reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mi się udało dwa razy kupić bez kolejki w smyku. Teraz widze znowu serwer padł.
Iwona35, to poduszka klin jest? Co ona daje?

A jak dla mnie ten Smyk to jakas sciema. Te "przecenione" produkty np zabawki w innych sklepach kosztuja tyle samo (lub mniej) co w Smyku po przecenie...
Nie wiem jak zabawki ale ubranka się opłaca :) ja kupiłam już kombinezon na zimę i dużo ubranek na 68 bo zaraz będziemy na ten rozmiar przechodzić

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

hej kochane wybaczcie ze mało pisze ale trochce się rozlegulowalo u nas przez szpital .Julka napisałam Ci wiadomość . U nas co do tycia to młody w jeden miesiąc przytyl 1200 gram i powiedziano ze za dużo ;) Ja nic nie kupuje narazie bo wszystko mamy w nadmiarze jedynie jak mam okazję ;) Kombinezon na zimę prababcia kupiła ;) Na jesień dostałam za 4 zł ;) wiec powie wam że zadowolona jestem . Dziękuję za odpowiedzi co do wyparzabia . Która tu pisala o jabłuszku? Powiem wam że czasem głupiej . Bo np przy mm trzeba dać dziecku się napić i pytałam się lekarzy pielęgniarek co i zgłupiałam . Każdy vo innego mówi masakra ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
u nas pobudka po 6 ale nocka fajna pobudki 2i 5

wczoraj podałam mojej małej na noc mleko bebilon A.R. i pierwszy raz nie ulała a potrafi puszczać fontanny i to nawet godzinę po jedzeniu
na początku nie chciała bo ja jej podawałam nan pro płacz był aż w końcu z tego płaczu zasnęła przytulona do mnie ale zrobiliśmy więcej dziurek bo nie miałam innego smoczka tylko 1 i jak już jej lepiej leciało wypiła 150 tego mleka

My niedawno wstaliśmy. Ale o północy Młody obudził się z krzykiem, chba coś mu się przyśniło.

Podpowiedzcie proszę. Zastanawiam się czy kupić matę tą rainforest używaną lub inną, nową, ale może bez wszystkich funkcji dźwiękowych itd.

U nas pobudki co 3 h a nad ranem ból brzuszka. Wczoraj wieczorem też kolka, chyba kropelki przestaly dzialac. Co do maty to ja wczoraj tworzylam zabawki. Wiec kolorowe zwierzatka i ksiazeczki posciagane a wisza rolki po papierze w bialo czarne i bialo niebieskie paski i lusterko a i tak najfajniejsza jest firanka w oknie:). Pytanko: która z Was zaliczyła wizyte w toalecie z maluchem na rękach? :p

Ostatnia edycja:
reklama
Mi się udało dwa razy kupić bez kolejki w smyku. Teraz widze znowu serwer padł.
Iwona35, to poduszka klin jest? Co ona daje?
Tak, klin. Używam jej jedynie do wózka. U mnie do asfaltu prowadzi ok 0.5 km drogi szutrowej (taki wysypany kamień) i mały bardzo się denerwował na spacerach bo mu głowka latała. Dziewczyny tu pisały o tym motylku bo główkę nim kontrolowały i postanowiłam zobaczyć czy u mnie on się sprawdzi na podtrzymanie główki właśnie w wózku. Sprawdził się :)

Do góry