reklama
gutka
Fanka BB :)
Mendoza, ja też korzystam z apki i w weekend wszystko grało. Czasem tylko nie chce mi się łączyć z forum, bardzo długo ładuje wątki, to wtedy ją resetuje i się loguje od nowa i zwykle pomaga :-)
U mnie też brzuch się spina, młoda szaleje i mam czasem bóle krzyżowe. Na razie nic poważnego, ale jeszcze mam prawie 3 tygodnie :-)
W ramach wolnego dnia uszylam dzisiaj szorty :-)
U mnie też brzuch się spina, młoda szaleje i mam czasem bóle krzyżowe. Na razie nic poważnego, ale jeszcze mam prawie 3 tygodnie :-)
W ramach wolnego dnia uszylam dzisiaj szorty :-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
wITAJCIE MAMusie jak wam nocka minęła?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
JA od godziny prasuje ubranka małego zaraz idziemy na śniadankoWitajcie!!!
nie rodzę jeszcze!!! jem śniadanko. Jakie plany na dziś??
dziś nad ranem młodego karmiłam u nas na łóżku i córcia jeszcze przyszła do nas i tak oto spaliśmy we czwórkę;D
JA od godziny prasuje ubranka małego zaraz idziemy na śniadanko
dziś nad ranem młodego karmiłam u nas na łóżku i córcia jeszcze przyszła do nas i tak oto spaliśmy we czwórkę;D
Julita- jak super!! Zazdroszczę dzidziolka w domku.
Dzień Dobry
Widzę spokój był w nocy Ja wstawałam do Szymka co chwilę bo się budził i mnie wołał.. i tak o 3 śpiewałam mu kołysanki i słuchałam jego opowieści o lokomotywie tomku.... ale mąż wstał do niego po 6 i mogłam jeszcze chwilę pospać
Śniło mi się, że brałam ślub i nikt się nie bawił, nie było muzyki, jedzenia nic.... gości jak na lekarstwo.... masakra .. te sny nad ranem są zawsze takie dziwne
A co do prasowania to na mnie czeka sterta, którą miałam ogarnąć w sobotę ale mi się nie chciało to dzisiaj muszę to zrobić tak.czy siak
Wczoraj tylko przejrzałam torbę czy ładowarkę mam i dołożyłam laktator bo może akurat się przyda
Uciekam na śniadanko i czekam na wieści, czy oby na pewno ta noc była taka.spokojna
Widzę spokój był w nocy Ja wstawałam do Szymka co chwilę bo się budził i mnie wołał.. i tak o 3 śpiewałam mu kołysanki i słuchałam jego opowieści o lokomotywie tomku.... ale mąż wstał do niego po 6 i mogłam jeszcze chwilę pospać
Śniło mi się, że brałam ślub i nikt się nie bawił, nie było muzyki, jedzenia nic.... gości jak na lekarstwo.... masakra .. te sny nad ranem są zawsze takie dziwne
A co do prasowania to na mnie czeka sterta, którą miałam ogarnąć w sobotę ale mi się nie chciało to dzisiaj muszę to zrobić tak.czy siak
Wczoraj tylko przejrzałam torbę czy ładowarkę mam i dołożyłam laktator bo może akurat się przyda
Uciekam na śniadanko i czekam na wieści, czy oby na pewno ta noc była taka.spokojna
reklama
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
U mnie tez spokojna nocka, tylko od 5 juz spac nie mogłam i tym sposobem juz pranie schnie, galaretka z owocami bedzie na deser, dom z grubsza ogarnięty, kończę śniadanie i mogę uciąć sobie drzemkę [emoji6][emoji108]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app