reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Jejku, jaki ja senny dzień miałam. Dwie drzemki zaliczyłam, co jest dość niezwykłe, bo ja nigdzy nie drzemię w środku dnia, chyba że jestem chora, albo na początku ciąży... a dziś mogłabym cały dzień.. chyba cały stres i prace odsypiam :baffled:

Moi teściowie są ok, nie wtrącają się w nic. W sumie to bardziej się swoich rodziców obawiam jak już dziecko na świat przyjdzie :p
Dziś teściowa właśnie na obiedzie była. Przyniosła ciasto, które upiekła (połowe tego ciasta to ja sama zjadłam) a mały dostał od niej ręcznie wydziergany na drutach komplecik - sweterek, spodenki, czapeczke i skarpetki... przecudne!! :rofl2:

U mnie póki co na szczęście nic się nie dzieje, żadnych zwiastunów porodu, więc mam nadzieję, że wytrzymam te kilka dni...

Ciekawe, która następna :) Pewnie znów z zaskoczenia, któraś jak wszystkie śpimy napisze, że rodzi :)

reklama
Ja jak dluzej nie moge zasnac to tez sprawdzam, jak ide na siku to nie biore nawet tel bo boje sie ze sie rozbudze. Dzis siostrzenica miala urodziny,byl gril, salatki i mnostwo pysznosci a ja zjadlsm tylko troszeczke bo zaraz zgaga mnie zlapala a miałam taka ochote objeść sie jak swinia :p i teraz mam niedosyt bo spróbowałam tylko szaszlyk a gdzie karkowka, pyszny tlusty boczek, kielbaska :( ahhhh ja to mam z ta zgaga... chociaz pewnie gdyby nie ona to mialabym juz minimum 25 kg na plusie :) Agula ja myslalam ze ty sie dzis rozpakujesz ;)

Agula, Ty dalej w dwupaku? Oj chyba dobre warunki w brzusiu ma Twoje Maleństwo ;)

Tak mi się wspomniało, Julka pokazywałaś fotki ze ślubu? ;)

cały dzien z rodziną spędziłam i tak bardzo byłam ciekawa czy już Aqula się rozpakowałas :p a jednak jeszcze niuni w brzuszku wygodnie :)
odwiedziła mnie dziś siostrzenica która skończyła miesiąc i czeka na swoją siostrę, ahh jak już się nie mogę doczekać przytulić maleństwo.. :)

Cześć dziewczyny :)
Chciałam zapytać, czy któraś z korzystających z apki na tel miała też problemy przez weekend? U mnie znowu się ta zaraza wykrzaczyła. Już nie mam cierpliwości do tego...
@Taq gratulacje syncia!
@Agula2016 no już też myślałam, że coś będzie dzisiaj u Ciebie a tu jednak jeszcze nie pora..
Odnośnie odwiedzin w szpitalu, to do mnie będzie przychodził tylko mąż. Poprzednio on mi wystarczył i teraz też nie chcę nikogo innego.. Na resztę będzie pora w domu. Ale my też mamy małe rodziny, więc i tak tłumów nie będzie, rodzice, teściowie, rodzeństwo..
A propos teściów, to my niestety mieszkamy po sąsiedzku. Generalnie nie mam powodów do wielkich narzekań, bo możemy liczyć na ich pomoc, ale jednak codzienne kontaktu to dla mnie za dużo. Mój m powoli ich ogranicza w zapędach, ale żeby to zrobić bez kłótni to trzeba powoli i delikatnie.. Niestety....
Ja dzisiaj czuję się jakbym miała się rozpęknąć na pół. Masakra! To mogę dziecko chyba ćwiczy karne w moim brzuchu...

reklama
Ja z apki nie korzystam jak coś ;)

A Wasze dzidziolki też dziś jak.chłodniej bardziej aktywne? Mój Młody to szaleje bardzo dużo dzisiaj, tylko na spacerku był spokojny...

Do góry