reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Wy już macie tyle rzeczy albo zaraz kupujecie a ja poza paroma ciuszkami i ciuszkami do szpitala i rożkiem nie mam nic i na razie nie szukam nawet

Ja po moich doswiadczeniach ze na mebelki trzeba czekac po 3-4tygodnie nie zaluje ze wczesniej sie zdecydowalam na zakupy. Poza tym majac jeszcze troche czasu mozna poszukac dobrych ofert , tak mialam np z rzeczami z Aventa te wszystkie sterylizatory podgrzewacze laktatory itp, na spokojnie zrobilam liste i poszukalam najkorzystniejszych cen w necie:) wiec zdecydowanie polecam juz teraz poszukiwania;)

reklama
My też mamy do teraz kilka ciuszków, ale chcemy się zaopatrzeć, bo u męża ciężko z wolnym,.więc jak dostał to korzystamy :)

No ja nawet dosyć przygotowana jestem..Mozna powiedziec że wszystko mamy,poza paroma pierdołami...Wózek,łóżeczko,materacyk i ciuszki juz poprane i częściowo poprasowane....nie chcę powtórki w wcześniejszej ciąży...
dziś jakiś leniwy dzień....nic mi sie nie chce...ale w sumie i tak odpoczywac bede przede wszystkim...

Ostatnia edycja:
Needi syn ma prawie 8 lat ale ma zaburzenia w zachowaniu i co jakiś czas wpada w takie histerie że szkoda gadać, a mi nie wolno reagować:( A na zakupy się ruszę jak będę mogła chodzić albo kupie przez internet. Planowałam już lada dzień jak mi zus w końcu kasę odda za l4 od stycznia

Wy już macie tyle rzeczy albo zaraz kupujecie a ja poza paroma ciuszkami i ciuszkami do szpitala i rożkiem nie mam nic i na razie nie szukam nawet

Ja też nie mam wiele rzeczy - mam tylko komplet ubranek po bratanku, mate do przewijania, ręczniki i pieluszki tetrowe :)
Ale już mam listę gotową i się zabieram za kupowanie (poluję na używane rzeczy), bo jak się zdarzy niespodzianka wcześniej to mąż zostanie z całą listą wyprawkową na głowie a ja na łasce szpitala by mi jakąś koszulinę i podpaskę dali :p

Needi syn ma prawie 8 lat ale ma zaburzenia w zachowaniu i co jakiś czas wpada w takie histerie że szkoda gadać, a mi nie wolno reagować:( A na zakupy się ruszę jak będę mogła chodzić albo kupie przez internet. Planowałam już lada dzień jak mi zus w końcu kasę odda za l4 od stycznia
Zus tyle trzyma? Może zadzwoń.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Kochane
Jak samopoczucie z rana?

Tak sobie myślę ze jak szalec to szalec i zdecydowalam się na kupno wozka[emoji14]niech ma cos nowego synus a nie wszystko po starszaku :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez miałam dostać od koleżanki wózek, taki bez szału, miał jeździć a tu mój mężul wyskoczył że synciu ma mieć nowy:) już upatrzyliśmy

Cześć Dziewczyny!

Ja właśnie wróciłam z pobrania krwi :D w kolejce były bardzo miłe panie i naśmiałam się :D

Wiecie co dziwnego u siebie zauważyłam? W nocy budzę się i mam mokrą koszulkę, no to jeszcze nie jest dziwne (29tydz), ale tylko z jednego cyca??? a drugi co? :D

Dziś już mam obiad zrobiony :D, wracając z badań kupiłam kawałeczek sernika :D

Julita- to super, ze nie musiałaś jechać na ip. Jeszcze masz mdłości?
mi też tylko z jednej, druga jeszcze "śpi" :)

oj długo, popieram needi ja już bym zadzwoniła bo jestem od początku lutego na l4 i dostaje bez problemu co miesiąc. Nawet z opóźnieniem mają chyba na zwłokę jedynie 3 miesiące

reklama
Do góry