reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nawet nie wiece jak mnie te wasze kupy uspokoiły :) moja mała tylko na cycku. Waży już 6300g, w poniedziałek 12tyg kończy. Czekam w takim razie na tą kupę już spokojnie.
Właśnie się usypiamy po kąpieli:)

reklama
DSC_0379.JPG a to jest nasz kompromis odnośnie czapki, zaśnie to zapinam pod szyją

Załączniki

• DSC_0379.JPG
    DSC_0379.JPG
    614,6 KB · Wyświetleń: 91
A moj spi 30 minut, musialam go uspac bo inaczej przy kapieli bylby placz, z reszta jadl o 18 wiec wypada na 21 nastepna butla. Moj maz odkad wrocil z pracy to spi bo go maly pare razy w nocy obudzil, a ja czekam, ogarnelam kuchnie i probuje utrzymac glowe w pozycji pionowej.. ciekawe jaka noc bedzie, chcialabym sie troszkę wyspsc a roznie moze byc po zmianie mleka.. ale za to w sobotę maz wykupil mi masaz i peeling calego ciala w spa to sie troche zrelaksuje i moze wykupie sobie noc w hotelu to sie wyspie :D

Mi dzisiaj przyszła chusta i jestem bardzo zadowolona :) Pola po chwili w chuscie zasnęła i spała 2 godziny, za drugim razem to samo :) w końcu mam wolne ręce i mogę coś zrobić w domu :) mam też zamiar chodzić z nią tak na spacery czasami, bo jak biorę wózek to i tak zazwyczaj musze ją nosić

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Zobacz załącznik 775637 a to jest nasz kompromis odnośnie czapki, zaśnie to zapinam pod szyją

Tak samo robie, bo czapki nie lubi :)

Jak pisałam wczesniej moj mały sie zbuntował i nie chce w chuscie odkad zaczal panowac troche nad tym swoim ciałkiem :( Jak go probuje zamotac to sie wygina w łuk, a skubany jest silny i ryk. Cały czas probuje i jak sie nie przekona to pewnie bedziemy sie chustowac znowu jak podrosnie i mniej krepujace wizanie bede mogła zastosowac.

Hej dziewczyny..
Madziolina tak mysle o Tobie i moze te nocne krzyki spróbujesz jakos uspokoic mała zabawa, np. Ze schowacie sie tak cichutko zeby tata i Ania nie slyszeli.. Ja na poczatku puscilam mojemu malemu teletubisie(tak wiem.. Teletubusie) i jak jeczal albo marudzil to robilam z nim "tulimy" i przechodzilo..

My po szczepieniu dzisiaj.. W miare dobrze poszlo. Mala wazy 5700g. ;)

A co do kup to jak karmilam raz mm a raz piersia to byly co 2-3 dni. Teraz jak tylko kp to jest codziennie ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
my na mm, kupa rano i wieczorem, podaję espumisan na noc, jak karmiliśmy sie piersią to kup było nawet 5 dziennie ale był jeszcze malutki to też miało wpływ

Do góry