Tarzan jest hiciorem :-) pokazywałam Mężowi ten cudny obrazek tylko sie zaśmiał i spytał co jej z tyłka wypada...
Nie zrozumiał aluzji
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Musisz Go nauczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tarzan jest hiciorem :-) pokazywałam Mężowi ten cudny obrazek tylko sie zaśmiał i spytał co jej z tyłka wypada...
Nie zrozumiał aluzji
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Zjedz co słodkiego i jak w ciągu godziny nic, to nie zaszkodzi pojechać. Możesz się położyć na lewym bokuTak Was czytam dziewczyny i widzę, że nie tylko moja się dzisiaj słabo rusza. Rano jak sie przebudziłam miala czkawke i kilka ruchów czułam. Później jak wstałam to odkurzałam, chodziłam, ale usiadłam i cisza. Nie chce panikować, nie wiem kiedy w takiich sytuacjach zgłaszać sie na IP.
Alinka - dobrze, że wam się nic nie stało!! Szkoda samochodu, ale że wy w jesteście w całości jest najważniejsze.
Dżuka - faktycznie już niedłuo Ja będę ciekawa relacji z porodów przez cc zwłaszcza was, które będziecie przede mną[emoji14]Oczyiwście innych relacji też będę ciekawa[emoji14]
Iwonaimaja - powodzenia!!
Lila - lekarz na pewno by powiedział ci, jakby coś było nie tak. Jak mówi, ze nie ma się czym martwić to postaraj się nie martwić, choć wiem jak to jest i też się stresuję jak coś na wizycie jest trochę inaczej, albo poza średnią mimo zapewnień, że nie ma się czym martwić.
Będzie dobrze!
Needi - sklep zoologiczny i dwulatka to zapowiada się interesująco, ale może tym razem nic się nie wydarzy Powodzenia!
Kasiulka - zdrówka życzę i kciuki trzymam!
Temat był już poruszany, ale nie wiem czy coś wyniknęło z tego, wiec zapytam poruszę go raz jeszcze.
Niedługo będziemy się rozpakowywać i tak myślę, że na pewno większość z nas będzie ciekawa jak te nasze lipcowe maluchy wyglądają Nie każda jest na FB i nie każda będzie chciała publicznie publikować zdjęcia maluchów.
Może jakieś zamknięte forum? Albo na priv? Albo może wymiana emailiami?
A tak poza tym to miłego dnia życzę!!
Może by stworzył nowy temat na lipcówkach. ,,Mój poród" lub coś podobnego oraz ,,Nasze małe szczęścia" i tu można byłoby wstawiać fotki i to forum byłoby zamknięte. Chyba było już coś na ten temat ale potem cicho się zrobiło.
Dziewczyny próbujemy z fazerkamm coś wymyślić wątek zamknięty juz założyłam ale czekamy na jeszcze jedną odpowiedź od admina i damy znać dajcie nam czas do piątku
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tam podejrzewam że one wrócą z królikiem chomikiem i jeszcze rybkami pod pachą ale to nic, z wszystkiego idzie zrobić jakiś obiad
Wiec tak kobitki sa dwie opcje albo same zakladamy zamknieta grupe i same siebie mozemy dodawac i nikt poza czlonkami w grupie nie widzi co sie dzieje ale problem jest korzystaniem z komorek albo druga opcja watek ukryty ktory znajduje sie w watkach ukrytych zaklada nam administrator baby boom i tylko on mozne kogos tam dodac, oczywiście za nasza zgoda i tu nie ma problemu korzystania z telefonu jak i aplikacji, a wchodzimy przez link ktory jest widoczny tylko dla osob ktore beda dodane do tego watku.