reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

fazerkamm to sie niestety zdarza i to nie tak rzadko. Wycierpisz się a tu i tak cc. Oj dzieci są czasami aż za szczere heheh

reklama
Witajcie!:)

Paula- cudowny maluszek!!!! :)
Gwiazda- dasz radę :) wierzę w Ciebie!
Fazerkamm- ja za to jak chodzę po sklepach to lubię jak dzieciaki patrzą na mnie i mówią do mamy "mamooo ta pani będzie miała dzidziusia" :D
Iwona35- widzę, ze tylko Tarzany w głowie :D

Oczywiście dziś u mnie nie obyło się bez atrakcji :D padłam na cyce.

Wychodzę o 6 rano do auta...dziś miałam jechać na badania. Ja tam sobie schodzę i myślałam, że zacznę wrzeszczeć ze złości. Nie mogłam wyjechać!!! Tak ciasno postawili auta, że nie mogłam kombi wykręcić do tyłu, bo albo zarysowałabym kogoś obok albo przywaliła w tego z tyłu. Oczywiście od męża usłyszałabym, że to ŻADEN problem :D podsumowując pojechałam autobusem, ale myślałam, że nie dam rady. Dziś gorąco...

Już siedzę w domu :D pachwiny mnie bolą, brzuchol się stawia...jutro mam wizytę :)

Takie dobre wieści od rana.. Paula, synka masz ślicznego!! Aż się sama nie mogę doczekać swojego :)

Czy mi się coś pomyliło, czy dziś któraś będzie miec cc?
Pamiętam, że jutro 3 maluchy będą, ale wydawało mi się, że dziś też.. :confused:

Hej Needi moje połdupki żyją jeszcze dwa zastrzyki przedemna . Noc nie przespana a ta już będzie dalej nie przespana ;) Jutro Cc nie wiadomo o której ale podobno do południa juz mnie Panika ogarnia nie chciałam se dać krwi pobrać ;) Ja nie wiem jak to przeżyje jutro ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda damy radę. Mam nerwa okropnego. Becze teraz o wszystko, ale pocieszające jest to że w tym dniu jest nas więcej. Ja mam się wstawić jutro przed 7.00 ma mnie lekarka wziąć pierwszą [emoji57] mówiła że do 9.00 powinnam być po. Zobaczymy jak w praktyce.

Jutro Gwiazda, Aga i Doris :D

Paula, tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Ślicznego masz Synka!!!!!!!!!Gratuluję i dużo zdrówka Wam życzę!! Szybkiego powrotu do sił!!!!
Idę też na odpowiedni wątek pogratulować raz jeszcze :)

Źle się czuję. W nocy bolał mnie brzuch, teraz już chyba mniej, ale tak raczej ciągły ból. Nie mogę jeść, mdli mnie - to chyba wszystko z nerwów, bo myślałam, że mojego zatłukę wczoraj. No bo przecież strefa kibica, sąsiedzi itp. W nocy nie miałby kto mnie zawieźć...
Dziwnie się czuję :/ Dzisiaj na echo jedziemy, ale to tylko echo, nic więcej nie powie chyba, bo mnie nie bada.
Chociaż ze dwa tygodnie chciałabym jeszcze wytrzymać, a dopiero co tak rodzić chciałam :D Strach mnie chyba ogarnął. Zaraz zmierzę ciśnienie.

Buziaki na cały dzień!

No we 3 miałyśmy mieć jutro cc ;) ale nie pamiętam ;) Kurde ja nawet nie wyobrażam se jak taki zabieg wygląda jak będę się czuła i wogole ;) po prostu chciała bym mieć to za sobą bo to wszystko mnie przerasta ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety wiem. Oglądałam na you tube i położna mi opowiadała i odrazu powiem że wolałabym nie wiedzieć bo moja wyobraźnia jest bardzo duża.

Lila- mam podobnie :) ale ostatnio jak zaczęło mnie regularnie boleć to jakoś spokojna byłam ...nic nie zrobimy :) zacznie się to się zacznie
Aga, Gwiazda- będzie dooobrze! Będziecie skakać jak młoda gazela po kilku dniach :) mówię Wam mam dobre przeczucia :D

reklama
Witajcie.
Paula gratuluje, mowilam ze masz silnego syna i do tego przystojniacha z niego ;)
Ja dzis nie mogłam spac w nocy. Wstawalam chyba z 10 razy siku. Spojenie mnie tak boli ze ledwo chodze, zobaczyny co mi dzis moj doktorek powie na to wszystko ;) teoretycznie mam przedostatnia wizyte.

Do góry