super link, ale komentarze panów pod ..piszą że z takimi wariatkami by się nie ożenili, ja podobnie tylko z innej strony: takich egoistów nie chciałabym nawet za dopłatą. KOmenatrze w stylu"pokaż jej kto tu rządzi" hmmm w sumie z jedengo takiego wzięłabym na tydzień i szybko by się przekonał że nie onIwona35 - super, że idzie ku lepszemu!! Oby tak dalej!!
U mnie dzien zaczął się piękną pogodą i mam nadzieję, że tak zostanie, bo jednak słonko dodaje energi a ja dziś mam jej niewiele
Dziś spać nie mogłam - mąż obudził mnie gdzies o 2 jak się kładł spać a zaraz po nim kot dostał hopla i biegał jak sado koni po domu... zasnęłam chyba około 3:30
Do tego mam ogrom pracy w ostatnich dniach, a chcę złapać tyle ekstra kasy ile się da póki się jako tako czuję, by na dobry wózek uzbierać
Wczoraj pokazałam mężowi to: Link do: Ciąża, 10 przykazań ciężarowca. Porady dla mężczyzn.
Tochę się pośmialiśmy razem
Miłego dnia dziewczyny!
reklama
Needi
Fanka BB :)
No cóż to patrz na to tak że dostaniesz dużo na razJuż dzwoniłam, niestety u mnie zawiniła księgowa i dostałam odmowę wypłaty zasiłku chorobowego, dopiero po odwołaniach przyznali mi zasiłek ale muszą go naliczyć a na wszystko zawsze mają 30 dni, liczę że na początku maja już dostanę pieniądze
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra zeby czlowiek tyle czekal na swoje pieniadze wrrJuż dzwoniłam, niestety u mnie zawiniła księgowa i dostałam odmowę wypłaty zasiłku chorobowego, dopiero po odwołaniach przyznali mi zasiłek ale muszą go naliczyć a na wszystko zawsze mają 30 dni, liczę że na początku maja już dostanę pieniądze
Needi
Pytanie do mam co chustowały
Czy możecie polecić jakiś blog albo kanał na youtube? U mnie nie ma kursów a boję się sama szukać wiadomości bo nie wiadomo kto pisze. Macie coś sprawdzonego?
Czy możecie polecić jakiś blog albo kanał na youtube? U mnie nie ma kursów a boję się sama szukać wiadomości bo nie wiadomo kto pisze. Macie coś sprawdzonego?
fazerkamm
Nedi, LennyLamb sa zarowno fb jak i maja strone internetowa. Kanaly na yt to ja wszystkie oglądałam jak sie uczylam motac (u mnie to dopiero wchodza chusty, cztery lata temu to kompletnie nikt nie wiedzial co to jest)
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
wczoraj położna poleciła mi żeby pić olej lniany budwigowy i tak się zastanawiam zawiera kwasy omega 3 i 6 jedynie możliwość zamówienia przez internet ale nie chcę dużej butelki musi być zamówienie za powyżej 20zl a butelka 250ml kosztuje 13.99
może któraś z tyszanek chciałaby zamówić ze mną?
nie chcę kupować większej butelki bo nie wiem jak to smakuje czy dam radę pić
a z pieskiem załatwione dostał antybiotyk i od razu płyn przeciw kleszczom
może któraś z tyszanek chciałaby zamówić ze mną?
nie chcę kupować większej butelki bo nie wiem jak to smakuje czy dam radę pić
a z pieskiem załatwione dostał antybiotyk i od razu płyn przeciw kleszczom
Cześć dziewczyny
Fazerkamm wiedziałam że nie wytrzymasz[emoji6]
I dobrze.
Julita jeszcze wymiotujesz?
Dżudka mąż przepraszał?
Iwona35 niech się szybko zrasta bez bólu. A mąż niech nie czeka na telefon od szefa bo jak to mówią w pracy nie ma kolegów.
Martynka jeszcze śpi śpioszek jeden. No niech śpi.
Widzę że słońce na dworze to już zaraz lecę pranie nastawić.
Jak jest tak ładnie to widać jakie mam okna brudne[emoji17] [emoji34]
Ale jeszcze swojego nie doczekały. Jak mi się nie zechce to umyje dopiero pod koniec ciąży jak będę chciała rodzić.
Wczoraj usnelam zanim M wrócił do sypialni, a dziś rano przed wyjściem do pracy czekał az się przebudze i przepraszał... Ale to nie pierwszy raz tak się zachowywał a potem przepraszał więc nie wiem jak długo będzie dobrze..ehhh...
Co do zakupów i wózka to ja mam już dosyć...przez internet od dawna ogladalam i niby miałam upatrzony i w poniedziałek pojechaliśmy obejrzeć a wczoraj zamówić ale w końcu inny wybralam i teraz żałuję...muszę chyba jeszcze jechać raz na spokojnie się zastanowić i może wybiore jednak inny bo z tego zadowolona chyba nie będę...głównie o kolor chodzi a ja strasznie niezdecydowana jestem. A co do kolorów to te na zdjęciu w necie często odbiegają od tych na żywo...
A Wy jaki kupiliscie albo macie upatrzony do kupna????
Lizzy_
Iwonaimaja, na targu jest stoisko takie zdrowotne, wzdłuż bielskiej koło fitnesu. Gość sprzedaje takie różne oleje, mąż tam kupuje. Zerknij. Jakbym.szła w sobotę to mogę zapytać, ale.nie obiecuję. Wtedy przesyłka odpada, a chłop ogarnięty w tych olejach
reklama
iwonaimaja
Lizzy dzięki
tutaj gdzie zamawiam to nie płacę za koszt wysyłki bo odbiór w Kauflandzie w aptece tylko trzeba zamówić za min. 20zl a nic teraz nie potrzebuję z apteki bo ostatnio zamawiałam
tutaj gdzie zamawiam to nie płacę za koszt wysyłki bo odbiór w Kauflandzie w aptece tylko trzeba zamówić za min. 20zl a nic teraz nie potrzebuję z apteki bo ostatnio zamawiałam