reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Mendoza, ja też korzystam z apki i w weekend wszystko grało. Czasem tylko nie chce mi się łączyć z forum, bardzo długo ładuje wątki, to wtedy ją resetuje i się loguje od nowa i zwykle pomaga :-)
U mnie też brzuch się spina, młoda szaleje i mam czasem bóle krzyżowe. Na razie nic poważnego, ale jeszcze mam prawie 3 tygodnie :-)
W ramach wolnego dnia uszylam dzisiaj szorty :-)

Ja nie wiem, masowe rozpakowanie w czerwcu a teraz cisza? ;)

Mój Synuś chyba da mi dotrwać do fryzjera-jutro :p

Noc spokojna, ale coraz częściej brzuch się spina i ciężko się wstaje...

Dzień Dobry :):)

Widzę spokój był w nocy :):) Ja wstawałam do Szymka co chwilę bo się budził i mnie wołał.. i tak o 3 śpiewałam mu kołysanki i słuchałam jego opowieści o lokomotywie tomku.... ale mąż wstał do niego po 6 i mogłam jeszcze chwilę pospać;)

Śniło mi się, że brałam ślub i nikt się nie bawił, nie było muzyki, jedzenia nic.... gości jak na lekarstwo.... masakra .. te sny nad ranem są zawsze takie dziwne

A co do prasowania to na mnie czeka sterta, którą miałam ogarnąć w sobotę ale mi się nie chciało :) to dzisiaj muszę to zrobić tak.czy siak :)

Wczoraj tylko przejrzałam torbę czy ładowarkę mam i dołożyłam laktator bo może akurat się przyda :)

Uciekam na śniadanko i czekam na wieści, czy oby na pewno ta noc była taka.spokojna :D

reklama
U mnie tez spokojna nocka, tylko od 5 juz spac nie mogłam i tym sposobem juz pranie schnie, galaretka z owocami bedzie na deser, dom z grubsza ogarnięty, kończę śniadanie i mogę uciąć sobie drzemkę [emoji6][emoji108]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry