reklama
Aga30+
Fanka BB :)
Muszę spróbować te lidlowskie bo do tej pory pampersy.Ja z Lidla
Pampersy w nocy przeciekały, te z lidla są idealne.
Od poniedziałku w lidlu znowu super rzeczy dla maluchow, w tym kombinezony
Karolina__85
Aaaaaa dziewczyny moja mała zasnęła praktycznie sama podczas zabawy na łóżku. Jestem w głębokim szoku, nawet gdyby to miało potrwać 10min dla mnie to sukces
Co do pieluch my używamy Pampers Premium Care od początku, teraz 3. Bardzo chwale sobie. Nigdy ich nie przesikała chociaż w nocy jej nie zmieniam żeby nie rozbudzić. Nie ma odparzeń, ani podrażnienia.
Co do pieluch my używamy Pampers Premium Care od początku, teraz 3. Bardzo chwale sobie. Nigdy ich nie przesikała chociaż w nocy jej nie zmieniam żeby nie rozbudzić. Nie ma odparzeń, ani podrażnienia.
Kaskaw
U nas tez tylko pampers.. Resztę mi przesikuje strasznie..
Mam chyba zapalenie oskrzeli.. Masakra !
A dzien do tego paskudny.. Ale nie narzekam )
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam chyba zapalenie oskrzeli.. Masakra !
A dzien do tego paskudny.. Ale nie narzekam )
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
u mnie pampersy były tylko wydaje mi sie że 3 przeciekają teraz kupiłam dady zobaczę jakie będą 3 bo 2 wydawały mi się takie twarde a musiałam zużyć bo dostałam dwie paczki
Iwona35 ja chętnie się po odchudzam z Tobą ja muszę min. 10kg a najlepiej 17kg
jutro zawiozę Nastkę do mojej mamy i pójdę pobiegać dzisiaj dam trochę odpocząć mięśniom bo straszne zakwasy mam
jutro zawiozę Nastkę do mojej mamy i pójdę pobiegać dzisiaj dam trochę odpocząć mięśniom bo straszne zakwasy mam
iwonaimaja
Karolina ja tez nie przebieram w nocy i pampersy właśnie dawały radę zobaczę jak te dady będą się sprawować
podobno od dzisiaj dady w promocji po 19.90
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja używałam pampersy premium care, ale wychodza dosc drogo bo juz uzywany 3, wczoraj byla promocja na dady i kupiłam, za 120 sztuk 49,99 zl.. nic mi sie dzis nie chce ja waze tyle co przed ciaza, ale brzuch nieporownywalny... flak, tez probuje sie zmobilizowac do ćwiczeń ale kiepsko mi to idzie, cwiczylam pare razy.
Aga30+
U nas dalej 2 bo mam ich jeszcze jedną paczkę. Już mi jedna paczka jedynek została teraz muszę zużyć dwójkę. W nocy nie przebieram ale rano ma mokre śpiochy. Ja kupiłam raz pampersy bo resztę dostałam. U nas dwójki jeszcze w miarę dobre ale Ania jest drobna waży 5150 mało teraz przybrała 200 gram[emoji22] lekarka twierdzi że dobrze
No to co? Umawiamy się na info w konkretny dzień tygodnia ile zrzuciłysmy albo ubyło cm?u mnie pampersy były tylko wydaje mi sie że 3 przeciekają teraz kupiłam dady zobaczę jakie będą 3 bo 2 wydawały mi się takie twarde a musiałam zużyć bo dostałam dwie paczki
reklama
Mi dada przesiąkała i Mały miał mokre pośladkiKarolina ja tez nie przebieram w nocy i pampersy właśnie dawały radę zobaczę jak te dady będą się sprawować