reklama
Witajcie!
Paula- cudowny maluszek!!!!
Gwiazda- dasz radę wierzę w Ciebie!
Fazerkamm- ja za to jak chodzę po sklepach to lubię jak dzieciaki patrzą na mnie i mówią do mamy "mamooo ta pani będzie miała dzidziusia"
Iwona35- widzę, ze tylko Tarzany w głowie
Oczywiście dziś u mnie nie obyło się bez atrakcji padłam na cyce.
Wychodzę o 6 rano do auta...dziś miałam jechać na badania. Ja tam sobie schodzę i myślałam, że zacznę wrzeszczeć ze złości. Nie mogłam wyjechać!!! Tak ciasno postawili auta, że nie mogłam kombi wykręcić do tyłu, bo albo zarysowałabym kogoś obok albo przywaliła w tego z tyłu. Oczywiście od męża usłyszałabym, że to ŻADEN problem podsumowując pojechałam autobusem, ale myślałam, że nie dam rady. Dziś gorąco...
Już siedzę w domu pachwiny mnie bolą, brzuchol się stawia...jutro mam wizytę
Paula- cudowny maluszek!!!!
Gwiazda- dasz radę wierzę w Ciebie!
Fazerkamm- ja za to jak chodzę po sklepach to lubię jak dzieciaki patrzą na mnie i mówią do mamy "mamooo ta pani będzie miała dzidziusia"
Iwona35- widzę, ze tylko Tarzany w głowie
Oczywiście dziś u mnie nie obyło się bez atrakcji padłam na cyce.
Wychodzę o 6 rano do auta...dziś miałam jechać na badania. Ja tam sobie schodzę i myślałam, że zacznę wrzeszczeć ze złości. Nie mogłam wyjechać!!! Tak ciasno postawili auta, że nie mogłam kombi wykręcić do tyłu, bo albo zarysowałabym kogoś obok albo przywaliła w tego z tyłu. Oczywiście od męża usłyszałabym, że to ŻADEN problem podsumowując pojechałam autobusem, ale myślałam, że nie dam rady. Dziś gorąco...
Już siedzę w domu pachwiny mnie bolą, brzuchol się stawia...jutro mam wizytę
Aga30+
Fanka BB :)
Gwiazda damy radę. Mam nerwa okropnego. Becze teraz o wszystko, ale pocieszające jest to że w tym dniu jest nas więcej. Ja mam się wstawić jutro przed 7.00 ma mnie lekarka wziąć pierwszą [emoji57] mówiła że do 9.00 powinnam być po. Zobaczymy jak w praktyce.Hej Needi moje połdupki żyją jeszcze dwa zastrzyki przedemna . Noc nie przespana a ta już będzie dalej nie przespana Jutro Cc nie wiadomo o której ale podobno do południa juz mnie Panika ogarnia nie chciałam se dać krwi pobrać Ja nie wiem jak to przeżyje jutro ; (
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila
Jutro Gwiazda, Aga i Doris
Paula, tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Ślicznego masz Synka!!!!!!!!!Gratuluję i dużo zdrówka Wam życzę!! Szybkiego powrotu do sił!!!!
Idę też na odpowiedni wątek pogratulować raz jeszcze
Źle się czuję. W nocy bolał mnie brzuch, teraz już chyba mniej, ale tak raczej ciągły ból. Nie mogę jeść, mdli mnie - to chyba wszystko z nerwów, bo myślałam, że mojego zatłukę wczoraj. No bo przecież strefa kibica, sąsiedzi itp. W nocy nie miałby kto mnie zawieźć...
Dziwnie się czuję :/ Dzisiaj na echo jedziemy, ale to tylko echo, nic więcej nie powie chyba, bo mnie nie bada.
Chociaż ze dwa tygodnie chciałabym jeszcze wytrzymać, a dopiero co tak rodzić chciałam Strach mnie chyba ogarnął. Zaraz zmierzę ciśnienie.
Buziaki na cały dzień!
Paula, tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Ślicznego masz Synka!!!!!!!!!Gratuluję i dużo zdrówka Wam życzę!! Szybkiego powrotu do sił!!!!
Idę też na odpowiedni wątek pogratulować raz jeszcze
Źle się czuję. W nocy bolał mnie brzuch, teraz już chyba mniej, ale tak raczej ciągły ból. Nie mogę jeść, mdli mnie - to chyba wszystko z nerwów, bo myślałam, że mojego zatłukę wczoraj. No bo przecież strefa kibica, sąsiedzi itp. W nocy nie miałby kto mnie zawieźć...
Dziwnie się czuję :/ Dzisiaj na echo jedziemy, ale to tylko echo, nic więcej nie powie chyba, bo mnie nie bada.
Chociaż ze dwa tygodnie chciałabym jeszcze wytrzymać, a dopiero co tak rodzić chciałam Strach mnie chyba ogarnął. Zaraz zmierzę ciśnienie.
Buziaki na cały dzień!
Aga30+
Jeszcze ja.To za kogo jeszcze trzymać kciuki jutro oprócz Gwiazdy?
Aga30+
Tak ja.Gwiazda przeżyjesz. Wiesz to. A że później poboli to przecież przestaniesz. A bedziesz miała dzidzie przy sobie.
Jutro Gwiazda, Ada30+(tak, nie mylę sie?) I któraś jeszcze
Aga30+
Ja niestety wiem. Oglądałam na you tube i położna mi opowiadała i odrazu powiem że wolałabym nie wiedzieć bo moja wyobraźnia jest bardzo duża.No we 3 miałyśmy mieć jutro cc ale nie pamiętam Kurde ja nawet nie wyobrażam se jak taki zabieg wygląda jak będę się czuła i wogole po prostu chciała bym mieć to za sobą bo to wszystko mnie przerasta ; (
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila- mam podobnie ale ostatnio jak zaczęło mnie regularnie boleć to jakoś spokojna byłam ...nic nie zrobimy zacznie się to się zacznie
Aga, Gwiazda- będzie dooobrze! Będziecie skakać jak młoda gazela po kilku dniach mówię Wam mam dobre przeczucia
Aga, Gwiazda- będzie dooobrze! Będziecie skakać jak młoda gazela po kilku dniach mówię Wam mam dobre przeczucia
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie.
Paula gratuluje, mowilam ze masz silnego syna i do tego przystojniacha z niego
Ja dzis nie mogłam spac w nocy. Wstawalam chyba z 10 razy siku. Spojenie mnie tak boli ze ledwo chodze, zobaczyny co mi dzis moj doktorek powie na to wszystko teoretycznie mam przedostatnia wizyte.
Paula gratuluje, mowilam ze masz silnego syna i do tego przystojniacha z niego
Ja dzis nie mogłam spac w nocy. Wstawalam chyba z 10 razy siku. Spojenie mnie tak boli ze ledwo chodze, zobaczyny co mi dzis moj doktorek powie na to wszystko teoretycznie mam przedostatnia wizyte.