reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Tarzan jest hiciorem :-) pokazywałam Mężowi ten cudny obrazek tylko sie zaśmiał i spytał co jej z tyłka wypada...

Nie zrozumiał aluzji :p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Musisz Go nauczyć :D

Załączniki

• Tarzan.jpg
    Tarzan.jpg
    286,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
No i pada!!!! Ja się zdrzemnęłam, obudziłam się i pada, poleciałam(jak można tak to nazwać) pościągać na dwór, ale już i tak mokre, sąsiadki nie było, bo ona mi ściąga jak pada, a mnie nie widzi, ugh! Gdzie ja to teraz powieszę w domu?! Tyle tego...

Dzięki Dziewczyny za dobre słowo :)

Pauladabro - ja też, w normalnym programie, 40 stopni.
Kkasiulka, też biorę dopegyt. Już teraz 2x1. Mierzę całą ciążę, wcześniej było ok, później w miarę, to jedna talbetka, teraz już trochę do bani, to dwie biorę. Mam takie jak Ty, jak podjeżdża pod 140/90 to gin się denerwuje. Z Nikodemem leżałam na ciśnienie pod koniec ciąży w szpitalu i dlatego też cc miałam. Teraz też dlatego i dlatego, że 3 cc.

Moja też dzisiaj mało się rusza!!!!!!!!!!Jeszcze po tych moich stresach z tym jej tętnem to świetny dzień po prostu!!!

Tak Was czytam dziewczyny i widzę, że nie tylko moja się dzisiaj słabo rusza. Rano jak sie przebudziłam miala czkawke i kilka ruchów czułam. Później jak wstałam to odkurzałam, chodziłam, ale usiadłam i cisza. Nie chce panikować, nie wiem kiedy w takiich sytuacjach zgłaszać sie na IP.

Tak Was czytam dziewczyny i widzę, że nie tylko moja się dzisiaj słabo rusza. Rano jak sie przebudziłam miala czkawke i kilka ruchów czułam. Później jak wstałam to odkurzałam, chodziłam, ale usiadłam i cisza. Nie chce panikować, nie wiem kiedy w takiich sytuacjach zgłaszać sie na IP.
Zjedz co słodkiego i jak w ciągu godziny nic, to nie zaszkodzi pojechać. Możesz się położyć na lewym boku
Moja się wreszcie obudziła, ale szału nie ma.

Alinka - dobrze, że wam się nic nie stało!! Szkoda samochodu, ale że wy w jesteście w całości jest najważniejsze.

Dżuka - faktycznie już niedłuo :) Ja będę ciekawa relacji z porodów przez cc zwłaszcza was, które będziecie przede mną[emoji14]Oczyiwście innych relacji też będę ciekawa[emoji14]
Iwonaimaja - powodzenia!! :)

Lila - lekarz na pewno by powiedział ci, jakby coś było nie tak. Jak mówi, ze nie ma się czym martwić to postaraj się nie martwić, choć wiem jak to jest i też się stresuję jak coś na wizycie jest trochę inaczej, albo poza średnią mimo zapewnień, że nie ma się czym martwić.
Będzie dobrze! :)

Needi - sklep zoologiczny i dwulatka to zapowiada się interesująco, ale może tym razem nic się nie wydarzy :) Powodzenia!

Kasiulka - zdrówka życzę i kciuki trzymam!

Temat był już poruszany, ale nie wiem czy coś wyniknęło z tego, wiec zapytam poruszę go raz jeszcze.
Niedługo będziemy się rozpakowywać i tak myślę, że na pewno większość z nas będzie ciekawa jak te nasze lipcowe maluchy wyglądają :) Nie każda jest na FB i nie każda będzie chciała publicznie publikować zdjęcia maluchów.
Może jakieś zamknięte forum? Albo na priv? Albo może wymiana emailiami?

A tak poza tym to miłego dnia życzę!! :)

Może by stworzył nowy temat na lipcówkach. ,,Mój poród" lub coś podobnego oraz ,,Nasze małe szczęścia" i tu można byłoby wstawiać fotki i to forum byłoby zamknięte. Chyba było już coś na ten temat ale potem cicho się zrobiło.

Dziewczyny próbujemy z fazerkamm coś wymyślić wątek zamknięty juz założyłam ale czekamy na jeszcze jedną odpowiedź od admina i damy znać ;) dajcie nam czas do piątku ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiec tak kobitki sa dwie opcje :) albo same zakladamy zamknieta grupe i same siebie mozemy dodawac i nikt poza czlonkami w grupie nie widzi co sie dzieje ale problem jest korzystaniem z komorek albo druga opcja watek ukryty ktory znajduje sie w watkach ukrytych zaklada nam administrator baby boom i tylko on mozne kogos tam dodac, oczywiście za nasza zgoda i tu nie ma problemu korzystania z telefonu jak i aplikacji, a wchodzimy przez link ktory jest widoczny tylko dla osob ktore beda dodane do tego watku.

Prosze mi napisac co wolicie to bede dzialac albo z Gwiazda albo z administratorem :)

A co do tematow typu moj porod to juz jest taki założony :) czeka na odwazna ktora zechce jako pierwsza opisac swoj porod :) :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

fazerkamm, według mnie opcja 1. wydaje się ok, bo wtedy my mamy kontrolę i nie musimy zdawać się na admina za każdym razem kogoś chcemy dodać, albo usnuąć. Tylko ten dostęp z telefonu.. ale nawet w telefownie w przeglądarce nie będzie działać? Czy tylko w aplikacji BB?

ja tam podejrzewam że one wrócą z królikiem chomikiem i jeszcze rybkami pod pachą :D ale to nic, z wszystkiego idzie zrobić jakiś obiad

Hahaha jakbym wiedziała to bym łopatki nie kupowała. Tylko ile chomikow bym musiała kupić na gołąbki?:confused::p

Mimo wszystko było ok. Kupiłyśmy cztery rybki i bez żadnego marudzenia wróciłyśmy do domu:laugh2:.

Znowu kasy puściłam bo w reserved zaczynały nabijać obniżki i kupiłam troszkę Martynce.:dry: Stanowczo za dużo wydaję. Muszę powiedzieć STOP. Teraz to będzie proste bo i tak kasy brak:laugh2:

A z tym wątkiem to ja wolę dostępny przez komórkę bo ja tylko tak a nawet jak w niej piszę przez przeglądarkę to nie widzę np suwaczków więc pewnie nie ma wszystkich opcji. A admin doda nas raz i już. Zrobi mu się listę i z głowy

Wiec tak kobitki sa dwie opcje :) albo same zakladamy zamknieta grupe i same siebie mozemy dodawac i nikt poza czlonkami w grupie nie widzi co sie dzieje ale problem jest korzystaniem z komorek albo druga opcja watek ukryty ktory znajduje sie w watkach ukrytych zaklada nam administrator baby boom i tylko on mozne kogos tam dodac, oczywiście za nasza zgoda i tu nie ma problemu korzystania z telefonu jak i aplikacji, a wchodzimy przez link ktory jest widoczny tylko dla osob ktore beda dodane do tego watku.

a w obu wariantach same możemy dodawać posty,czy muszą one przechodzić np przez konto administratora?

reklama
Mnie też się podoba opcja 1, ale ja korzystam z laptopa, gorzej z tymi, które korzystają z telefonów...

Ruda, oby się rozruszała, ja teraz moją też czuję, ale szału nie ma, jak pisze Nieufna :/

Do góry