reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewczyny

Fazerkamm wiedziałam że nie wytrzymasz[emoji6]
I dobrze.

Julita jeszcze wymiotujesz?

Dżudka mąż przepraszał?

Iwona35 niech się szybko zrasta bez bólu. A mąż niech nie czeka na telefon od szefa bo jak to mówią w pracy nie ma kolegów.

Martynka jeszcze śpi śpioszek jeden. No niech śpi.
Widzę że słońce na dworze to już zaraz lecę pranie nastawić.
Jak jest tak ładnie to widać jakie mam okna brudne[emoji17] [emoji34]
Ale jeszcze swojego nie doczekały. Jak mi się nie zechce to umyje dopiero pod koniec ciąży jak będę chciała rodzić.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana! :) U mnie piękne słoneczko i bezchmurne niebo ale puki co tylko 5 stopni. Niech już przyjdzie taka prawdziwa wiosna...

Miłego dnia Mamusie :*

Witajcie,

U mnie tez słonko swieci ale dzisiaj bedzie smutno bo jedziemy na pogrzeb sąsiada M. Facet miał 47 lat i bardzo chorował. Zostawił zonę z 3 dzieci a najmłodsze ma chyba 2 latka :( smutne bardzo....

Ja dzisiaj na śniadanko chyba sobie zrobie kanapeczki z wędlina ogórkiem rzodkiewka sałata i pomidorem :) takie kanapki kojarzą mi sie z wakacjami i latem jak byłam mała i zawsze Mama nam takie robiła albo babcia :-)

Miłego dnia Kochane :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas też piękne słonko ale z łóżka nie chce mi się wstać
O 9 jadę z moim psem do weterynarza ciekawe czy da radę wyciągnąć tego kleszcza

Cześć Dziewczyny!

Ja właśnie wróciłam z pobrania krwi :D w kolejce były bardzo miłe panie i naśmiałam się :D

Wiecie co dziwnego u siebie zauważyłam? W nocy budzę się i mam mokrą koszulkę, no to jeszcze nie jest dziwne (29tydz), ale tylko z jednego cyca??? a drugi co? :D

Dziś już mam obiad zrobiony :D, wracając z badań kupiłam kawałeczek sernika :D

Julita- to super, ze nie musiałaś jechać na ip. Jeszcze masz mdłości?

Cześć Dziewczyny!

Ja właśnie wróciłam z pobrania krwi :D w kolejce były bardzo miłe panie i naśmiałam się :D

Wiecie co dziwnego u siebie zauważyłam? W nocy budzę się i mam mokrą koszulkę, no to jeszcze nie jest dziwne (29tydz), ale tylko z jednego cyca??? a drugi co? :D

Mnie tez leciało na początku z jednego i wlasnie z tego mam duzo duzo siary a z tego co był opóźniony mniej ale tez leci ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Cześć Dziewczyny!

Niestety tak.
I już tak zostanie do porodu z córcia tez tak miałam niestety.
Ale czego się nie robi dla dzidziusia[emoji4]

reklama
Dzień dobry! Pospałam w końcu i czuję się lepiej. Gardło jednak boli i wysłałam męża po tantum.jak polecałyście. A potem.jedziemy na zakupy. Wózek, łóżeczko i inne większe ;) nie mogę się doczekać!

Do góry