Tu masz wszystkie nasze lutówkowe wątki:Dziękuję za piękne powitanie ,jeszcze nie za bardzo umiem się poruszać po forum .
Dzieci urodzone w lutym 2007 - Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu masz wszystkie nasze lutówkowe wątki:Dziękuję za piękne powitanie ,jeszcze nie za bardzo umiem się poruszać po forum .
właśnie wkleiłam jedno zdjęcie Asi na wątku 'łączmy się'.Witaj olala:-), zapraszamy na inne wątki, i pokazuj nam swoją córeczkę
katarzynak, to lista z przewidywanym dniem narodzin naszych dzieci, lista ze zdjęciami i faktyczną datą urodzin jest w innym wątkuno ale jeśli twoja córcia urodziła się w 2008 roku to musisz przepisać się do Lutówek'2008witam z tej strony katarzynak niepowiem że jest mi przykro ale ktos źle umiścił datę urodzenia mojej córeczki Kingulak urodziała się 3 Lutego 2008 anie 8 lutego