reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Chyba poczekam jeszcze, zobacze jak będzie po obiedzie i ewentualnie pojadę na IP. A jak to jest, jak pojade to jak będzie wszystko ok to tylko sprawdzą i puszczą mnie do domu?

reklama
ja jestem za opcją nr 2, bo jak to ma być na zdjęcia maluszków (z opisem porodu nie czuje potrzeby by się ukrywać ;) ) to zdjęcie najpewniej będę chciała Wam wysłac od razu ze szpitala- czyli bez dostępu do kompa, prosto z komórki a skoro nie można na niego wejśc z komórki to bez sensu:) lista do administratora dla kogo dostęp więc chyba pasuje mi bardziej

Nie wiem właśnie jak jest u mnie, bo byłam tylko raz, ale to z plamieniem, więc wtedy zostałam. Jak będę jechać to w razie czego sie spakuje najwyżej.

chyba tak moja lekarka mówi że przynajmniej spokojniejsza będę i ja i ona
Dokładnie. Ten czas przetrzymasz, ale będziesz spokojna i wyjdziesz już z dzidzią :)
No piorę! Chmury są, ale prać muszę, bo sporo jeszcze tego :/
Też dziś piorę. Myślałam, że zamknę się w dwóch praniach, a teraz nie wiem czy w czterech się uda ;)

Dużo nas rozwiąże się jeszcze w czerwcu. Ja z terminem na koniec lipca to będę siedziała jak na bombie a Wy już z dzieciaczkami...
Jest nas kilka z końcówki lipca też ;)
Jak Wy pierzecie?
Ja też piorę w codziennym, 40 stopni :)
czyli bez dostępu do kompa, prosto z komórki a skoro nie można na niego wejśc z komórki to bez sensu:) lista do administratora dla kogo dostęp więc chyba pasuje mi bardziej
Mi ogólnie obojętne, bo w domu korzystam i z telefonu i z lapka, ale faktycznie w szpitalu każda będzie mieć telefon, a laptop wątpię...
A jak to jest, jak pojade to jak będzie wszystko ok to tylko sprawdzą i puszczą mnie do domu?
Mnie puścili jak było wszystko ok z dzieckiem :)

Chryste panie..szkolenia na noworodku...chyba bym wolała przeczytac ze maja szkolenie w zakresie jak nie zrobic krzywdy dziecku podczas zdjęć

reklama
Iwona, ja to rozumiem tak, że zaprasza firma doświadczona na szkolenie fotografów, którzy się uczą i profesjonaliści się dziećmi zajmują.

Do góry