reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kurczę to lepsze na kolki jest jednak mleko matki? Mi też pomału zaczyna brakować sił[emoji17] nie wiem co robić czy przejść na mm czy kp+mm. Swojego nie mam za dużo. Na początku karmiłam tylko piersią przez 2 tyg. i dziecko spadło przez ten czas z wagi[emoji30] piersi od początku były puste takie placki nie miałam nawet nawału[emoji24] Lekarka kazała dokarmiać. Przeżyłam to bardzo bo nastawilam sie wyłącznie na kp[emoji22] Poprzednie dziecko karmiłam wyłącznie piersią i było cudownie bez żadnych problemów dzieko rosło jak trzeba. My jako mieszankę używamy apteczne Nutramigen. Spróbujcie tego to mleko jest polecane dla największych alergików. U nas diagnoza nie była trafna bo kolki są nadal. A twój dzidziuś śpi w dzień? Czy jest niespokojny?

Ja wlasnie tez sie nastawiłam na kp, fotel do karmienia,poduszki , staniki, koszule wszystko [emoji22] nawet przez sekundę nir brałam pod uwagę mm , ale wyszło jak wyszło ... Nie śpi zbytnio w dzien , czasem sie zdarzy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tylko na chwilę.
Pozdrawiam Was wszystkie. U nas też płacz wieczorem ale poza tym miodzio. Martyna poszła do przedszkola i jest dobrze.
Całusy

Witajcie. Ja tez na szybko, ostatnio.sie nawet wysypiam w nocy. Je rzadko w nocy, bo po 5-6 godzinach i to tak okolo 80-90. Mam nadzieje ze nie bedzie problemu z przybieraniem na wadze. W dzien tez kiepsko jada, wydaje mi sie ze jeszcze 2 tygonie temu jadl wiecej...dalej nam się ulewa, co jest bardzo meczace i potrafi wybudzic go ze snu. Modle sie zeby sie to skonczylo, wtedy dopiero bedziemy miec super nocki :) zaraz skonczymy 2 miesace, a mowia ze okolo 3 miesiaca uklad pokarmowy dojrzewa wiec odliczamy. My z mezem wróciliśmy do tarzanowania dokladnie 7 tygodni po porodzie i moge tylko powiedzieć ze dla mnie jest lepiej niz przed porodem, co bylo dla mnie sporym zaskoczeniem. Miłej nocki wszystkim :)

To u mnie w nocy podobnie ale w dzień masakra. Ma strasznie płytki sen jak wózek przestanie jechać to płacze na rękach też jak przestanę nosić a autem jak jedzie i się zatrzyma to płacz w kołysce jak kołysze jest spokój a jak przestanę to masakra. Ja do tej pory w piżamie bo sama dziś jestem bo mąż znowu w górach z dziećmi. Nie mam nawet kiedy zjeść.[emoji27]

Aga, to może u was by się sprawdziła huśtawka? Taka wiesz, co sama buja.

Dziewczyny zrobiła wam sie w ciąży taka ciemna pionowa linia na skórze od pępka w dół? Zniknęła wam już? Bo ja cały czas mam.

Dziewczyny zrobiła wam sie w ciąży taka ciemna pionowa linia na skórze od pępka w dół? Zniknęła wam już? Bo ja cały czas mam.
Mam huśtawkę taka co sama buja i nie chcę w niej zasnąć może z dwa razy się udało. Za 2 i pół tyg kończy trzeci miesiąc mam cichą nadzieję że ten koszmar się skończy

Ja jeszcze ta linie mam. Jest mniejsza niż podczas ciąży więc chyba znika po woli :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, która już szczepila na rotawirusy? Ile.jest tej szczepionki? Jak ją podają? Jakoś tak boję się, że mały wypluje czy coś...

U nas chybaskok bo placz i marudzenie non stop. Tylko raczki i raczki...
Dziewczyny od czego maly nagle przestał robic kup?-robil 1 na dzien albo dwa dni a ostatnio po 3 dniach podalam mu czopka i teraz tez 3 dzien bez kupy. Po szczepieniu tak sie stalo. To zbieg okolicznosci?
Julka umnie tez jakos sie przestawila z kupkami. Robila ladnie i nagle trzy dni przerwy i ogromna ale normalna kupa i pozniej znow 3 dni przerwy i dzisiaj po szyje sie ubzdryngoliła.. Ale nic jej nie jest poza tym .. Spi ladnie, brzuch nie boli..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, która już szczepila na rotawirusy? Ile.jest tej szczepionki? Jak ją podają? Jakoś tak boję się, że mały wypluje czy coś...
Ja szczepilam. U mnie podawala tak ze taka cienka strzykawke wlozyla mu do buzki i powoli wciskala. Nie wyplul nic a tez sie balam. jak na moje oko to bylo tego ze 2-3 lyzki takie jakimi zjada sie zupe ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lizzy ja też szczepiłam i też się bałam bo Nastka bardzo ulewa ale z tym się udało nic nie wypluła my za dwa tygodnie driga dawka

u nas od tygodnia cyrk płacz straszny wieczorem tylko na rękach by chciała być a i to czasami nie pomaga

Do góry