reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja używałam głównie pampersow, miałam też dady ale one mi się wydają takie twarde jakieś grube, teraz mam z inter marche pommete czy coś takiego i są fajne cienkie i dość wysokie, dobrze chlona, jeszcze mi się nie zdazylo żeby jakiegoś przesikala.

Moja już rozpoznaje że to nie mama albo nie tata, siedzialysmy ostatnio, opowiadalysmy sobie bajki i przyszła siostra męża i mała jak ja zobaczyla to taka podkowke zrobiła i się rozplakala biedulka.

Mąż praktycznie od urodzenia małej na l4 więc jest z nami cały czas w domu. Dzisiaj może lekarz wkoncu określi plus minus ile będzie trwał powrót do pełnej sprawności bo że względu na charakter pracy inaczej nie da rady wrócić i jak to będzie jeszcze trwało to ja chyba od listopada pójdę sobie na 1-2 dni:-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Da się zrobić konwersację dla odchudzających się? :p bo też bym się przyłączyła... waga stoi w miejscu, a jest stanowczo za wysoka...

Iwonaimaja, w sumie może i bym pobiegała, bo mam buty nawet :p prawie nówki nieśmigane :p ale pierwszy raz muszę sama, żeby zobaczyć czy to ma sens. Nie boli Cię rana? Ja się tego najbardziej boję...

Da się zrobić konwersację dla odchudzających się? :p bo też bym się przyłączyła... waga stoi w miejscu, a jest stanowczo za wysoka...

Iwonaimaja, w sumie może i bym pobiegała, bo mam buty nawet :p prawie nówki nieśmigane :p ale pierwszy raz muszę sama, żeby zobaczyć czy to ma sens. Nie boli Cię rana? Ja się tego najbardziej boję...
da się zrobi wiadomośc grupową, będzie szybciej:)

Znowu małą lulam ale bez rezultatu. Jak lulam jest oki a jak przestanę to płacz a wieczorem bez lulania idzie spać. Ehh to dziecko chyba mi w życiu nie prześpi godziny w ciągu dnia.[emoji36]

reklama
A jak z podróżowaniem u Waszych Pociech? Mój Synuś nie lubi, bo mało widzi itd. Wzięliśmy to wczoraj na krótką przejażdżkę i był płacz 90% drogi. A to był kwadrans. Mąż chce zabrać Małego do rodziny na Wszystkich Świętych. Trasa 3 godziny w jedną stronę. Ja sobie tego nie wyobrażam, bo Mały i ja się umęczymy tylko. Ale mąż się upiera, że płakał przez czapkę... Nie wiem co robić już...
Mój Jasiek lubi jeździć autem, w zasadzie od razu zasypia. Ale ja też całą ciążę dużo jeździłam i teraz też tak jest i siłą rzeczy Młody jeździ z mama :) ale tak jak mówię po 5 minutach w aucie zasypia :)

Do góry