reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
5440 gram. Moj synus zjadł 3 godziny temu 150 ml a teraz 110 ml, nowa butelka i troche Bebilonu normalnego chyba poskutkowalo zeby nie zapeszyc
zrobiłam zakupy w smyku, prawie bezproblemowo, poza oczekiwaniem w kolejce (? ) ale bardziej mnei ucieszyła zniżka na matę. Kombinezoniki był na 74cm a ja boje się że to będzie za mało na mojego szkraba na zimę bo obecnie nosimy 68
Aga30+
Fanka BB :)
Mi się udało zrobić wczoraj zakupy w Smyku przez neta. Co do ilości zjadanych porcji to moja 90 ml zje 120 to z trudem a jak zje to dopiero po 4 godzinach robi się głodna. Dzisiaj przespała w ciągu dnia 1 godzinę. Za karę kładę ją wcześniej o 7.00 i śpi mi do 23.00 albo budzi się dopiero o 3.00 potem o 6.00 no i nie śpi już albo zrobi krótką drzemkę o 10.00
Aga30+
Julka ty dajesz ten zagęszczacz do mleka? Ten Nutrition czy jakoś tak? Bo lekarz mi polecił ale boję się że będzie miała zaparcia.5440 gram. Moj synus zjadł 3 godziny temu 150 ml a teraz 110 ml, nowa butelka i troche Bebilonu normalnego chyba poskutkowalo zeby nie zapeszyc
madziolina_p
Wlasnie ja tez wejde na smyka, ale sama nie wiem co kupowac... Kombinezon mam, moze body i pajace ale to tez ciezko powiedziec na ile... Chyba odpuszcze chyba ze mlodemu cos fajnego znajde
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Aga nie daje, bo brzuszek go pobolewal i jak mlaskal to mialam wrazenie ze ma bardzo sucho buzi, dawalam mniej niz zalecano a i tak zageszczalo tak ze ledwo przez dziurke od smoka polecialo..
reklama
Madzia ja własnie kupiłam dla mlodszej córki więcej niż dla Młodego bo tyle już dla niego mam. Kurtki w dobrych cenach są i bluzy. Dla niego chciałąm kombinezon bo nie mamy, za to mamy od groma kurtek, ale nie było już rozmiarówki na niegoWlasnie ja tez wejde na smyka, ale sama nie wiem co kupowac... Kombinezon mam, moze body i pajace ale to tez ciezko powiedziec na ile... Chyba odpuszcze chyba ze mlodemu cos fajnego znajde