Dziewczyny po cc - jak długo się ta rana będzie goić? Nie macie problemu z doborem garderoby? Ja nie mogę żadnych spodni założyć bo wszystkie mam biodrówki to cisną akurat w miejscu cięcia. Ciążowe spodnie też odpadają, bo łączenie dżinsu z tą gumą na brzuch też jest w miejscu cięcia. Chodzę w spódniczkach o sukienkach i kupiłam sobie legginsy imitujące dżinsy. A majtki to noszę cały czas te siateczkowe poporodowe bo swoje wszystkie mam biodrówki. Zastanawiam się ile mi się to będzie goić i kiedy będę mogła wszystko na dół zakładać.
Kurczę chciałabym żeby moja tyle przy piersi była
a te 20-30 min to aktywne ssanie? Moja najczęściej po 7-8 minutach zasypia:/ ciągnie intensywnie 2-3 minuty, potem coraz słabiej i w końcu zasypia. Jak spędzi przy piersi ze 12 min bez zaśnięcia to jest święto. Żadne metody rozbudzania nie działają. Po prostu ona zasypia jak kamień. I przez to za mało je i za mało przybrała
Biedna malutka, dużo zdrówka dla niej. A kto Ci powiedzial ze na psychiatrę za wcześnie? Ja bym nie słuchała takich rad. Jeśli się okaże że będzie za wcześnie to Ci to psychiatra na wizycie powie.