Kaskaw
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się, mam tak samo.A ja mam dziś gorszy dzień, nawet bym powiedziala ze fatalny wiec nie będę nic pisała i marudziła........
obym tylko dzisiejszy dzień przeżyła i wizytę
jutro będzie lepiej a w piątek zakończenie roku i moja mała córeczka kończy przedszkole chyba się tam popłaczę
Gwiazda jestem w domu. Jutro dopiero rano mam się wstawić na cc.Dziewczyny kochane dziękuję za pocieszenie Aga a Ty już w szpitalu ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda jestem w domu. Jutro dopiero rano mam się wstawić na cc.
Nie ma czego . Ja wole ccSzkoda że przed cc nie można się wstawić, bo wtedy bym się stawiła wstawiona i może mniej bym się bała
Julka a nieodwróciło się dziecko? Hm mnie się lekarka spytała tylko jak chcę rodzić bo decyzja należy do rodzącej bo pośladkowo też niektóre chcą rodzić.A ja jestem postresowana dzis. Stresuje sie wizyta, musze naciskac na cc a wiem ze lekarz mnie znowu będzie namawial na sn i w dodatku prawdoodobnie musze jechac sama (dojechac 18 km) bo moj maz akurat dzis musi byc dluzej w pracy... i juz widze moja rozmowe z lekarzem bez meza...po prostu super