reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

O, serio? To i ja zaczynam. Czy te ćwiczenia w pełnej wersji można znaleźć na yt bądź gdzieś czy muszę się zaopatrzyć w płytkę? Uwierzcie nigdy z Chodakowską nie ćwiczył am. Jedynie z Tomkiem Choinskim jak juz :p który nawet jak odpoczywałam twierdził, że "idzie ci całkiem nieźle" :p

Jak nie bedzie zbiorczej grupy odchudzająco-motywującej, to, jeśli Iwona z Iwoną będą się wymieniać, to ja mogę z Tobą, Flammie gdybyś chciała :p

Ja tez po cc. I zaczełam cwiczenia Chodakowskiej. Odpuszczam tylko te na brzuch na razie. Jasne, ze mozemy :) Ale fajnie by było moze miec watek do tego? Czy moze juz za duzo watkow mamy?

reklama
Jeszcze mi się przypomniało, chyba Toteczka pisała o szumisiu. A próbowałaś z yt szumów suszarki, fal itd? Mój Mały dawniej zasypiał przy tym. Teraz już nie działa :p

Jak dla mnie, to czy wątek czy rozmowa, czy tylko we dwie, obojęnie, byle nie publicznie :p

Może Iwona jako moderator coś podpowie. Zrobiłam ćwiczenia ze skalpela, ale tylko te na stojąco. Jak będzie ok, to następnym razem zrobię więcej. Mały leżał na podłodze i patrzył jak mama macha rękami:p fajne te ćwiczenia :)

Ja chciałabym najlepiej 9kg, ale przynajmniej 6kg bedzie ok.

Kiedys sie wazyłam i waga mi pokazywała juz 2kg mniej niz sprzed porodu! Wazyłam sie kilka razy i był ten sam wynik... ale waga musiałabyc nie skalibrowana, bo pozniej sie okzało, ze mam 3kg do wagi sprzed ciazy. Alez ja byłam zawiedziona :p

W zeszlym tygodniu robiłam przeglad w szafie i podzieliłam ubrania na 3 grupy: te w ktore sie mieszcze, w te w ktore sie zmieszcze za dwa kg mniej, i te w ktore sie zmieszcze za 6kg mniej. Mam takie ulubione 2 pary spodni w tej ostatniej grupie, ktore juz chyba 6 lat trzymam i nie chce wyrzucic zakładajac, ze jeszcze sie w nie zmieszcze kiedys :)

Może Iwona jako moderator coś podpowie. Zrobiłam ćwiczenia ze skalpela, ale tylko te na stojąco. Jak będzie ok, to następnym razem zrobię więcej. Mały leżał na podłodze i patrzył jak mama macha rękami:p fajne te ćwiczenia :)
jako moderator jedynie co mogę to napisac do Anaslu o stworzenie kolejnego wątka zamknietego:) wg mnie prościej i szybciej będzie jak zrobimy sobie grupową wiadomość:) to też super działa

Ja chciałabym najlepiej 9kg, ale przynajmniej 6kg bedzie ok.

Kiedys sie wazyłam i waga mi pokazywała juz 2kg mniej niz sprzed porodu! Wazyłam sie kilka razy i był ten sam wynik... ale waga musiałabyc nie skalibrowana, bo pozniej sie okzało, ze mam 3kg do wagi sprzed ciazy. Alez ja byłam zawiedziona :p

W zeszlym tygodniu robiłam przeglad w szafie i podzieliłam ubrania na 3 grupy: te w ktore sie mieszcze, w te w ktore sie zmieszcze za dwa kg mniej, i te w ktore sie zmieszcze za 6kg mniej. Mam takie ulubione 2 pary spodni w tej ostatniej grupie, ktore juz chyba 6 lat trzymam i nie chce wyrzucic zakładajac, ze jeszcze sie w nie zmieszcze kiedys :)
to ja mam taką spódniczkę z czasów kiedy miałam 15 lat i rozmiar 38:D już 15 lat w szafie

reklama
Do góry