reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Nawet nie wiece jak mnie te wasze kupy uspokoiły :) moja mała tylko na cycku. Waży już 6300g, w poniedziałek 12tyg kończy. Czekam w takim razie na tą kupę już spokojnie.
Właśnie się usypiamy po kąpieli:)

reklama
DSC_0379.JPG a to jest nasz kompromis odnośnie czapki, zaśnie to zapinam pod szyją

Załączniki

• DSC_0379.JPG
    DSC_0379.JPG
    614,6 KB · Wyświetleń: 95
A moj spi 30 minut, musialam go uspac bo inaczej przy kapieli bylby placz, z reszta jadl o 18 wiec wypada na 21 nastepna butla. Moj maz odkad wrocil z pracy to spi bo go maly pare razy w nocy obudzil, a ja czekam, ogarnelam kuchnie i probuje utrzymac glowe w pozycji pionowej.. ciekawe jaka noc bedzie, chcialabym sie troszkę wyspsc a roznie moze byc po zmianie mleka.. ale za to w sobotę maz wykupil mi masaz i peeling calego ciala w spa to sie troche zrelaksuje i moze wykupie sobie noc w hotelu to sie wyspie :D

Mi dzisiaj przyszła chusta i jestem bardzo zadowolona :) Pola po chwili w chuscie zasnęła i spała 2 godziny, za drugim razem to samo :) w końcu mam wolne ręce i mogę coś zrobić w domu :) mam też zamiar chodzić z nią tak na spacery czasami, bo jak biorę wózek to i tak zazwyczaj musze ją nosić

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Zobacz załącznik 775637 a to jest nasz kompromis odnośnie czapki, zaśnie to zapinam pod szyją

Tak samo robie, bo czapki nie lubi :)

Jak pisałam wczesniej moj mały sie zbuntował i nie chce w chuscie odkad zaczal panowac troche nad tym swoim ciałkiem :( Jak go probuje zamotac to sie wygina w łuk, a skubany jest silny i ryk. Cały czas probuje i jak sie nie przekona to pewnie bedziemy sie chustowac znowu jak podrosnie i mniej krepujace wizanie bede mogła zastosowac.

Hej dziewczyny..
Madziolina tak mysle o Tobie i moze te nocne krzyki spróbujesz jakos uspokoic mała zabawa, np. Ze schowacie sie tak cichutko zeby tata i Ania nie slyszeli.. Ja na poczatku puscilam mojemu malemu teletubisie(tak wiem.. Teletubusie) i jak jeczal albo marudzil to robilam z nim "tulimy" i przechodzilo..

My po szczepieniu dzisiaj.. W miare dobrze poszlo. Mala wazy 5700g. ;)

A co do kup to jak karmilam raz mm a raz piersia to byly co 2-3 dni. Teraz jak tylko kp to jest codziennie ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
my na mm, kupa rano i wieczorem, podaję espumisan na noc, jak karmiliśmy sie piersią to kup było nawet 5 dziennie ale był jeszcze malutki to też miało wpływ

Do góry