iwonaimaja
Fanka BB :)
Już na oddziale będę mieć cc wcześniej tylko 37t muszę skończyć
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja np z telefonu zdjęcia nie mogę wrzucić, ciągle mi pokazuje info, że za duży plik, nawet jak pozmniejszamJa też wolę opcję przez telefon. W końcu nim robimy zdjęcia i będzie lepiej je nam umieszczać.
O kurczę, to już za tydzieńJuż na oddziale będę mieć cc wcześniej tylko 37t muszę skończyć
ja to rozumiem,że doświadczona firma dałaby link do swojej stronki by ich sprawdzić a nie email wtedy to dla mnie trochę liczenie na naiwnośćIwona, ja to rozumiem tak, że zaprasza firma doświadczona na szkolenie fotografów, którzy się uczą i profesjonaliści się dziećmi zajmują.
Jak ktoś jest zainteresowany to pewnie dostanie odpowiedź, inaczej sobie tego nie wyobrażam.ja to rozumiem,że doświadczona firma dałaby lin do swojej stronki by ich sprawdzić a nie email wtedy to dla mnie trochę liczenie na naiwność
rodzisz, dają Ci małe na brzuch, poleży troszkę później Cie szyją, małe na badania i do względnego czyszczenia(bo dużo szpitali już odeszło od mycia maleństwa w pierwszej dobie życia) i znowu przynoszą Ci dziecie bo często już jest głodne a pózniej przykrytą razem z nim wiozą Cię na salę. Poleżysz i możesz iść się umyć i ogólnie ogarnąć, przy cc jest inaczej bo nie można chodzić chyba przez dobę ( tu Ci powiedzą dziewczyny bo ja nie miałam) przy sn stawiają na to by jak najszybciej zacząć chodzić chyba że żelazo nisko czy coś innego wtedy od razu nie pójdziesz się wykąpać. TYlko że ja Ci opisuje jak było 15 i 11 lat temu teraz mogło się coś tam pozmieniaćO kurczę, to już za tydzień
Mam takie pytanie, bo zaczęłam myśleć jak to będzie. Załóżmy, że będę rodzić sn, będę już po wszystkim, w tym starym t-shircie, pewnie upapranym itd. Jak to dalej wygląda? Szyją, a potem co? Gdzieś przy sali jest prysznic? Ja będę w stanie sama skorzystać? Czy przywożą mnie na salę i tam odpoczywam, a potem prysznic? Jejku, ja wiem, że to głupie i może dla niektórych śmieszne pytanie, ale zastanawiam się jak to wygląda już "po wszystkim"... Nie mam pojęcia w jakim stanie jest się po porodzie i co jest się w stanie zrobić...
ja za dużo mam do czynienia z przeróznymi firmami więc raczej z góry nie ufam i sprawdzam niż zakładam,że mają dobre zamiaryJak ktoś jest zainteresowany to pewnie dostanie odpowiedź, inaczej sobie tego nie wyobrażam.