reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie!

iwonaimaja - trzymam kciuki! Będziesz zaopiekowana i bezpieczna :-) Bądź na bieżąco! :-)

alinka - to co z tym autem?? Dobrze, że już w domu :-) 21.06 - toż to lada dzień! :-)

Lila - no...dobrze Ci Iwona35 powiedziała - mała się rusza i ucieka. Nic sie nie martw, doktorek wie co robi :-)

U mnie słabo.... :-( To ciśnienie, z którego się śmiałam w sobotę, cały czas rośnie :-( Już było 160/100, 150/90.... teraz biorę leki - dopegyt, ale cały czas utrzymuje się 135/85 - wczoraj wieczorem 140/90 i 150/95 :( Lekarz mówi, że jak będzie 150/100 to szpital.....no załamka :( Jak mnie teraz położą, to do porodu nie wypuszczą..... tylko czy pozwola mi rodzić sn przy takim ciśnieniu?? Mocz sprawdzałam, białka nie ma, ale czytałam, że warto sprawdzać co kilka dni, bo nagle może się pojawić..... Bardzo się martwię :(

reklama
Alinka - dobrze, że wam się nic nie stało!! Szkoda samochodu, ale że wy w jesteście w całości jest najważniejsze.

Dżuka - faktycznie już niedłuo :) Ja będę ciekawa relacji z porodów przez cc zwłaszcza was, które będziecie przede mną :p Oczyiwście innych relacji też będę ciekawa :p

Iwonaimaja - powodzenia!! :)

Lila - lekarz na pewno by powiedział ci, jakby coś było nie tak. Jak mówi, ze nie ma się czym martwić to postaraj się nie martwić, choć wiem jak to jest i też się stresuję jak coś na wizycie jest trochę inaczej, albo poza średnią mimo zapewnień, że nie ma się czym martwić.
Będzie dobrze! :)

Needi - sklep zoologiczny i dwulatka to zapowiada się interesująco, ale może tym razem nic się nie wydarzy :) Powodzenia!

Kasiulka - zdrówka życzę i kciuki trzymam!

Temat był już poruszany, ale nie wiem czy coś wyniknęło z tego, wiec zapytam poruszę go raz jeszcze.
Niedługo będziemy się rozpakowywać i tak myślę, że na pewno większość z nas będzie ciekawa jak te nasze lipcowe maluchy wyglądają :) Nie każda jest na FB i nie każda będzie chciała publicznie publikować zdjęcia maluchów.
Może jakieś zamknięte forum? Albo na priv? Albo może wymiana emailiami?

A tak poza tym to miłego dnia życzę!! :)

Może by stworzył nowy temat na lipcówkach. ,,Mój poród" lub coś podobnego oraz ,,Nasze małe szczęścia" i tu można byłoby wstawiać fotki i to forum byłoby zamknięte. Chyba było już coś na ten temat ale potem cicho się zrobiło.

Witajcie!

iwonaimaja - trzymam kciuki! Będziesz zaopiekowana i bezpieczna :-) Bądź na bieżąco! :-)

alinka - to co z tym autem?? Dobrze, że już w domu :-) 21.06 - toż to lada dzień! :-)

Lila - no...dobrze Ci Iwona35 powiedziała - mała się rusza i ucieka. Nic sie nie martw, doktorek wie co robi :-)

U mnie słabo.... :-( To ciśnienie, z którego się śmiałam w sobotę, cały czas rośnie :-( Już było 160/100, 150/90.... teraz biorę leki - dopegyt, ale cały czas utrzymuje się 135/85 - wczoraj wieczorem 140/90 i 150/95 :( Lekarz mówi, że jak będzie 150/100 to szpital.....no załamka :( Jak mnie teraz położą, to do porodu nie wypuszczą..... tylko czy pozwola mi rodzić sn przy takim ciśnieniu?? Mocz sprawdzałam, białka nie ma, ale czytałam, że warto sprawdzać co kilka dni, bo nagle może się pojawić..... Bardzo się martwię :(

Mi niestety przy takim ciśnieniu wywolywali.. dopegyt na mnie w ogóle nie działał. Miałam wywolywany poród od zera i przez to boje się obecnego.
Aaa i białka też w moczu nie miałam

Iwonaimaja, kciuki żeby było ok i szybko zleciało w tym szpitalu.
Alinka, o mader!! Współczuję
Agula kciuki i dla Ciebie.
Dużo nas rozwiąże się jeszcze w czerwcu. Ja z terminem na koniec lipca to będę siedziała jak na bombie a Wy już z dzieciaczkami...
Ja w końcu wczoraj zamówiłam pieluchy i trochę pierdół a dzisiaj apteka. Jeszcze zaraz uciekam na targ, może jakieś czereśnie upoluję.
Miłego dnia..
TY tak tego terminu nie bądź pewna;)

Cześć dziewczyny.
Kkasiulka, trzymaj się i monitoruj te ciśnienie ....
Iwonaimaja, wiem, że Ci ciężko, ale mysl o tym, że to dla dobra dziecka i będzie dobrze:)

Ja oczywiście po słabej nocy, mała znowu mnie stresuje, muszę ją pobudzać, żeby się ruszyła.
Nie mam dziś nic w planach poza prasowaniem, jutro badania i w piątek wreszcie wizyta.

reklama
Alinka - dobrze, że wam się nic nie stało!! Szkoda samochodu, ale że wy w jesteście w całości jest najważniejsze.

Dżuka - faktycznie już niedłuo :) Ja będę ciekawa relacji z porodów przez cc zwłaszcza was, które będziecie przede mną :p Oczyiwście innych relacji też będę ciekawa :p

Iwonaimaja - powodzenia!! :)

Lila - lekarz na pewno by powiedział ci, jakby coś było nie tak. Jak mówi, ze nie ma się czym martwić to postaraj się nie martwić, choć wiem jak to jest i też się stresuję jak coś na wizycie jest trochę inaczej, albo poza średnią mimo zapewnień, że nie ma się czym martwić.
Będzie dobrze! :)

Needi - sklep zoologiczny i dwulatka to zapowiada się interesująco, ale może tym razem nic się nie wydarzy :) Powodzenia!

Kasiulka - zdrówka życzę i kciuki trzymam!

Temat był już poruszany, ale nie wiem czy coś wyniknęło z tego, wiec zapytam poruszę go raz jeszcze.
Niedługo będziemy się rozpakowywać i tak myślę, że na pewno większość z nas będzie ciekawa jak te nasze lipcowe maluchy wyglądają :) Nie każda jest na FB i nie każda będzie chciała publicznie publikować zdjęcia maluchów.
Może jakieś zamknięte forum? Albo na priv? Albo może wymiana emailiami?

A tak poza tym to miłego dnia życzę!! :)
ja tam podejrzewam że one wrócą z królikiem chomikiem i jeszcze rybkami pod pachą :D ale to nic, z wszystkiego idzie zrobić jakiś obiad

Do góry