reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć Wam,

Iwonaimaja-tak jak piszą dziewczyny w szpitalu cały czas bedziesz pod opieka wiec musi byc dobrze.

Agula - współczuje, dobrze ze nie stało sie nic gorszego...ja juz boje sie prowadzić, chociaż taka stłuczka moze byc z winny innej osoby i nawet jak nie bede prowadzić to mnie nie uchroni.

Kasiulka - nie dobrze z tym ciśnieniem. Czymś sie bardzo denerwujesz czy to tak jakoś samo z siebie?

Nieufna - moze Twoja mała to leniuszek? Moj ostatnio dwa dni dawał czadu i sie zastanawiałam czy to ok a teraz trochę słabiej. To chyba jak z nami jedne maja super powera dzisiaj inne lezą a jutro bedzie odwrotnie. Główka do góry. Na pewno wszystko jest ok ;) jeszcze chwila i bedziesz tulić mała :)

Ja dzisiaj wstałam przed 10 ale w nocy wstawałam milion razy a to siku a to psa wypuścić na dwór a to wpuścić a to znow siku...i w łazience na wkładce zauważyłam mega duzo śluzu nigdy tyle nie miałam ale bardzo wodnisty i nie przypomina białka kurzego jaja wiec to chyba nie czop.

Dziewczyny potrzebuje Waszej porady, czy ubranka musza byc koniecznie prane tym programem antyalergicznym? U mojej mamy pralka ma taki program ale tylko na temp 60stopni i 1000obrotow wirowania. A na metkach napisane ze temp prania Max 40 stopni i pasuje mi jedynie "normalny" program do prania. Jak Wy pierzecie? Bo juz sie denerwuje ze jak upiorę w zwykłym to mały bedzie miał jakies problemy na skórce po zwykłym praniu...

Moze głupie moje watpliwości ale nie mam pojęcia :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja Prałam normalnie w 40 kolor a białe w 60 ale żadnych programów antyalergicznych nie włączałam. Nawet nie mam takiego ale mam dla dzieci specjalny program ale nawet z tego nie korzystałam bo 3.godziny musiałabym czekać

Ja Prałam normalnie w 40 kolor a białe w 60 ale żadnych programów antyalergicznych nie włączałam. Nawet nie mam takiego ale mam dla dzieci specjalny program ale nawet z tego nie korzystałam bo 3.godziny musiałabym czekać

Otóż to. Ja też piorę w 40st., wszystko, białe też. Ten dziecięcy program w mojej pralce z lekka mnie przeraził i nie korzystam z niego.

Nie, nie denerwuję się niczym....no może mężem, ale to u mnie norma :p
Z rana nie biegałam jak zwykle, Marcin odwiózł dziewczynki. Teraz leżę, zaglądam tylko do pralki i lodówki ;-) to ciśnienie w miarę - 135/85. Niech się takie utrzyma.....

No oszalały z tym Tarzanem! :D :D :D A ja mogę sobie tylko pomarzyć :p

reklama
Tarzan jest hiciorem :-) pokazywałam Mężowi ten cudny obrazek tylko sie zaśmiał i spytał co jej z tyłka wypada...

Nie zrozumiał aluzji :p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry