A jakim mleczkiem karmisz moze warto zmienić wtedy moze kolki znikną ja tak mialam z synem. Okazało się ze miał skaze i po zmianie mleka wszystko się uspokoiloNiestety my karmimy sie tylko mm, ale rownież jestem zwolenniczka karmienia w ukryciu. Oczywiście nie chodzi mi o karmienie w toalecie ale z zachowaniem pewnych norm np okrycie sie pieluszka , bo szczerze ale dla wielu osób to niesmaczne podczas obiadu oglądać czyjeś piersi , ja akurat nie mam z tym problemu ale trzeba szanować wszystkich.
U nas minęło w środę 5 tyg, niestety ale kolki mamy strasznie patrzy sie na dzieciątko które tak cierpi, wiec powiem szczerze odliczam dni...
Chrzest chyba dopiero na wiosnę , pare rzeczy nam wyskoczyło prywatnych przez co niemożliwością byłoby zrobienie go do października a zima nie chce ...
W dzien praktycznie nie ma snu, tyle co na rękach ale za to noc pięknie przespana i to najważniejsze. Ostatnio mała spała 6 h a 8 h było bez karmienia , kiedy sie obudziłam i spojrzałam na zegarek to prawie mi serce stanęło tak sie wystraszyłam ale na szczęście mała po prostu jest nocnym śpiochem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom