reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć Wam,

Iwonaimaja-tak jak piszą dziewczyny w szpitalu cały czas bedziesz pod opieka wiec musi byc dobrze.

Agula - współczuje, dobrze ze nie stało sie nic gorszego...ja juz boje sie prowadzić, chociaż taka stłuczka moze byc z winny innej osoby i nawet jak nie bede prowadzić to mnie nie uchroni.

Kasiulka - nie dobrze z tym ciśnieniem. Czymś sie bardzo denerwujesz czy to tak jakoś samo z siebie?

Nieufna - moze Twoja mała to leniuszek? Moj ostatnio dwa dni dawał czadu i sie zastanawiałam czy to ok a teraz trochę słabiej. To chyba jak z nami jedne maja super powera dzisiaj inne lezą a jutro bedzie odwrotnie. Główka do góry. Na pewno wszystko jest ok ;) jeszcze chwila i bedziesz tulić mała :)

Ja dzisiaj wstałam przed 10 ale w nocy wstawałam milion razy a to siku a to psa wypuścić na dwór a to wpuścić a to znow siku...i w łazience na wkładce zauważyłam mega duzo śluzu nigdy tyle nie miałam ale bardzo wodnisty i nie przypomina białka kurzego jaja wiec to chyba nie czop.

Dziewczyny potrzebuje Waszej porady, czy ubranka musza byc koniecznie prane tym programem antyalergicznym? U mojej mamy pralka ma taki program ale tylko na temp 60stopni i 1000obrotow wirowania. A na metkach napisane ze temp prania Max 40 stopni i pasuje mi jedynie "normalny" program do prania. Jak Wy pierzecie? Bo juz sie denerwuje ze jak upiorę w zwykłym to mały bedzie miał jakies problemy na skórce po zwykłym praniu...

Moze głupie moje watpliwości ale nie mam pojęcia :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja Prałam normalnie w 40 kolor a białe w 60 ale żadnych programów antyalergicznych nie włączałam. Nawet nie mam takiego ale mam dla dzieci specjalny program ale nawet z tego nie korzystałam bo 3.godziny musiałabym czekać

Ja Prałam normalnie w 40 kolor a białe w 60 ale żadnych programów antyalergicznych nie włączałam. Nawet nie mam takiego ale mam dla dzieci specjalny program ale nawet z tego nie korzystałam bo 3.godziny musiałabym czekać

Otóż to. Ja też piorę w 40st., wszystko, białe też. Ten dziecięcy program w mojej pralce z lekka mnie przeraził i nie korzystam z niego.

Nie, nie denerwuję się niczym....no może mężem, ale to u mnie norma :p
Z rana nie biegałam jak zwykle, Marcin odwiózł dziewczynki. Teraz leżę, zaglądam tylko do pralki i lodówki ;-) to ciśnienie w miarę - 135/85. Niech się takie utrzyma.....

No oszalały z tym Tarzanem! :D :D :D A ja mogę sobie tylko pomarzyć :p

reklama
Tarzan jest hiciorem :-) pokazywałam Mężowi ten cudny obrazek tylko sie zaśmiał i spytał co jej z tyłka wypada...

Nie zrozumiał aluzji :p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry