reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny, co na ciemieniuchę?
Ja ma z Ziaji taki plyn
Screenshot_2016-12-14-20-43-56.png

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2016-12-14-20-43-56.png
    Screenshot_2016-12-14-20-43-56.png
    52,6 KB · Wyświetleń: 298
reklama
U nas dzis gorączka :( marudzenie, luźna kupa. Padam na cyce.
Myślę, że to po szczepieniu albo zęby :(

My uzywamy z canpola 0-6 :)

Dziś jade do księdza chrzciny załatwic. Pozno robimy, bo wiadomo Ania non stop w szpitalu siedziała. Nie chce mi sie jechac, ale co zrobię.
Duzo zdrówka dla Ani a co do chrzcin to jeszcze ja zostalam i chyba juz poczekam do wiosny[emoji1]

A co do wyjsc i odpoczynku od dzieci to jsk nam te maluchy podrosna to może jakieś SPA w Polsce w takim miejscu zebysmy jakoś mogły dojechać i spotkać sie w realu[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] ale byloby fajnie.

Jutro mam szczepienie z Polcia[emoji64]ciekawa jestem ile waży i trochę sie boje zeby dzielnie to zniosła.

My smoczek mamy z NUKa.

Dziewczyny dzis zadzwonil do mnie moj szef czy nie moglabym wrocic do pracy od stycznia. Nie wiem co robic? Z jednej strony nie chce jeszcze zostawiać Poli jest taka maleńka, a z drugiej jak będę chciała wrócić w lipcu to powie mi ze nie ma miejsca. Lubię moja pracę i ludzi z którymi pracuje. Małą musiałaby zająć sie teściowa... ot takie kłopoty....

Aaa zapomnialam napisac, ze mam przez Was uszkodzony telefon :) nasypalo dzis u.nas sniegu I bedac na spacerze nagle bzzz wibruje komorka w kieszeni, oczywiscie wpisy na fb no to ogladam te slodkie bobasy I nagle gleba na lodzie:) ja cala a telefon podrapany. Maz mnie pozbieral I dal wozek do pchania na wszelki wypadek :)

Aga Gunia jestem ZDECYDOWANIE ZA!!! [emoji3]

My tez używamy tez z ziaji na ciemnicuhe ale słabe efekty :/ oliwka tez niewiele pomogła :/

Aha i co do chrzcin to my tez jeszcze nie ochrzciliśmy małej. Planujemy w kwietniu na Wielkanoc :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga Gunia, fajny pomysł z tym SPA :p A nie możesz zacząć pracować na nie pełnym etacie, albo częściowo z domu? Jak teściowa to nie tak źle jesli teściowa nie jest zła :) Ja liczę na to, żeby moja teściowa wydobrzała po operacji to będę mogła częściej pracować. Jakoś nie mam oporów by dziecko z kimś z najbliżesz rodziny zostawić, ale żłobek to już by mi szkoda było.

U nas smoczek MAM 0-6.

Mały o 7 już spał. I było pięknie do 21. Obudził się na jedzenie, byłam na to przygotowana, więc nakarmiłam.. i nie śpi. Lezy i gada. Ale i tak było fajnie, bo zdążyłam zjeść kolacje o ludzkiej porze i się ogarnąć troche. Jestem twarda i nie wynosze go z sypialni..
A wasze maluchy nie mają problemów z zaśnięciem po przebudzeniu na jedzenie?

Zaczął nogę i rękę jednocześnie zadzierać na krawędź kosza, więc muszę go przesiedlić do łóżeczka niedługo... Zacznę na razie urządzać mu drzemki w jego pokoiku, żeby się się choć troche przyzwyczaił do nowego miejsca.

Do góry