reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mąż po wizycie u ortopedy, Myślałam, że jak prywatnie to się godzin trzymają a tu zamiast o 19stej wszedł koło 21. Obejdzie się bez operacji. Na razie jeszcze dwa tygodnie zwolnienia, póżniej wizyta kontrolna i obserwacja jak się zrasta samo. Tak powiedział mu dosłownie:jakby to jego ramię było to on by nie operował póki nie będzie innego wyjścia. Na razie więc mamy stan zawieszenia ale chyba z widokiem ku lepszemu. Oczywiście pracodawca który tak mężą chwalił że najlepszy pracownik jakiego mia ł(bo nawet urlopów nie wybierał) przez ten czas nie zadzwonił ANI RAZU spytać choćby o to jak się czuje..

Iwona, najważniejsze, że ku lepszemu!
A w pracy zawsze jest tak, że jak.chcesz urlop, to jesteś niezbędny, a jak podwyżkę, to jest tyle.osób na.Twoje miejsce ;) na moje wiadomości szefowa nie odpisuje odkąd na l4 poszłam. A jak powiedziałam o ciąży to o nic nie zapytała tylko wyznaczyła datę do.której muszę pracować. Niestety, szefowie bywają nie w porządku..

Heeej Dziewczyny!!!

Julita- lepiej już? Byłaś na ip?
/
oj dzięki ze pytasz, tak przeszło, ale jakiego miałam stracha to tylko ja wiem, niby to moja druga ciąża a jak brzuch boli to panikuje jak za pierwszym razem.
na ip nie byłam bo wziełam magnez i nospę i leżałam.
Nafoczka trzymam kciuki aby Wiktorek nie spieszył się zbytnio na świat. Oszczedzaj się, na pewno wszystko będzie dobrze. :*

Byłam u swojego lekarza i on mówi że nie muszę już robić tej krzywej cukrowej. Ufam mu bo prowadziłam też u niego pierwszą ciążę ale mimo wszystko mam mieszane uczucia. Wszędzie piszą że to badanie jest obowiązkowe i ważne a ja jednak nie muszę go robić? Co sądzicie?
i jaką podjęłaś decyzję?
Cześć!

Julita, i jak, ból przeszedł? Mnie też ostatnie dwa dni bolało, już sama nie wiedziałam co. A to pachwina, a to żołądek, a to kręgosłup. Kręgosłup nadal daje się we znaki.
Iwonaimaja, przytulam do serducha!!!
Iwona77W - witaj! Jesteś już w 30 tygodniu ciąży! Zobacz jak pięknie, jeszcze chwilę, wytrzymasz, z nami wytrzymasz :D Tylko pisz często :) Też mam dwóch synów, 11 i 6 lat, a teraz dziewczynka ( nie mogę wciąż uwierzyć, mam nadzieję, że się to nie zmieni :D) i też najgorzej tą ciążę znoszę teraz. No ale cóż! A! I u mnie mała też leniwa. Wciąż i na okrągło!
!
tak jak wyżej napisąłam... To chyba synuś się rak rozpychał na wszytkie mozliwe strony:)
Mąż po wizycie u ortopedy, Myślałam, że jak prywatnie to się godzin trzymają a tu zamiast o 19stej wszedł koło 21. Obejdzie się bez operacji. Na razie jeszcze dwa tygodnie zwolnienia, póżniej wizyta kontrolna i obserwacja jak się zrasta samo. Tak powiedział mu dosłownie:jakby to jego ramię było to on by nie operował póki nie będzie innego wyjścia. Na razie więc mamy stan zawieszenia ale chyba z widokiem ku lepszemu. Oczywiście pracodawca który tak mężą chwalił że najlepszy pracownik jakiego mia ł(bo nawet urlopów nie wybierał) przez ten czas nie zadzwonił ANI RAZU spytać choćby o to jak się czuje..
to dobra wiadomość że sprawy mają się ku lepszemu...

Niestety moje drogie nie nadrobie wa takiej produkcji to już dawno nie było...
a ja zmykam spać bo dziękować bogu nie mam z tym problemu, wolę się teraz wyspać;P
dobrej nocki:)

Ja po tamtej nocy gdzie mało spałam.położyłam.się dziś wcześniej i od godziny się kręcę. Straszne to, bo jestem mega zmęczona a spać nie umiem :(

Iwona35 najwazniejsze ze idzie ku lepszemu i obejdzie się bez operacji.. ja tez wychodze z zalozenie ze jezeli nie ma konieczności operacji to zeby jej uniakc.. ja mam pekniete lekotki w kolanach i dopoki mnie znow bardzo nie zacznie bolec to nie ide zrobic bo boje się ze zamiast mi naprawić to cos spierdziela.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Kochane
Jak samopoczucie z rana?

Tak sobie myślę ze jak szalec to szalec i zdecydowalam się na kupno wozka[emoji14]niech ma cos nowego synus a nie wszystko po starszaku :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w sumie samopoczucie ok.
Co prawda już po przytulankach z muszla klozetowa. Szykuje śniadanko.
Pogoda mnie wkurza bo zimno jak cholera...
Fazerkamm no i super:) fajna decyzja z wózkiem.

Do góry