reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam
u nas ciężka nocka teraz mała odsypia a wszystko moja wina bo wczoraj zjadłam kebaba bolał ja brzuszek od3 do 8 nie spałyśmy ok 8 zwymiotowała i teraz odsypia

muszę jeszcze ją pojechać zważyć w domu waży 4kg ale w ubrankach no i mamy już skończone 6 tygodni więc szczepienia nas czekają

reklama
Witajcie. U nas standardowa noc. Czuje sie jak zombie. Ja zazdroszcze tym ktorym maluszki przesypiaja chociaz te 2-3 godziny. U nas pobudka co 40 minut i zanim zasnie to schodzi. Nawet nie wien ile spalam przez ostatnie dni.

Współczuję dziewczyny nieprzespanych nocek. U nas dziś pierwsza pobudka o drugiej, a potem chyba jeszcze ze dwie. Nawet nie do końca wiem, bo w półśnie przechodzę nad małym na drugą stronę i podaję mu drugiego cyca. Ale zaczął dziś dopiero stękać i płakać z powodu brzuszka o 6, a nie jak zwykle o 4. Ciekawe, czy to zbieg okoliczności czy to, że wczoraj podałam mu już espumisan.
A teraz tradycyjne marudzenie i spanie na mnie na rogalu. Próba odlożenia kończy się krzykiem, potem znów karmieniem i spaniem na mnie.
A tak w ogóle to Michał jest strasznym nerwusem, złości się o wszystko strasznie, szarpie, macha łapkami, strasznie jest przy tym spięty i ciągle czegoś się "przestrasza".

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę ze należę do grupy szczęśliwców jesli chodzi o nocne spanie, dzis była gorsza nocka bo młody budził sie co 2/2,5H ale zdarza mu sie przespać nawet 4/5H wiec myśle ze naprawdę spoko [emoji16]

PannaMigotka moj Jasiek to tez mały nerwusek [emoji57] a zwłaszcza przy cycu jak nie moze zassac to złości mega a jak juz złapie to robi taka "groźna" minę [emoji28]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Needi dlatego ja to juz z cyca narazie zrezygnowalam i nie wiem czy wroci, bo ja sciagam laktatorem i jej daje z butli. Ona u mnie siedziala po godzinie i za 10 min znowu glodna, nie liczac poranionych mega sutkow

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Po ile ściągasz ml i dajesz na 1raz?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Julka u mnie jest tak jak u Ciebie, karmienie co godzinę. Dzisiaj jeden raz przespał 2,5 godziny i od razu aż inaczej się czuję, jestem prawie wyspana. Ale takie przespanie 2-2,5 godziny zdarza mu sie raz na 1,5-2 tygodnie.

Dziewczyny czy wasze maluszki tez tak ulewaja?-u mnie prajtycznie nie zdarza sie zeby nie ulal, a czasen po kilka razy. Zastanawiam sie czy to normalne?

reklama
Do góry