reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Mąż po wizycie u ortopedy, Myślałam, że jak prywatnie to się godzin trzymają a tu zamiast o 19stej wszedł koło 21. Obejdzie się bez operacji. Na razie jeszcze dwa tygodnie zwolnienia, póżniej wizyta kontrolna i obserwacja jak się zrasta samo. Tak powiedział mu dosłownie:jakby to jego ramię było to on by nie operował póki nie będzie innego wyjścia. Na razie więc mamy stan zawieszenia ale chyba z widokiem ku lepszemu. Oczywiście pracodawca który tak mężą chwalił że najlepszy pracownik jakiego mia ł(bo nawet urlopów nie wybierał) przez ten czas nie zadzwonił ANI RAZU spytać choćby o to jak się czuje..

Iwona, najważniejsze, że ku lepszemu!
A w pracy zawsze jest tak, że jak.chcesz urlop, to jesteś niezbędny, a jak podwyżkę, to jest tyle.osób na.Twoje miejsce ;) na moje wiadomości szefowa nie odpisuje odkąd na l4 poszłam. A jak powiedziałam o ciąży to o nic nie zapytała tylko wyznaczyła datę do.której muszę pracować. Niestety, szefowie bywają nie w porządku..

Heeej Dziewczyny!!!

Julita- lepiej już? Byłaś na ip?
/
oj dzięki ze pytasz, tak przeszło, ale jakiego miałam stracha to tylko ja wiem, niby to moja druga ciąża a jak brzuch boli to panikuje jak za pierwszym razem.
na ip nie byłam bo wziełam magnez i nospę i leżałam.
Nafoczka trzymam kciuki aby Wiktorek nie spieszył się zbytnio na świat. Oszczedzaj się, na pewno wszystko będzie dobrze. :*

Byłam u swojego lekarza i on mówi że nie muszę już robić tej krzywej cukrowej. Ufam mu bo prowadziłam też u niego pierwszą ciążę ale mimo wszystko mam mieszane uczucia. Wszędzie piszą że to badanie jest obowiązkowe i ważne a ja jednak nie muszę go robić? Co sądzicie?
i jaką podjęłaś decyzję?
Cześć!

Julita, i jak, ból przeszedł? Mnie też ostatnie dwa dni bolało, już sama nie wiedziałam co. A to pachwina, a to żołądek, a to kręgosłup. Kręgosłup nadal daje się we znaki.
Iwonaimaja, przytulam do serducha!!!
Iwona77W - witaj! Jesteś już w 30 tygodniu ciąży! Zobacz jak pięknie, jeszcze chwilę, wytrzymasz, z nami wytrzymasz :D Tylko pisz często :) Też mam dwóch synów, 11 i 6 lat, a teraz dziewczynka ( nie mogę wciąż uwierzyć, mam nadzieję, że się to nie zmieni :D) i też najgorzej tą ciążę znoszę teraz. No ale cóż! A! I u mnie mała też leniwa. Wciąż i na okrągło!
!
tak jak wyżej napisąłam... To chyba synuś się rak rozpychał na wszytkie mozliwe strony:)
Mąż po wizycie u ortopedy, Myślałam, że jak prywatnie to się godzin trzymają a tu zamiast o 19stej wszedł koło 21. Obejdzie się bez operacji. Na razie jeszcze dwa tygodnie zwolnienia, póżniej wizyta kontrolna i obserwacja jak się zrasta samo. Tak powiedział mu dosłownie:jakby to jego ramię było to on by nie operował póki nie będzie innego wyjścia. Na razie więc mamy stan zawieszenia ale chyba z widokiem ku lepszemu. Oczywiście pracodawca który tak mężą chwalił że najlepszy pracownik jakiego mia ł(bo nawet urlopów nie wybierał) przez ten czas nie zadzwonił ANI RAZU spytać choćby o to jak się czuje..
to dobra wiadomość że sprawy mają się ku lepszemu...

Niestety moje drogie nie nadrobie wa takiej produkcji to już dawno nie było...
a ja zmykam spać bo dziękować bogu nie mam z tym problemu, wolę się teraz wyspać;P
dobrej nocki:)

Ja po tamtej nocy gdzie mało spałam.położyłam.się dziś wcześniej i od godziny się kręcę. Straszne to, bo jestem mega zmęczona a spać nie umiem :(

Iwona35 najwazniejsze ze idzie ku lepszemu i obejdzie się bez operacji.. ja tez wychodze z zalozenie ze jezeli nie ma konieczności operacji to zeby jej uniakc.. ja mam pekniete lekotki w kolanach i dopoki mnie znow bardzo nie zacznie bolec to nie ide zrobic bo boje się ze zamiast mi naprawić to cos spierdziela.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Kochane
Jak samopoczucie z rana?

Tak sobie myślę ze jak szalec to szalec i zdecydowalam się na kupno wozka[emoji14]niech ma cos nowego synus a nie wszystko po starszaku :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w sumie samopoczucie ok.
Co prawda już po przytulankach z muszla klozetowa. Szykuje śniadanko.
Pogoda mnie wkurza bo zimno jak cholera...
Fazerkamm no i super:) fajna decyzja z wózkiem.

Do góry