iwonaimaja
Fanka BB :)
ja w smyku kupiłam dla starszej ale chyba godzinę próbowałam aż się udało co chwilę mnie wywalało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale 2 i pół kilo w 16 dni to mało?Byliśmy sprawdzic wage malego i przybral tylko 2400 gram przes 16 dni. Babka mowila ze nie jest zle, mam skierowanir na badanie moczu i wrocic do zwykłego Babilonu. Mamy dzis 2,5 miesiaca, potrzecim miesiacu mielismy przechodzic ale sprobujeny teraz. Jakdalej bedzie go brzucj bolal po zwyklym to juz nie mam pomyslu co robic. Od 7 rano zjadl170 ml..
Moja nie robiła po moim mleku ani po Bebilonie ani Hippie itp dopiero po Nutramigenie który jest na kolki, alergie itp i jest tylko w aptekach i na rrecepte ale u nas kolki straszne tez były do teraz ma zaparcia jak zmienię mleko bo próbowałam jej ostatnio zmienićCześć dziewczyny,
Ja mam już stresa, bo Mila od soboty nie robiła kupy. Niby nic jej nie jest, humor ma dobry. Brzuszek jej nie boli, tylko pierdzi. Dzisiaj jednak nie za dużo je. Odwraca się od cycka. Pociumka chwilę i koniec. Trudno powiedzieć ile wypija
Czy którejś maleństwo też tak rzadko robi kupki. Ona zazwyczaj co 2-3 dni.