reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Needi ja też wolę zagraniczne powieści ale Grochola jest ok. W sumie ja jej nie wybrałam tylko córka bo to ona mi ostatnio do biblioteki lata ale lekko się ją czyta. Z polskich to ja tylko zeromskiego całego wciagnelam. Wolę starszą literaturę niż współczesną.

Ja z polskich Chmielewka lubie :) fajnie się ja czyta :) polecam

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny :biggrin2::biggrin2:
PAULA TAK SIE CIESZE KOCHANA MOJE GRATULACJE ;) poryczalam się jak przeczytałam ta swietna informacje i zobaczyłam Twojego Franusia:biggrin2::biggrin2: matko ale emocje. A za tydzień to ja będę tulić mojego Leosia :tak:

Noc taka sobie, sumie nie najgorzej ale ostatnio siku wstaje co godzinę normalnie :oo2:wczoraj pół dnia prasowałam ciuszki co dostałam jeszcze od szwagierki ale nie wyrobilam się i dziś znowu mnie czeka prasowanie...w weekend muszę dokończyć wszystko w pokoiku zeby w miarę gotowe jak wyjdziemy ze szpitala:biggrin2:

Hej Needi moje połdupki żyją jeszcze dwa zastrzyki przedemna . Noc nie przespana a ta już będzie dalej nie przespana ;) Jutro Cc nie wiadomo o której ale podobno do południa juz mnie Panika ogarnia nie chciałam se dać krwi pobrać ;) Ja nie wiem jak to przeżyje jutro ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Gwiazda damy radę !! Ja też się strasznie boję cc bo nie wiem co mnie czeka ale wierzę ze sobie poradzimy jak dostaniemy taka nagrodę :-) :)

Witajcie.
Paula gratuluje, mowilam ze masz silnego syna i do tego przystojniacha z niego ;)
Ja dzis nie mogłam spac w nocy. Wstawalam chyba z 10 razy siku. Spojenie mnie tak boli ze ledwo chodze, zobaczyny co mi dzis moj doktorek powie na to wszystko ;) teoretycznie mam przedostatnia wizyte.

Julka powodzenia na wizycie;)

Dziewczyny ja też miałam wywoływany poród i w sumie dostałam chyba z 6 kroplówek, które w ogóle nie podziałały na mnie ... dopiero jak założyli mi cewnik i podali kolejną oxy to coś ruszyło i w sumie wywoływali mi poród 5 dni.... U nas mają ciśnienie na porody naturalne dlatego cc to ostateczność ostateczności... :/

Tak sobie myślałam, ze Paula miała termin na ten sam dzień co ja tj 25 lipca a juz ma synusia na świecie [emoji173]️[emoji173]️ piękna sprawa , z drugiej strony naprawde sie zestresowałam ze moze to sie zdarzyć w każdej chwili, chyba czas spakować torbę [emoji2]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie!

Paula - cudowny maluszek!!!!! Serdecznie gratuluję :-)

Współczuję tych nocnych pobudek, ja przesypiam od 23 do 4-5. Więc mogę spokojnie powiedzieć, że się wysypiam.
Robię dziś pranie, bo ładna pogoda na dworze, a ja NA SZCZĘŚCIE !!!! mam w domu chłodniutko.... Okna w salonie mam od północy, więc słońce mi tu nie świeci i nie grzeje.....
I tak jak pisałyście wczoraj - całe szczęście rzeczy dla małego mam poprane, poprasowane, torba do szpitala spakowana.... Byłam nawet w Rossmanie i zrobiłam zapas szamponów, mydeł, bo chłopa wysłać na zakupy, to jakis koszmarek.....Nawet dostałam płyn do płukania w gratisie ;-)
Miałam jeszcze trochę urzędowych spraw do załatwienia i w większości też się udało :-)
Skurczy nie mam żadnych, tylko troche pobolewa mnie brzuch, jak na okres..... Dokuczają mi spuchnięte stawy - stopy, kolana, nadgarstki...oj....
Marcin się śmieje, że z poczucia obowiązku poczekam z porodem na koniec roku szkolnego :D Bo to ja robię za głównego kierowcę ;-)
Ach...wizytę u doktorka mam dopiero za tydzień, 29 czerwca. Ciekawe czy spotkam się z nim w gabinecie czy na sali porodowej? ;-) Znając moje szczęście urodzę w terminie, albo kilka dni po terminie, wymęczona coraz większym brzuszkiem ;-)

Dziewczyny tak z innej beczki bo mąż sie ze mną sprzecza. Becikowe dostaje każdy czy jest limit pieniężny na członka rodziny?

reklama
Witajcie!

Paula - cudowny maluszek!!!!! Serdecznie gratuluję :-)

Współczuję tych nocnych pobudek, ja przesypiam od 23 do 4-5. Więc mogę spokojnie powiedzieć, że się wysypiam.
Robię dziś pranie, bo ładna pogoda na dworze, a ja NA SZCZĘŚCIE !!!! mam w domu chłodniutko.... Okna w salonie mam od północy, więc słońce mi tu nie świeci i nie grzeje.....
I tak jak pisałyście wczoraj - całe szczęście rzeczy dla małego mam poprane, poprasowane, torba do szpitala spakowana.... Byłam nawet w Rossmanie i zrobiłam zapas szamponów, mydeł, bo chłopa wysłać na zakupy, to jakis koszmarek.....Nawet dostałam płyn do płukania w gratisie ;-)
Miałam jeszcze trochę urzędowych spraw do załatwienia i w większości też się udało :-)
Skurczy nie mam żadnych, tylko troche pobolewa mnie brzuch, jak na okres..... Dokuczają mi spuchnięte stawy - stopy, kolana, nadgarstki...oj....
Marcin się śmieje, że z poczucia obowiązku poczekam z porodem na koniec roku szkolnego :D Bo to ja robię za głównego kierowcę ;-)
Ach...wizytę u doktorka mam dopiero za tydzień, 29 czerwca. Ciekawe czy spotkam się z nim w gabinecie czy na sali porodowej? ;-) Znając moje szczęście urodzę w terminie, albo kilka dni po terminie, wymęczona coraz większym brzuszkiem ;-)
A ja mam dziś gorszy dzień, nawet bym powiedziala ze fatalny wiec nie będę nic pisała i marudziła........
obym tylko dzisiejszy dzień przeżyła i wizytę
jutro będzie lepiej a w piątek zakończenie roku i moja mała córeczka kończy przedszkole chyba się tam popłaczę

Do góry