reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Needi ja też wolę zagraniczne powieści ale Grochola jest ok. W sumie ja jej nie wybrałam tylko córka bo to ona mi ostatnio do biblioteki lata ale lekko się ją czyta. Z polskich to ja tylko zeromskiego całego wciagnelam. Wolę starszą literaturę niż współczesną.

Ja z polskich Chmielewka lubie :) fajnie się ja czyta :) polecam

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny :biggrin2::biggrin2:
PAULA TAK SIE CIESZE KOCHANA MOJE GRATULACJE ;) poryczalam się jak przeczytałam ta swietna informacje i zobaczyłam Twojego Franusia:biggrin2::biggrin2: matko ale emocje. A za tydzień to ja będę tulić mojego Leosia :tak:

Noc taka sobie, sumie nie najgorzej ale ostatnio siku wstaje co godzinę normalnie :oo2:wczoraj pół dnia prasowałam ciuszki co dostałam jeszcze od szwagierki ale nie wyrobilam się i dziś znowu mnie czeka prasowanie...w weekend muszę dokończyć wszystko w pokoiku zeby w miarę gotowe jak wyjdziemy ze szpitala:biggrin2:

Hej Needi moje połdupki żyją jeszcze dwa zastrzyki przedemna . Noc nie przespana a ta już będzie dalej nie przespana ;) Jutro Cc nie wiadomo o której ale podobno do południa juz mnie Panika ogarnia nie chciałam se dać krwi pobrać ;) Ja nie wiem jak to przeżyje jutro ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Gwiazda damy radę !! Ja też się strasznie boję cc bo nie wiem co mnie czeka ale wierzę ze sobie poradzimy jak dostaniemy taka nagrodę :-) :)

Witajcie.
Paula gratuluje, mowilam ze masz silnego syna i do tego przystojniacha z niego ;)
Ja dzis nie mogłam spac w nocy. Wstawalam chyba z 10 razy siku. Spojenie mnie tak boli ze ledwo chodze, zobaczyny co mi dzis moj doktorek powie na to wszystko ;) teoretycznie mam przedostatnia wizyte.

Julka powodzenia na wizycie;)

Dziewczyny ja też miałam wywoływany poród i w sumie dostałam chyba z 6 kroplówek, które w ogóle nie podziałały na mnie ... dopiero jak założyli mi cewnik i podali kolejną oxy to coś ruszyło i w sumie wywoływali mi poród 5 dni.... U nas mają ciśnienie na porody naturalne dlatego cc to ostateczność ostateczności... :/

Tak sobie myślałam, ze Paula miała termin na ten sam dzień co ja tj 25 lipca a juz ma synusia na świecie [emoji173]️[emoji173]️ piękna sprawa , z drugiej strony naprawde sie zestresowałam ze moze to sie zdarzyć w każdej chwili, chyba czas spakować torbę [emoji2]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie!

Paula - cudowny maluszek!!!!! Serdecznie gratuluję :-)

Współczuję tych nocnych pobudek, ja przesypiam od 23 do 4-5. Więc mogę spokojnie powiedzieć, że się wysypiam.
Robię dziś pranie, bo ładna pogoda na dworze, a ja NA SZCZĘŚCIE !!!! mam w domu chłodniutko.... Okna w salonie mam od północy, więc słońce mi tu nie świeci i nie grzeje.....
I tak jak pisałyście wczoraj - całe szczęście rzeczy dla małego mam poprane, poprasowane, torba do szpitala spakowana.... Byłam nawet w Rossmanie i zrobiłam zapas szamponów, mydeł, bo chłopa wysłać na zakupy, to jakis koszmarek.....Nawet dostałam płyn do płukania w gratisie ;-)
Miałam jeszcze trochę urzędowych spraw do załatwienia i w większości też się udało :-)
Skurczy nie mam żadnych, tylko troche pobolewa mnie brzuch, jak na okres..... Dokuczają mi spuchnięte stawy - stopy, kolana, nadgarstki...oj....
Marcin się śmieje, że z poczucia obowiązku poczekam z porodem na koniec roku szkolnego :D Bo to ja robię za głównego kierowcę ;-)
Ach...wizytę u doktorka mam dopiero za tydzień, 29 czerwca. Ciekawe czy spotkam się z nim w gabinecie czy na sali porodowej? ;-) Znając moje szczęście urodzę w terminie, albo kilka dni po terminie, wymęczona coraz większym brzuszkiem ;-)

Dziewczyny tak z innej beczki bo mąż sie ze mną sprzecza. Becikowe dostaje każdy czy jest limit pieniężny na członka rodziny?

reklama
Witajcie!

Paula - cudowny maluszek!!!!! Serdecznie gratuluję :-)

Współczuję tych nocnych pobudek, ja przesypiam od 23 do 4-5. Więc mogę spokojnie powiedzieć, że się wysypiam.
Robię dziś pranie, bo ładna pogoda na dworze, a ja NA SZCZĘŚCIE !!!! mam w domu chłodniutko.... Okna w salonie mam od północy, więc słońce mi tu nie świeci i nie grzeje.....
I tak jak pisałyście wczoraj - całe szczęście rzeczy dla małego mam poprane, poprasowane, torba do szpitala spakowana.... Byłam nawet w Rossmanie i zrobiłam zapas szamponów, mydeł, bo chłopa wysłać na zakupy, to jakis koszmarek.....Nawet dostałam płyn do płukania w gratisie ;-)
Miałam jeszcze trochę urzędowych spraw do załatwienia i w większości też się udało :-)
Skurczy nie mam żadnych, tylko troche pobolewa mnie brzuch, jak na okres..... Dokuczają mi spuchnięte stawy - stopy, kolana, nadgarstki...oj....
Marcin się śmieje, że z poczucia obowiązku poczekam z porodem na koniec roku szkolnego :D Bo to ja robię za głównego kierowcę ;-)
Ach...wizytę u doktorka mam dopiero za tydzień, 29 czerwca. Ciekawe czy spotkam się z nim w gabinecie czy na sali porodowej? ;-) Znając moje szczęście urodzę w terminie, albo kilka dni po terminie, wymęczona coraz większym brzuszkiem ;-)
A ja mam dziś gorszy dzień, nawet bym powiedziala ze fatalny wiec nie będę nic pisała i marudziła........
obym tylko dzisiejszy dzień przeżyła i wizytę
jutro będzie lepiej a w piątek zakończenie roku i moja mała córeczka kończy przedszkole chyba się tam popłaczę

Do góry