reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A moja nadal od kilku dni malo je, tzn na porcie np 60ml i za 20 min doje jeszcze max 30 i najedzona... A do tego zlosciuch, ale zauwazylam ze ciagle chce sie podnosic i probuje przekrecac wiec mysle ze to skok i wkurza ja ze czefos nie moze a by chciala.
Drzemki w dzien sa ale za krotkie, bo budzi sie z placzem, a jak nieraz uda sie troche dluzej to dobry ma humor.
W nocy znowu zaczela sie czesciej budzic, bo idzie spac ok 19.30 i oierwsza pobudka ok 1.30, potem ok 4.30 i potem ok 7. A juz bylo tak ze pierwsza pobudke miala ok 3-4 i zjadla i spala do 7... A i nie moge jej nie islyszec w nocy, bo jak sie budzi to jest wrzask

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ktore uzywaja smoczki, chodzi o te smoczki do ssania, nie do butelek. Jakich uzywacie? Bo moj tylko 0-3 a te 3-6 nie chce i mu wypadaja, a ma juz 5 miesiecy..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj ma taki najzwyklejszy cannpol chyba za 6zl lateksowy, strasznie brzydki ale taki mu najbardziej pasuje i ma taki 0-3 wlasnie a za tydzien konczy 6 mscy. Te wieksze wypluwa tak jak Twoj

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nieufna jak dostanę zdj po weekendzie to zamieszczę na fb, sama jestem ciekawa jak wyszły. A sesja trwała aż 1h, tempo było ekspresowe na szczęście synek miał dobry humor i duuuzo energii.;-)

Dziewczyny, pokazałam, jak mniej więcej wyglądała sesja, ale już usuwam....., bo to takie dla nas..... nie wiem czy mnie rozumiecie. Ja wiem, że profil zamknięty itp, ale, ja pod tym wzgledem jestem dziwna :)

reklama
U nas dzis gorączka :( marudzenie, luźna kupa. Padam na cyce.
Myślę, że to po szczepieniu albo zęby :(

My uzywamy z canpola 0-6 :)

Dziś jade do księdza chrzciny załatwic. Pozno robimy, bo wiadomo Ania non stop w szpitalu siedziała. Nie chce mi sie jechac, ale co zrobię.

Do góry