reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny, co na ciemieniuchę?
Ja ma z Ziaji taki plyn
Screenshot_2016-12-14-20-43-56.png

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2016-12-14-20-43-56.png
    Screenshot_2016-12-14-20-43-56.png
    52,6 KB · Wyświetleń: 299
reklama
U nas dzis gorączka :( marudzenie, luźna kupa. Padam na cyce.
Myślę, że to po szczepieniu albo zęby :(

My uzywamy z canpola 0-6 :)

Dziś jade do księdza chrzciny załatwic. Pozno robimy, bo wiadomo Ania non stop w szpitalu siedziała. Nie chce mi sie jechac, ale co zrobię.
Duzo zdrówka dla Ani a co do chrzcin to jeszcze ja zostalam i chyba juz poczekam do wiosny[emoji1]

A co do wyjsc i odpoczynku od dzieci to jsk nam te maluchy podrosna to może jakieś SPA w Polsce w takim miejscu zebysmy jakoś mogły dojechać i spotkać sie w realu[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] ale byloby fajnie.

Jutro mam szczepienie z Polcia[emoji64]ciekawa jestem ile waży i trochę sie boje zeby dzielnie to zniosła.

My smoczek mamy z NUKa.

Dziewczyny dzis zadzwonil do mnie moj szef czy nie moglabym wrocic do pracy od stycznia. Nie wiem co robic? Z jednej strony nie chce jeszcze zostawiać Poli jest taka maleńka, a z drugiej jak będę chciała wrócić w lipcu to powie mi ze nie ma miejsca. Lubię moja pracę i ludzi z którymi pracuje. Małą musiałaby zająć sie teściowa... ot takie kłopoty....

Aaa zapomnialam napisac, ze mam przez Was uszkodzony telefon :) nasypalo dzis u.nas sniegu I bedac na spacerze nagle bzzz wibruje komorka w kieszeni, oczywiscie wpisy na fb no to ogladam te slodkie bobasy I nagle gleba na lodzie:) ja cala a telefon podrapany. Maz mnie pozbieral I dal wozek do pchania na wszelki wypadek :)

Aga Gunia jestem ZDECYDOWANIE ZA!!! [emoji3]

My tez używamy tez z ziaji na ciemnicuhe ale słabe efekty :/ oliwka tez niewiele pomogła :/

Aha i co do chrzcin to my tez jeszcze nie ochrzciliśmy małej. Planujemy w kwietniu na Wielkanoc :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga Gunia, fajny pomysł z tym SPA :p A nie możesz zacząć pracować na nie pełnym etacie, albo częściowo z domu? Jak teściowa to nie tak źle jesli teściowa nie jest zła :) Ja liczę na to, żeby moja teściowa wydobrzała po operacji to będę mogła częściej pracować. Jakoś nie mam oporów by dziecko z kimś z najbliżesz rodziny zostawić, ale żłobek to już by mi szkoda było.

U nas smoczek MAM 0-6.

Mały o 7 już spał. I było pięknie do 21. Obudził się na jedzenie, byłam na to przygotowana, więc nakarmiłam.. i nie śpi. Lezy i gada. Ale i tak było fajnie, bo zdążyłam zjeść kolacje o ludzkiej porze i się ogarnąć troche. Jestem twarda i nie wynosze go z sypialni..
A wasze maluchy nie mają problemów z zaśnięciem po przebudzeniu na jedzenie?

Zaczął nogę i rękę jednocześnie zadzierać na krawędź kosza, więc muszę go przesiedlić do łóżeczka niedługo... Zacznę na razie urządzać mu drzemki w jego pokoiku, żeby się się choć troche przyzwyczaił do nowego miejsca.

Do góry