reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Mój Jaś też robił kupki co 2-3 dni a teraz się przestawił i robi jedną na tydzień ale porządną , czasem trzeba go od razu kąpać :) jest karmiony tylko cyckiem. Brzuszek prze ten czas mu nie dolega tylko dużo pierdzi

reklama
5440 gram. Moj synus zjadł 3 godziny temu 150 ml a teraz 110 ml, nowa butelka i troche Bebilonu normalnego chyba poskutkowalo ;)zeby nie zapeszyc

zrobiłam zakupy w smyku, prawie bezproblemowo, poza oczekiwaniem w kolejce (? :) ) ale bardziej mnei ucieszyła zniżka na matę. Kombinezoniki był na 74cm a ja boje się że to będzie za mało na mojego szkraba na zimę bo obecnie nosimy 68

Mi się udało zrobić wczoraj zakupy w Smyku przez neta. Co do ilości zjadanych porcji to moja 90 ml zje 120 to z trudem a jak zje to dopiero po 4 godzinach robi się głodna. Dzisiaj przespała w ciągu dnia 1 godzinę. Za karę kładę ją wcześniej o 7.00 i śpi mi do 23.00 albo budzi się dopiero o 3.00 potem o 6.00 no i nie śpi już albo zrobi krótką drzemkę o 10.00

A jak dla mnie ten Smyk to jakas sciema. Te "przecenione" produkty np zabawki w innych sklepach kosztuja tyle samo (lub mniej) co w Smyku po przecenie...

Aga nie daje, bo brzuszek go pobolewal i jak mlaskal to mialam wrazenie ze ma bardzo sucho buzi, dawalam mniej niz zalecano a i tak zageszczalo tak ze ledwo przez dziurke od smoka polecialo..

reklama
Wlasnie ja tez wejde na smyka, ale sama nie wiem co kupowac... Kombinezon mam, moze body i pajace ale to tez ciezko powiedziec na ile... Chyba odpuszcze chyba ze mlodemu cos fajnego znajde

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia ja własnie kupiłam dla mlodszej córki więcej niż dla Młodego bo tyle już dla niego mam. Kurtki w dobrych cenach są i bluzy. Dla niego chciałąm kombinezon bo nie mamy, za to mamy od groma kurtek, ale nie było już rozmiarówki na niego

Do góry