reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześc;-)
ale się dzisiaj nie wyspałam,rany ze trzy razy wstawałam na siku,i nie mogłam zasnąć,a rano kot mi tak drapał po drzwiach bo miał pustą miskę,że musiałam wstać i dać mu jeść-teraz śpi smok jeden;-)
na szczęście dzisiaj mam wolne,idę jeszczę 5x do pracy i już odliczam;-)

Zaraz sie biorę za robienie listy sklepów dziecięcych które za jednym zamachem chciałabym odwiedzić bo w sobotę wyruszamy na zakupy;)))) może ktoś ma jakiś do polecenia w okolicach Bielska-Białej??

paula_dobro jem właśnie takie kanapeczki jak pisałaś-pycha!

miłego dnia;-)!

reklama
Kurcze..to muszę mężowi powiedzieć, żeby na przytulaniu mi dwa ugniatał :D może jeszcze coś poleci :D

Muszę zrobić listę czego mi brakuje, żeby koszty rozłożyć :) czuję ile kokosów to będzie.

Dzień dobry! Pospałam w końcu i czuję się lepiej. Gardło jednak boli i wysłałam męża po tantum.jak polecałyście. A potem.jedziemy na zakupy. Wózek, łóżeczko i inne większe ;) nie mogę się doczekać!
No powiem Ci ze pogoda taka okropna ze o przeziębienie nietrudno.
Więc uważaj proszę pij miodek z cytryna[emoji4]
Cześc;-)
ale się dzisiaj nie wyspałam,rany ze trzy razy wstawałam na siku,i nie mogłam zasnąć,a rano kot mi tak drapał po drzwiach bo miał pustą miskę,że musiałam wstać i dać mu jeść-teraz śpi smok jeden;-)
na szczęście dzisiaj mam wolne,idę jeszczę 5x do pracy i już odliczam;-)

Zaraz sie biorę za robienie listy sklepów dziecięcych które za jednym zamachem chciałabym odwiedzić bo w sobotę wyruszamy na zakupy;)))) może ktoś ma jakiś do polecenia w okolicach Bielska-Białej??

paula_dobro jem właśnie takie kanapeczki jak pisałaś-pycha!

miłego dnia;-)!
O i kolejna na zakupach[emoji4]
Pochwalcie się zdobyczami

Witam z rana. Ja miałam koszmarny wieczór, najpierw synek wpadał w histerie że aż płakałam a potem mąż nie wiadomo na co się obraził i się nie odzywa;/ Za to dziś starszy syn został w domu i zrobił mi kanapeczki na śniadanie:) A noce mam coraz gorsze, Tak kilka razy łapią mnie takie bóle że nie wiem co robić, ale rano przechodzi.

Iwona35 - super, że idzie ku lepszemu!! Oby tak dalej!!

U mnie dzien zaczął się piękną pogodą i mam nadzieję, że tak zostanie, bo jednak słonko dodaje energi a ja dziś mam jej niewiele :baffled:
Dziś spać nie mogłam - mąż obudził mnie gdzies o 2 jak się kładł spać a zaraz po nim kot dostał hopla i biegał jak sado koni po domu... zasnęłam chyba około 3:30 :p
Do tego mam ogrom pracy w ostatnich dniach, a chcę złapać tyle ekstra kasy ile się da póki się jako tako czuję, by na dobry wózek uzbierać :)

Wczoraj pokazałam mężowi to: Link do: Ciąża, 10 przykazań ciężarowca. Porady dla mężczyzn.
Tochę się pośmialiśmy razem :rofl:

Miłego dnia dziewczyny!

Wy już macie tyle rzeczy albo zaraz kupujecie a ja poza paroma ciuszkami i ciuszkami do szpitala i rożkiem nie mam nic i na razie nie szukam nawet

Hej!

Flammie - ja też na razie nie piorę :)
Iwona35 - no to zdrowia, by się dobrze goiło i obyło się bez operacji!!
Fazerkam, dobra decyzja. Ja się na temat wózków to już chyba nie wypowiadam, bo śnią mi się już po nocach, mam dość przebojów z tym tematem!!

Co do kleszczy, paskudztwo!

A o tej mokrej koszulce to już pisałam. Też tak miewam :)

Miłego dnia!

Iwona77W - ja też nie mam. Mam tylko ubranka. Jakieś to wszystko jeszcze w rozsypce. My jeszcze malowanie przed sobą mamy, drobny remont :/

reklama
Do góry