reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam po przerwie
Majkę miałam w szpitalu na obserwacji do tego dzidzia się zmieniła tylko na rękach chce płacz wieczorami okropny kupiłam sobie nowy ekspres do kawy i zaczęłam kawki pijać i chyba przez to

Lila kupiłam w smyku

reklama
Ojej u Ciebie też w dzień nie śpi i ma kolki? [emoji50] u nas tak samo i cierpimy od 5 dnia życia małej a minęły już dwa miesiące pomału zbliża się 3 i poprawy jeszcze brak.

Tragedi nie ma as takie z kołkami... Ale po prostu marudzi często i kocha byc tylko noszona. Poleży moze 15 minut i jest krzyk. Czasem zdarzy sie jej zdrzemnąć w ciagu dnia ale to sporadycznie. Ale nie narzekam bo od 22 do 10 śpi, oczywiście z przerwami ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co to ćwiczeń to tez juz bym chciała alr sie boje ... Jednak gdzie 6 tyg do 6 miesięcy. W poniedziałek idę na kontrol do ginekologa zobaczymy co powie

Tragedi nie ma as takie z kołkami... Ale po prostu marudzi często i kocha byc tylko noszona. Poleży moze 15 minut i jest krzyk. Czasem zdarzy sie jej zdrzemnąć w ciagu dnia ale to sporadycznie. Ale nie narzekam bo od 22 do 10 śpi, oczywiście z przerwami ;)

To u mnie w nocy podobnie ale w dzień masakra. Ma strasznie płytki sen jak wózek przestanie jechać to płacze na rękach też jak przestanę nosić a autem jak jedzie i się zatrzyma to płacz w kołysce jak kołysze jest spokój a jak przestanę to masakra. Ja do tej pory w piżamie bo sama dziś jestem bo mąż znowu w górach z dziećmi. Nie mam nawet kiedy zjeść.[emoji27]

U nas chybaskok bo placz i marudzenie non stop. Tylko raczki i raczki...
Dziewczyny od czego maly nagle przestał robic kup?-robil 1 na dzien albo dwa dni a ostatnio po 3 dniach podalam mu czopka i teraz tez 3 dzien bez kupy. Po szczepieniu tak sie stalo. To zbieg okolicznosci?

U nas chybaskok bo placz i marudzenie non stop. Tylko raczki i raczki...
Dziewczyny od czego maly nagle przestał robic kup?-robil 1 na dzien albo dwa dni a ostatnio po 3 dniach podalam mu czopka i teraz tez 3 dzien bez kupy. Po szczepieniu tak sie stalo. To zbieg okolicznosci?
U mnie po szczepieniu na rota masakra brzuszek ja boli i kupki nie może zrobić dzisiaj zrobiła taką zbitą i cały czas bąki idą z kupką więc może po szczepieniu.

reklama
Do góry