reklama
Ktg, ok. Zero skurczy, tętno ok.
Badanie bez zmian, czyli krótka szyjka i przepuszcza dwa palce. Jakby się coś działo to wiadomo IP. A jak nie to w sobotę ktg i poniedziałek rodzimy. Ja dostałam skierowanie od lekarza do szpitala, ze względu na wiek, żeby nie czekać nie wiadomo ile.
Położna moja była akurat dzisiaj i prosiła, żeby tylko nie jutro, bo ma jakieś wyjście
Mi tam już jest wszystko jedno, jak mnie w nocy te bóle złapały to stwierdziłam, że mi nie spieszno heh.
Julka89.89, ja w każdej przychodni na pobraniu widziałam informację, że ciężarne poza kolejnością ...... i dziwne, że nie wszędzie tak jest.
Asia, u mnie pieniądze za poród z położną idą na szpital. Otrzymuję normalnie rachunek, nic położnej nie płacę. Nie wiem, ale mam wrażenie, że ta pani może tak mówi z zazdrości, bo jej nikt nie prosił o poród .....
Wizytującym życzę powodzenia!!!
u nas też wszystko nieoficjalnie. Dziewczyna przy mnei pytała oddziałową o mozliwośc to ta wykrętnie, że nie, że tylko w pracy i widac było że kombinuje. Poszła do niej na rozmowę w 4 oczy i kazała powiedziec a jak jest nieoficjalnie to dostała nawet namiary na położne..czyli wszystko pod stołemmoże i tak bo ona nie pracuje w szpitalu tylko w ośrodku zdrowia;-)
ale u was to widzę że się formalnie załatwia,u nas niestety kopertą do kieszeni;-)
no przeszło jeszcze tylko ten tydzień i tata ma 2 tyg. urlopu, oby Mały uparciuch wstrzelił sie w ten czas
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny przypominam ze kazdemu tatusiowi przysluguje 2 dni urlopu okolicznosciowego z tytulu urodzenia dziecka nie beda musieli sobie wykorzystywać tego normalnego
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Co do tego różowego plamienia lekarz każe mi dziś przyjechać do siebie do gabinetu. Nie wiem, czy rzeczywiście z konieczności, czy jeszcze na koniec wyskubać trochę kasy.
Ja bym wolała sprawdzić, bo krwawienie może byc np. z łożyska....
Ja chcę już urodzić....................
Dziewczyny przypominam ze kazdemu tatusiowi przysluguje 2 dni urlopu okolicznosciowego z tytulu urodzenia dziecka nie beda musieli sobie wykorzystywać tego normalnego
ja o tym wiem, ale mój ma taką pracę że nie przyjedzie do domu w razie "w" w ciągu godziny a czasami może to zająć nawet dzień, więc wolę urlopAutentyczna sytuacja u fryzjera: "Dzień dobry panie Jacku, ścinamy tak jak zawsze czy na Pazdana?"
Dodatkowo pamiętajcie, że ta opieka tatusiom przysługuje
alinka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja nadal walczę z tą dziurą w brzuchu.
Na szczęście Adaś jest grzeczny bo w sumie chirurg zabronił mi dzwigać i nosić bobasa a od jutra tata wraca do pracy więc kij wyjdzie z tych jego zaleceń
U mnie pogoda jakaś porąbana, od trzech dni boli mnie głowa, wyszłam z małym na pół godziny i musiałam uciekać bo zaczęło padać, ogólnie cały czas śpiąca jestem.
Na szczęście Adaś jest grzeczny bo w sumie chirurg zabronił mi dzwigać i nosić bobasa a od jutra tata wraca do pracy więc kij wyjdzie z tych jego zaleceń
julita sama chciałabym wiedzieć, prawdopodobnie przez to że zaczęło się paprać nie zamknęło się na czas, szwy się rozpuściły a rana nie zdążyła zrosnąć.o kurcza alina a czemu ci się ta rana rozeszła?
Needi tata zasuwał z maluchem na rękach bo młody paskudnej czkawy dostałJeju strasznie brzmi. Współczuję. Mały śpi czy czuwa i tata go zagaduje?
Kaskaw na szczęście jeśli można tu mówić o szczęciu nie boli to jakoś specjalnie jedynie szczypie no i wiadomo przy oczyszczaniu boli.Matko alinka współczuje! Nie wyobrażam sobie jak to musi bolec ...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Iwona no właśnie niechcą tego naprawiać, twierdzą że musi się samo zagoić i to mnie przeraża....o jeju współczuje... będą to naprawiać?
Aga ja miałam 22.06, z karmieniem ogólnie słabo, mały był 24 godz na obserwacji i tak butla mu się spodobała że pierś traktuje raczej rekreacyjnie, zresztą ja mam bardzo mało pokarmu, a to że on niezbyt chętnie pije jeszcze to pogłębia więc błędne koło.Alinka! Ojejku! Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka. A powiedz mi kiedy miałaś cc? Karmisz piersią? Pytam bo ja też po cc. U mnie laktacja słaba ale ją stymuluje cały czas.
U mnie pogoda jakaś porąbana, od trzech dni boli mnie głowa, wyszłam z małym na pół godziny i musiałam uciekać bo zaczęło padać, ogólnie cały czas śpiąca jestem.
reklama