reklama
Toteczka83
Fanka BB :)
;
pozwole sobie odpowiedziec. Maty tez obnizone, zastanawialam sie nawet nad muzyczna z fisher price bo mam taka zwykla tylko, ze mojej dzidzi nic nie intetesuje i boję się, ze niepotrzrbnie kase wywale.Iwona, na maty tez sa promocje? bo nie wiem czy czekac w kolejce...
madziolina_p
U nas na mm i kupy 2 razy dziennie, a nawet czesciej.
Ja zajrze chyba do amyka i popatrze co jest
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zajrze chyba do amyka i popatrze co jest
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
aleksandra1
Nie wiem jak zabawki ale ubranka się opłaca ja kupiłam już kombinezon na zimę i dużo ubranek na 68 bo zaraz będziemy na ten rozmiar przechodzićA jak dla mnie ten Smyk to jakas sciema. Te "przecenione" produkty np zabawki w innych sklepach kosztuja tyle samo (lub mniej) co w Smyku po przecenie...
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda_237
hej kochane wybaczcie ze mało pisze ale trochce się rozlegulowalo u nas przez szpital .Julka napisałam Ci wiadomość . U nas co do tycia to młody w jeden miesiąc przytyl 1200 gram i powiedziano ze za dużo Ja nic nie kupuje narazie bo wszystko mamy w nadmiarze jedynie jak mam okazję Kombinezon na zimę prababcia kupiła Na jesień dostałam za 4 zł wiec powie wam że zadowolona jestem . Dziękuję za odpowiedzi co do wyparzabia . Która tu pisala o jabłuszku? Powiem wam że czasem głupiej . Bo np przy mm trzeba dać dziecku się napić i pytałam się lekarzy pielęgniarek co i zgłupiałam . Każdy vo innego mówi masakra ; (
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
Witam
u nas pobudka po 6 ale nocka fajna pobudki 2i 5
wczoraj podałam mojej małej na noc mleko bebilon A.R. i pierwszy raz nie ulała a potrafi puszczać fontanny i to nawet godzinę po jedzeniu
na początku nie chciała bo ja jej podawałam nan pro płacz był aż w końcu z tego płaczu zasnęła przytulona do mnie ale zrobiliśmy więcej dziurek bo nie miałam innego smoczka tylko 1 i jak już jej lepiej leciało wypiła 150 tego mleka
u nas pobudka po 6 ale nocka fajna pobudki 2i 5
wczoraj podałam mojej małej na noc mleko bebilon A.R. i pierwszy raz nie ulała a potrafi puszczać fontanny i to nawet godzinę po jedzeniu
na początku nie chciała bo ja jej podawałam nan pro płacz był aż w końcu z tego płaczu zasnęła przytulona do mnie ale zrobiliśmy więcej dziurek bo nie miałam innego smoczka tylko 1 i jak już jej lepiej leciało wypiła 150 tego mleka
Lizzy_
My niedawno wstaliśmy. Ale o północy Młody obudził się z krzykiem, chba coś mu się przyśniło.
Podpowiedzcie proszę. Zastanawiam się czy kupić matę tą rainforest używaną lub inną, nową, ale może bez wszystkich funkcji dźwiękowych itd.
Podpowiedzcie proszę. Zastanawiam się czy kupić matę tą rainforest używaną lub inną, nową, ale może bez wszystkich funkcji dźwiękowych itd.
Toteczka83
U nas pobudki co 3 h a nad ranem ból brzuszka. Wczoraj wieczorem też kolka, chyba kropelki przestaly dzialac. Co do maty to ja wczoraj tworzylam zabawki. Wiec kolorowe zwierzatka i ksiazeczki posciagane a wisza rolki po papierze w bialo czarne i bialo niebieskie paski i lusterko a i tak najfajniejsza jest firanka w oknie. Pytanko: która z Was zaliczyła wizyte w toalecie z maluchem na rękach?
Ostatnia edycja:
reklama
Tak, klin. Używam jej jedynie do wózka. U mnie do asfaltu prowadzi ok 0.5 km drogi szutrowej (taki wysypany kamień) i mały bardzo się denerwował na spacerach bo mu głowka latała. Dziewczyny tu pisały o tym motylku bo główkę nim kontrolowały i postanowiłam zobaczyć czy u mnie on się sprawdzi na podtrzymanie główki właśnie w wózku. Sprawdził sięMi się udało dwa razy kupić bez kolejki w smyku. Teraz widze znowu serwer padł.
Iwona35, to poduszka klin jest? Co ona daje?