reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześc;-)
ale się dzisiaj nie wyspałam,rany ze trzy razy wstawałam na siku,i nie mogłam zasnąć,a rano kot mi tak drapał po drzwiach bo miał pustą miskę,że musiałam wstać i dać mu jeść-teraz śpi smok jeden;-)
na szczęście dzisiaj mam wolne,idę jeszczę 5x do pracy i już odliczam;-)

Zaraz sie biorę za robienie listy sklepów dziecięcych które za jednym zamachem chciałabym odwiedzić bo w sobotę wyruszamy na zakupy;)))) może ktoś ma jakiś do polecenia w okolicach Bielska-Białej??

paula_dobro jem właśnie takie kanapeczki jak pisałaś-pycha!

miłego dnia;-)!

reklama
Kurcze..to muszę mężowi powiedzieć, żeby na przytulaniu mi dwa ugniatał :D może jeszcze coś poleci :D

Muszę zrobić listę czego mi brakuje, żeby koszty rozłożyć :) czuję ile kokosów to będzie.

Dzień dobry! Pospałam w końcu i czuję się lepiej. Gardło jednak boli i wysłałam męża po tantum.jak polecałyście. A potem.jedziemy na zakupy. Wózek, łóżeczko i inne większe ;) nie mogę się doczekać!
No powiem Ci ze pogoda taka okropna ze o przeziębienie nietrudno.
Więc uważaj proszę pij miodek z cytryna[emoji4]
Cześc;-)
ale się dzisiaj nie wyspałam,rany ze trzy razy wstawałam na siku,i nie mogłam zasnąć,a rano kot mi tak drapał po drzwiach bo miał pustą miskę,że musiałam wstać i dać mu jeść-teraz śpi smok jeden;-)
na szczęście dzisiaj mam wolne,idę jeszczę 5x do pracy i już odliczam;-)

Zaraz sie biorę za robienie listy sklepów dziecięcych które za jednym zamachem chciałabym odwiedzić bo w sobotę wyruszamy na zakupy;)))) może ktoś ma jakiś do polecenia w okolicach Bielska-Białej??

paula_dobro jem właśnie takie kanapeczki jak pisałaś-pycha!

miłego dnia;-)!
O i kolejna na zakupach[emoji4]
Pochwalcie się zdobyczami

Witam z rana. Ja miałam koszmarny wieczór, najpierw synek wpadał w histerie że aż płakałam a potem mąż nie wiadomo na co się obraził i się nie odzywa;/ Za to dziś starszy syn został w domu i zrobił mi kanapeczki na śniadanie:) A noce mam coraz gorsze, Tak kilka razy łapią mnie takie bóle że nie wiem co robić, ale rano przechodzi.

Iwona35 - super, że idzie ku lepszemu!! Oby tak dalej!!

U mnie dzien zaczął się piękną pogodą i mam nadzieję, że tak zostanie, bo jednak słonko dodaje energi a ja dziś mam jej niewiele :baffled:
Dziś spać nie mogłam - mąż obudził mnie gdzies o 2 jak się kładł spać a zaraz po nim kot dostał hopla i biegał jak sado koni po domu... zasnęłam chyba około 3:30 :p
Do tego mam ogrom pracy w ostatnich dniach, a chcę złapać tyle ekstra kasy ile się da póki się jako tako czuję, by na dobry wózek uzbierać :)

Wczoraj pokazałam mężowi to: Link do: Ciąża, 10 przykazań ciężarowca. Porady dla mężczyzn.
Tochę się pośmialiśmy razem :rofl:

Miłego dnia dziewczyny!

Wy już macie tyle rzeczy albo zaraz kupujecie a ja poza paroma ciuszkami i ciuszkami do szpitala i rożkiem nie mam nic i na razie nie szukam nawet

Hej!

Flammie - ja też na razie nie piorę :)
Iwona35 - no to zdrowia, by się dobrze goiło i obyło się bez operacji!!
Fazerkam, dobra decyzja. Ja się na temat wózków to już chyba nie wypowiadam, bo śnią mi się już po nocach, mam dość przebojów z tym tematem!!

Co do kleszczy, paskudztwo!

A o tej mokrej koszulce to już pisałam. Też tak miewam :)

Miłego dnia!

Iwona77W - ja też nie mam. Mam tylko ubranka. Jakieś to wszystko jeszcze w rozsypce. My jeszcze malowanie przed sobą mamy, drobny remont :/

reklama
Do góry