reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Needi lubię czytać jak piszesz:-) czy Ty rozwazalas kiedyś pisanie dla ludzi? :-) bo ja czasami mam wrażenie że piszesz do nas a czasami że dyskutujesz sama ze sobą, fajnie się to czyta :-)
Wiecie że weszłam specjalnie by Wam powiedzieć o Tarzanie? Tak, znowu :p i znowu inaczej:-) leżę sobie w tym spa szpitalu i czytam z nudów. Mam właśnie przed sobą książkę Grocholi a ona.. zasuwa o Tarzanie.. Kobieta chce męża pokusić i robi się na Jane tylko mówi Tarzana kurde wcielo... No czytam i rżę.. Wywioza mnie stąd na psychiatryczny a jest kurcze blisko..
Weź mnie nie zawstydzaj bo się w sobie zamknę:-D.
To ta Grochola ma takie fajne powieści? Mam jakiś awers do polskich powieści zupełnie bez powodu. Kiedyś tylko przeczytałam Beethoven i dżinsy i Godzina pąsowej róży. Powieści które czytała moja mama. A tak to tylko zagraniczne. Wiecie że raz w bibliotece trafiłam na horror chyba autorstwa Tuwima:errr:. Ale nie wzięłam do domu.
Gwiazda Kochana, nie mysl, a przynajmniej staraj się wypierac mysli te ktore Cie stresuja, zamiast myslenia i wyobrazania sobie jak sie będziesz czula po zabiegu mysl ze zobaczysz Adasia, ze Go w koncu przytulisz, zobaczysz swoje największe na świecie szczęście.. juz na zawsze na świecie będziesz mieć kogos kto juz na zawsze będzie Cie kochal! Będzie Cie kochal za to bo jestes a nie za to jaka jesteś :)

Iwona35 hahahah padlam!

A co do wyboru cc czy wywolanie to ja chyba mam cos z psychika nie tak.. okrutnie nie chce cc i z dwojga zlego wybieram wywolanie...
Miala ktoras może tak po oxy nic sie noe ruszylo o trzeba bylo zrobić cc?
Czy to sie bardzo rzadko zdarza?

Moj syn oglada wlasnie powtorke meczu Polska - Ukraina i wlasnie stwierdzil ze boisko jest tak wielkie jak mój brzuch.. nie wiem czy mam sie smiac czy plakac[emoji14]Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Syn skarbnica szczerości widzę.:cool:
Moja bratowa miała wywoływane oxy i nie poszło rozwarcie. Skończyło się cc. Trochę się nameczyla.
Witajcie!:)

Paula- cudowny maluszek!!!! :)
Gwiazda- dasz radę :) wierzę w Ciebie!
Fazerkamm- ja za to jak chodzę po sklepach to lubię jak dzieciaki patrzą na mnie i mówią do mamy "mamooo ta pani będzie miała dzidziusia" :D
Iwona35- widzę, ze tylko Tarzany w głowie :D

Oczywiście dziś u mnie nie obyło się bez atrakcji :D padłam na cyce.

Wychodzę o 6 rano do auta...dziś miałam jechać na badania. Ja tam sobie schodzę i myślałam, że zacznę wrzeszczeć ze złości. Nie mogłam wyjechać!!! Tak ciasno postawili auta, że nie mogłam kombi wykręcić do tyłu, bo albo zarysowałabym kogoś obok albo przywaliła w tego z tyłu. Oczywiście od męża usłyszałabym, że to ŻADEN problem :D podsumowując pojechałam autobusem, ale myślałam, że nie dam rady. Dziś gorąco...

Już siedzę w domu :D pachwiny mnie bolą, brzuchol się stawia...jutro mam wizytę :)
Ta facet to by z palcem w d... pewnie wyjechał:crazy:

Takie dobre wieści od rana.. Paula, synka masz ślicznego!! Aż się sama nie mogę doczekać swojego :)

Czy mi się coś pomyliło, czy dziś któraś będzie miec cc?
Pamiętam, że jutro 3 maluchy będą, ale wydawało mi się, że dziś też.. :confused:
Dziś chyba nikt nie ma.
Jutro Gwiazda, Aga i Doris :D

Paula, tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Ślicznego masz Synka!!!!!!!!!Gratuluję i dużo zdrówka Wam życzę!! Szybkiego powrotu do sił!!!!
Idę też na odpowiedni wątek pogratulować raz jeszcze :)

Źle się czuję. W nocy bolał mnie brzuch, teraz już chyba mniej, ale tak raczej ciągły ból. Nie mogę jeść, mdli mnie - to chyba wszystko z nerwów, bo myślałam, że mojego zatłukę wczoraj. No bo przecież strefa kibica, sąsiedzi itp. W nocy nie miałby kto mnie zawieźć...
Dziwnie się czuję :/ Dzisiaj na echo jedziemy, ale to tylko echo, nic więcej nie powie chyba, bo mnie nie bada.
Chociaż ze dwa tygodnie chciałabym jeszcze wytrzymać, a dopiero co tak rodzić chciałam :D Strach mnie chyba ogarnął. Zaraz zmierzę ciśnienie.

Buziaki na cały dzień!
Doris ma 30:tak:

Fazerkamm moja siostra miała podane dwie oxy i nic, to była niedziela, powiedzieli jej ze jak nie urodzi do wtorku to cc i tak się wystraszyla że w poniedziałek zaczęła rodzic :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Needi ja też wolę zagraniczne powieści ale Grochola jest ok. W sumie ja jej nie wybrałam tylko córka bo to ona mi ostatnio do biblioteki lata ale lekko się ją czyta. Z polskich to ja tylko zeromskiego całego wciagnelam. Wolę starszą literaturę niż współczesną.

Dzwonilam do szpitala w którym chce rodzic zeby sie unowic na zobaczenie sal i ewentualne pytania. Lepiej isc do ordynatora czy poloznej? I teraz sie musze zastanowic powaznie nad pytaniami.

Paula super, wracaj szybko do zdrowia, synuś cudny. Jej dziewczyny do lipca sporo będzie nas rozpakowanych. Ja też się modle żeby skurcze mnie same złapały albo wody odeszły bo jak pomyśle o wywołaniu oxy to ciarki mnie przechodzą.
A dziś robi się tak ciepło, jak patrze na dalszą prognizę pogody to aż strach. Jakiś przypływ energii mam bo już dziecko starsze zawiozłam do szkoły, zrobiłam zakupy, mieszkanie odkurzyłam, pomyłam podłogi i wstawiłam drugie pranie.Dobrze , że do samej końcówki człowiek w miarę jest samodzielny.

reklama
Hej
Paula, suuuuper!!!!!! Synuś piękny, oj jak ja zazdroszczę tak pozytywnie Mamusiom co mają już swoje Skarby przy sobie!!!
Lila, Needi dobrze mówi, ja mam CC dopiero 30 czerwca, rowno za tydzieńw środę mam być rano w szpitalu a cesarka dzień później. Oj dłuuuuugie to będą dni!!!!
Witam resztę Dziewcząt i mocno trzymam kciuki za bezproblemowe, bezbolesne szybkie porody!!!!

Do góry