Ja kupuje pampersy w aptece gemini, tą mega paczkę 170 szt. Wychodzi 60 gr za sztukę pampersaJa używałam pampersy premium care, ale wychodza dosc drogo bo juz uzywany 3, wczoraj byla promocja na dady i kupiłam, za 120 sztuk 49,99 zl.. nic mi sie dzis nie chce ja waze tyle co przed ciaza, ale brzuch nieporownywalny... flak, tez probuje sie zmobilizowac do ćwiczeń ale kiepsko mi to idzie, cwiczylam pare razy.
reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
No to co? Umawiamy się na info w konkretny dzień tygodnia ile zrzuciłysmy albo ubyło cm?
ja już się pomierzyłam więc co zaczynamy od dzisiaj?
iwonaimaja
Lizzy byliście na meczu w sobotę? u nas tylko mąż poszedł choć Maja bardzo chciała iść
Lizzy_
Na meczu był mąż tylko. Ja miałam zakaz wychodzenia z Małym, a i tak bym nie poszła nigdzie, bo strzelali czymś i Mały w domu się bał huku... Ale podobno to, co pisali to nieprawda i nie było akcji z gośćmi i wiem,że policja na koniach była
od dzisiaj i co poniedziałek mówimy ile cm mniej i kgja już się pomierzyłam więc co zaczynamy od dzisiaj?
iwonaimaja
od dzisiaj i co poniedziałek mówimy ile cm mniej i kg
ok ale tak prywatnie w wiadomosciach
reklama
iwonaimaja
Lizzy mi ciężko się umówić na siłownię bo mąż różnie z pracy wraca ale pomyślę na razie nastawiam się na bieganie