reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja używałam głównie pampersow, miałam też dady ale one mi się wydają takie twarde jakieś grube, teraz mam z inter marche pommete czy coś takiego i są fajne cienkie i dość wysokie, dobrze chlona, jeszcze mi się nie zdazylo żeby jakiegoś przesikala.

Moja już rozpoznaje że to nie mama albo nie tata, siedzialysmy ostatnio, opowiadalysmy sobie bajki i przyszła siostra męża i mała jak ja zobaczyla to taka podkowke zrobiła i się rozplakala biedulka.

Mąż praktycznie od urodzenia małej na l4 więc jest z nami cały czas w domu. Dzisiaj może lekarz wkoncu określi plus minus ile będzie trwał powrót do pełnej sprawności bo że względu na charakter pracy inaczej nie da rady wrócić i jak to będzie jeszcze trwało to ja chyba od listopada pójdę sobie na 1-2 dni:-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Da się zrobić konwersację dla odchudzających się? :p bo też bym się przyłączyła... waga stoi w miejscu, a jest stanowczo za wysoka...

Iwonaimaja, w sumie może i bym pobiegała, bo mam buty nawet :p prawie nówki nieśmigane :p ale pierwszy raz muszę sama, żeby zobaczyć czy to ma sens. Nie boli Cię rana? Ja się tego najbardziej boję...

Da się zrobić konwersację dla odchudzających się? :p bo też bym się przyłączyła... waga stoi w miejscu, a jest stanowczo za wysoka...

Iwonaimaja, w sumie może i bym pobiegała, bo mam buty nawet :p prawie nówki nieśmigane :p ale pierwszy raz muszę sama, żeby zobaczyć czy to ma sens. Nie boli Cię rana? Ja się tego najbardziej boję...
da się zrobi wiadomośc grupową, będzie szybciej:)

Znowu małą lulam ale bez rezultatu. Jak lulam jest oki a jak przestanę to płacz a wieczorem bez lulania idzie spać. Ehh to dziecko chyba mi w życiu nie prześpi godziny w ciągu dnia.[emoji36]

reklama
A jak z podróżowaniem u Waszych Pociech? Mój Synuś nie lubi, bo mało widzi itd. Wzięliśmy to wczoraj na krótką przejażdżkę i był płacz 90% drogi. A to był kwadrans. Mąż chce zabrać Małego do rodziny na Wszystkich Świętych. Trasa 3 godziny w jedną stronę. Ja sobie tego nie wyobrażam, bo Mały i ja się umęczymy tylko. Ale mąż się upiera, że płakał przez czapkę... Nie wiem co robić już...
Mój Jasiek lubi jeździć autem, w zasadzie od razu zasypia. Ale ja też całą ciążę dużo jeździłam i teraz też tak jest i siłą rzeczy Młody jeździ z mama :) ale tak jak mówię po 5 minutach w aucie zasypia :)

Do góry