reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
A ja mam dziś gorszy dzień, nawet bym powiedziala ze fatalny wiec nie będę nic pisała i marudziła........
obym tylko dzisiejszy dzień przeżyła i wizytę
jutro będzie lepiej a w piątek zakończenie roku i moja mała córeczka kończy przedszkole chyba się tam popłaczę
Trzymaj się, mam tak samo.

Paula, jeszcze raz gratuluję i super, że wszystko dobrze z małym.

Nie smęcę, miłego dnia.

A ja jestem postresowana dzis. Stresuje sie wizyta, musze naciskac na cc a wiem ze lekarz mnie znowu będzie namawial na sn i w dodatku prawdoodobnie musze jechac sama (dojechac 18 km) bo moj maz akurat dzis musi byc dluzej w pracy... i juz widze moja rozmowe z lekarzem bez meza...po prostu super

A ja jestem postresowana dzis. Stresuje sie wizyta, musze naciskac na cc a wiem ze lekarz mnie znowu będzie namawial na sn i w dodatku prawdoodobnie musze jechac sama (dojechac 18 km) bo moj maz akurat dzis musi byc dluzej w pracy... i juz widze moja rozmowe z lekarzem bez meza...po prostu super
Julka a nieodwróciło się dziecko? Hm mnie się lekarka spytała tylko jak chcę rodzić bo decyzja należy do rodzącej bo pośladkowo też niektóre chcą rodzić.

reklama
Do góry