reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mój Jaś też robił kupki co 2-3 dni a teraz się przestawił i robi jedną na tydzień ale porządną , czasem trzeba go od razu kąpać :) jest karmiony tylko cyckiem. Brzuszek prze ten czas mu nie dolega tylko dużo pierdzi

reklama
5440 gram. Moj synus zjadł 3 godziny temu 150 ml a teraz 110 ml, nowa butelka i troche Bebilonu normalnego chyba poskutkowalo ;)zeby nie zapeszyc

zrobiłam zakupy w smyku, prawie bezproblemowo, poza oczekiwaniem w kolejce (? :) ) ale bardziej mnei ucieszyła zniżka na matę. Kombinezoniki był na 74cm a ja boje się że to będzie za mało na mojego szkraba na zimę bo obecnie nosimy 68

Mi się udało zrobić wczoraj zakupy w Smyku przez neta. Co do ilości zjadanych porcji to moja 90 ml zje 120 to z trudem a jak zje to dopiero po 4 godzinach robi się głodna. Dzisiaj przespała w ciągu dnia 1 godzinę. Za karę kładę ją wcześniej o 7.00 i śpi mi do 23.00 albo budzi się dopiero o 3.00 potem o 6.00 no i nie śpi już albo zrobi krótką drzemkę o 10.00

A jak dla mnie ten Smyk to jakas sciema. Te "przecenione" produkty np zabawki w innych sklepach kosztuja tyle samo (lub mniej) co w Smyku po przecenie...

Aga nie daje, bo brzuszek go pobolewal i jak mlaskal to mialam wrazenie ze ma bardzo sucho buzi, dawalam mniej niz zalecano a i tak zageszczalo tak ze ledwo przez dziurke od smoka polecialo..

reklama
Wlasnie ja tez wejde na smyka, ale sama nie wiem co kupowac... Kombinezon mam, moze body i pajace ale to tez ciezko powiedziec na ile... Chyba odpuszcze chyba ze mlodemu cos fajnego znajde

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia ja własnie kupiłam dla mlodszej córki więcej niż dla Młodego bo tyle już dla niego mam. Kurtki w dobrych cenach są i bluzy. Dla niego chciałąm kombinezon bo nie mamy, za to mamy od groma kurtek, ale nie było już rozmiarówki na niego

Do góry