reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam po przerwie
Majkę miałam w szpitalu na obserwacji do tego dzidzia się zmieniła tylko na rękach chce płacz wieczorami okropny kupiłam sobie nowy ekspres do kawy i zaczęłam kawki pijać i chyba przez to

Lila kupiłam w smyku

reklama
Ojej u Ciebie też w dzień nie śpi i ma kolki? [emoji50] u nas tak samo i cierpimy od 5 dnia życia małej a minęły już dwa miesiące pomału zbliża się 3 i poprawy jeszcze brak.

Tragedi nie ma as takie z kołkami... Ale po prostu marudzi często i kocha byc tylko noszona. Poleży moze 15 minut i jest krzyk. Czasem zdarzy sie jej zdrzemnąć w ciagu dnia ale to sporadycznie. Ale nie narzekam bo od 22 do 10 śpi, oczywiście z przerwami ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co to ćwiczeń to tez juz bym chciała alr sie boje ... Jednak gdzie 6 tyg do 6 miesięcy. W poniedziałek idę na kontrol do ginekologa zobaczymy co powie

Tragedi nie ma as takie z kołkami... Ale po prostu marudzi często i kocha byc tylko noszona. Poleży moze 15 minut i jest krzyk. Czasem zdarzy sie jej zdrzemnąć w ciagu dnia ale to sporadycznie. Ale nie narzekam bo od 22 do 10 śpi, oczywiście z przerwami ;)

To u mnie w nocy podobnie ale w dzień masakra. Ma strasznie płytki sen jak wózek przestanie jechać to płacze na rękach też jak przestanę nosić a autem jak jedzie i się zatrzyma to płacz w kołysce jak kołysze jest spokój a jak przestanę to masakra. Ja do tej pory w piżamie bo sama dziś jestem bo mąż znowu w górach z dziećmi. Nie mam nawet kiedy zjeść.[emoji27]

U nas chybaskok bo placz i marudzenie non stop. Tylko raczki i raczki...
Dziewczyny od czego maly nagle przestał robic kup?-robil 1 na dzien albo dwa dni a ostatnio po 3 dniach podalam mu czopka i teraz tez 3 dzien bez kupy. Po szczepieniu tak sie stalo. To zbieg okolicznosci?

U nas chybaskok bo placz i marudzenie non stop. Tylko raczki i raczki...
Dziewczyny od czego maly nagle przestał robic kup?-robil 1 na dzien albo dwa dni a ostatnio po 3 dniach podalam mu czopka i teraz tez 3 dzien bez kupy. Po szczepieniu tak sie stalo. To zbieg okolicznosci?
U mnie po szczepieniu na rota masakra brzuszek ja boli i kupki nie może zrobić dzisiaj zrobiła taką zbitą i cały czas bąki idą z kupką więc może po szczepieniu.

reklama
Do góry