Cześć Wam,
Iwonaimaja-tak jak piszą dziewczyny w szpitalu cały czas bedziesz pod opieka wiec musi byc dobrze.
Agula - współczuje, dobrze ze nie stało sie nic gorszego...ja juz boje sie prowadzić, chociaż taka stłuczka moze byc z winny innej osoby i nawet jak nie bede prowadzić to mnie nie uchroni.
Kasiulka - nie dobrze z tym ciśnieniem. Czymś sie bardzo denerwujesz czy to tak jakoś samo z siebie?
Nieufna - moze Twoja mała to leniuszek? Moj ostatnio dwa dni dawał czadu i sie zastanawiałam czy to ok a teraz trochę słabiej. To chyba jak z nami jedne maja super powera dzisiaj inne lezą a jutro bedzie odwrotnie. Główka do góry. Na pewno wszystko jest ok
jeszcze chwila i bedziesz tulić mała
Ja dzisiaj wstałam przed 10 ale w nocy wstawałam milion razy a to siku a to psa wypuścić na dwór a to wpuścić a to znow siku...i w łazience na wkładce zauważyłam mega duzo śluzu nigdy tyle nie miałam ale bardzo wodnisty i nie przypomina białka kurzego jaja wiec to chyba nie czop.
Dziewczyny potrzebuje Waszej porady, czy ubranka musza byc koniecznie prane tym programem antyalergicznym? U mojej mamy pralka ma taki program ale tylko na temp 60stopni i 1000obrotow wirowania. A na metkach napisane ze temp prania Max 40 stopni i pasuje mi jedynie "normalny" program do prania. Jak Wy pierzecie? Bo juz sie denerwuje ze jak upiorę w zwykłym to mały bedzie miał jakies problemy na skórce po zwykłym praniu...
Moze głupie moje watpliwości ale nie mam pojęcia
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app