reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja używałam pampersy premium care, ale wychodza dosc drogo bo juz uzywany 3, wczoraj byla promocja na dady i kupiłam, za 120 sztuk 49,99 zl.. nic mi sie dzis nie chce :( ja waze tyle co przed ciaza, ale brzuch nieporownywalny... flak, tez probuje sie zmobilizowac do ćwiczeń ale kiepsko mi to idzie, cwiczylam pare razy.
Ja kupuje pampersy w aptece gemini, tą mega paczkę 170 szt. Wychodzi 60 gr za sztukę pampersa

reklama
Iwonaimaja, ja się na siłownię wybieram. Jak będę się czuć ok, to potem na jakieś zajecia zorganizowane, typu areobik. Może poszlybysmy razem?

My używamy pampers żółte, ale ostatnio kupiliśmy te z lidla i w sumie też są ok.

Na meczu był mąż tylko. Ja miałam zakaz wychodzenia z Małym, a i tak bym nie poszła nigdzie, bo strzelali czymś i Mały w domu się bał huku... Ale podobno to, co pisali to nieprawda i nie było akcji z gośćmi :p i wiem,że policja na koniach była :p

No to ja sie dołaczam do grona zrzucajacych wage :)

Ja mam teraz Pampers Premium Protection. Tylko, ze mam wech jak labrador i mi one smierdza :/ Kupiłam tez Libero Touch i sprobuje takich firmowych supermarketu.

reklama
Do góry