reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
moja niunia właśnie zasnęła sama w łóżeczku

okropnie u nas jest na dworze a muszę po Majke do szkoły jechać mam też nadzieję że zadzwonią że nie ma dzisiaj treningu

Fajny leci program na ttv ekskluzywna porodowka o porodówce w Portland gdzie płacą 10-30tys funtów za poród i pobyt jak w ekskluzywnych hotelach, :-)

Dziewczyny, które ćwiczą z chodakowską, wy po porodzie sn wszytkie?

Włączyłam Asiu tą porodowkę. Akurat jest jeszenie... gdzie tam do naszych szpitalnych :p

Jakby była nieoficjalna rozmowa to też mogę "pochwalić" się wymiarami :p

O, serio? To i ja zaczynam. Czy te ćwiczenia w pełnej wersji można znaleźć na yt bądź gdzieś czy muszę się zaopatrzyć w płytkę? Uwierzcie nigdy z Chodakowską nie ćwiczył am. Jedynie z Tomkiem Choinskim jak juz :p który nawet jak odpoczywałam twierdził, że "idzie ci całkiem nieźle" :p

Jak nie bedzie zbiorczej grupy odchudzająco-motywującej, to, jeśli Iwona z Iwoną będą się wymieniać, to ja mogę z Tobą, Flammie gdybyś chciała :p

ja po cc już 3 razy byłam na aquaaerobiku i jest ok (przed zajęciami powiedziałam babce żeby mi nie zwracała uwagi bo ja będe sobie ćwiczyć co dam rady,a jak nie to odpuszczę,ale wszystko robię może niektóre ćwiczenia trochę wolniej ale jest całkiem ok;-) a babka ciągle mnie pyta czy ddobrze się czuję,czy wszystko w porządku więc jestem pod specjalnym nadzorem;-) jestem 2 miesiące po cc.
jak ćwiczycie w domach to samemu można wyczuć ten moment kiedy coś ciągnie w brzuchu i poprostu odpuścić ten rodzaj ćwiczenia i przejść do następnego.moim zdaniem ważne żeby się poruszać wogóle a nie robić mega trening od deski do deski jak w filmiku.ja nie ćwiczę jakoś super mocno a już zauważyłam że mi jest lepiej,czuję się taka 'twardsza' ,lepiej się mi chodzi,nie garbię się;-)

O, serio? To i ja zaczynam. Czy te ćwiczenia w pełnej wersji można znaleźć na yt bądź gdzieś czy muszę się zaopatrzyć w płytkę? Uwierzcie nigdy z Chodakowską nie ćwiczył am. Jedynie z Tomkiem Choinskim jak juz :p który nawet jak odpoczywałam twierdził, że "idzie ci całkiem nieźle" :p

Jak nie bedzie zbiorczej grupy odchudzająco-motywującej, to, jeśli Iwona z Iwoną będą się wymieniać, to ja mogę z Tobą, Flammie gdybyś chciała :p
proszę:)

reklama
Do góry