reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
No udalo mi sie nadrobic. Widze ze Wasze dzieci sa dosc aktywne. Moja Pola główkę podnosi ale o obracaniu na boki nie ma mowy. Ta główka to tez tak dosc leniwie. O podnoszeniu do siadania to w ogóle nie ma mocy. Jeżeli chodzi o kwestie starszego rodzeństwa u mas podobnie. Moj 8 letni Kacper jest dość opiekuńczym bratem ale wieczorem musze mu poświęcić minimum 15 min takich tylko dla niego na czytanie przytulanie czy rozmowe. Oczywiście ze wzgledu na upaly spalysmy z Pola od poczatku na dole w salonie a chlopaki razem w sypialni wiec nie wiem jak i kiedy to wszystko wróci do normy bo Pola woli spac na dole i najlepiej przy mamie a nie w łóżeczku. Dzieci rządzą[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] wiem ze to mało pedagogiczne ale w tej kwesti ,spania poddalam się. Pola uwielbia rączki i lubi spać w moich objęciach,a Kacper jest szczęśliwy ze ma tatę dla siebie.

Wmazur współczuję i trzymam kciuki oby sie wszystko poukladalo i bylo juz tylko dobrze.

Ogladam fotki i śliczne sa te nasze dzieciaczki same slodziaki .

Wy juz tak cieplutko je ubieracie u nas jeszcze jest fajnie cieplo i Pola jeszcze w opasce i dresiku bo dzis 24,°

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To moj od 30.08 do dzis przybral 650, pierwsze dwa tygodnie prawidlowo bo 410, tylko teraz przystopowal. Mam za 2 tygodnie przyjechac i sprawdzic przyrost. Wątpię zeby nadrobil, ale jak wroci do 400 gram na 2 tygodnie to bede szczęśliwa. Kupilam mu nowa butelkę, bo tamta byla juz zużyta, dodalam mu tego bebilonu normalnego i wcisnal 140 ale byl bardzo glodny.

Byliśmy sprawdzic wage malego i przybral tylko 2400 gram przes 16 dni. Babka mowila ze nie jest zle, mam skierowanir na badanie moczu i wrocic do zwykłego Babilonu. Mamy dzis 2,5 miesiaca, potrzecim miesiacu mielismy przechodzic ale sprobujeny teraz. Jakdalej bedzie go brzucj bolal po zwyklym to juz nie mam pomyslu co robic. Od 7 rano zjadl170 ml..
ale 2 i pół kilo w 16 dni to mało?

Cześć dziewczyny,
Ja mam już stresa, bo Mila od soboty nie robiła kupy. Niby nic jej nie jest, humor ma dobry. Brzuszek jej nie boli, tylko pierdzi. Dzisiaj jednak nie za dużo je. Odwraca się od cycka. Pociumka chwilę i koniec. Trudno powiedzieć ile wypija :(
Czy którejś maleństwo też tak rzadko robi kupki. Ona zazwyczaj co 2-3 dni.

Cześć dziewczyny,
Ja mam już stresa, bo Mila od soboty nie robiła kupy. Niby nic jej nie jest, humor ma dobry. Brzuszek jej nie boli, tylko pierdzi. Dzisiaj jednak nie za dużo je. Odwraca się od cycka. Pociumka chwilę i koniec. Trudno powiedzieć ile wypija :(
Czy którejś maleństwo też tak rzadko robi kupki. Ona zazwyczaj co 2-3 dni.
Moja nie robiła po moim mleku ani po Bebilonie ani Hippie itp dopiero po Nutramigenie który jest na kolki, alergie itp i jest tylko w aptekach i na rrecepte ale u nas kolki straszne tez były do teraz ma zaparcia jak zmienię mleko bo próbowałam jej ostatnio zmienić

reklama
Do góry