reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie :-)
Sylwia a mierzysz ciśnienie?
Ja dziś po zakupach mam przewijak , sterylizator do butelek i karuzele nad łóżeczko z projektorem.
U mnie niby 16 stopni ale coś zimno albo mnie coś bierze bo mnie w gardle drapie.:confused:
Mąż mnie tak wkurza od kilku dni że chyba nie wytrzymam:realmad:

Jaki kupiłaś sterylizator??? Ja chciałam kupić podgrzewacz i laktator ..mój mąż ostatnio mnie wkurzył ponad normę, wzięłam auto i pojechałam do koleżanki na kawę :D

Sterylizator i podgrzewacz mam avent używałam go w pracy i wiem że jest super, pojemny, szybki i długo trzyma, podgrzewacz też uniwersalny wejdzie i szeroka butelka i jest koszyczek do podgrzania słoiczków.
Ja kupiłam w komisie szkoda mi było kasy na nowe. Nad laktatorem mysle. Niewiem czy sie przyda

Witajcie :-)
Sylwia a mierzysz ciśnienie?
Ja dziś po zakupach mam przewijak , sterylizator do butelek i karuzele nad łóżeczko z projektorem.
U mnie niby 16 stopni ale coś zimno albo mnie coś bierze bo mnie w gardle drapie.:confused:
Mąż mnie tak wkurza od kilku dni że chyba nie wytrzymam:realmad:
ja z przewijakiem czekałam aż kupię łózeczko, już mam to zacznę się rozglądać :) sterylizatora nie kupuje bo wolę takie woreczki do mikrofali, a karuzelka to częsty prezent od gości to zostawiam im coś do kupienia:) Został mi właśnie ten przewijak, materac do łóżeczka, pościele, wózek i fotelik. Kupujecie pościel z baldachimem w komplecie?

Nie mierze bo zazwyczaj na wizytach badz jak jestem u rodzicow to mam 90/60,110/65
mie maz tez ostatnio drazni a u mnie niby tez cieplo ale wiatr okropny ;/
a mój zwariował.. z dziewczynkami jak byłam w ciąży to nie był jakiś taki wystraszony jak teraz. Po połówkowym na którym był ze mną i zobaczył na własne oczy pitolka(tekst mojego ginekologa) zrobił szlaban na seks. Mówi że MOŻE dopiero w czerwcu...Ogólnie jest nadopiekuńczy i ostatnio nakrzyczał na starszą córkę tylko dlatego,że stała w progu jak ja przechodziłam i koło niej się przecisnęłam. Jakby mi przeszkadzała to przecież sama bym jej zwróciła uwagę, tak mnei zatkało że nawet nie zareagowałam

A ja sie coraz bardziej boje bo zaostalo mi do terminu 79 dni a ja czuje sie coraz gorzej chyba cos z cisnieniem bo wczorfaj myslalam ze umre goeaco zimno poty na mnie wychodzily i bylo mi niedobrze ;/
Sylwia ja mam teraz w ciąży niskie ciśnienie ale dziś jak mierzylam to 106/66. Zero sił i słabo mi było i lekkie zawroty głowy. Ciesz się że masz już tak mało[emoji30]

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Sterylizator i podgrzewacz mam avent używałam go w pracy i wiem że jest super, pojemny, szybki i długo trzyma, podgrzewacz też uniwersalny wejdzie i szeroka butelka i jest koszyczek do podgrzania słoiczków.
Ja kupiłam w komisie szkoda mi było kasy na nowe. Nad laktatorem mysle. Niewiem czy sie przyda
przyda się przyda:) jak będziesz się okładać kapustą to będziesz kląć że nie kupiłas:) Ja własnie ten z aventu polecam. Służył mi bardzo dobrze i byłam zadowolona, mimo,że ręczny

Iwona ze starsza córka miałam tak mało pokarmu że o zastoju nie było mowy bo nie było z czego dlatego się zastanawiam.
Mówisz o ręcznym? Wszyscy zachwalaja te elektryczne, ja miałam taki zwykly ręczny i masakra

reklama
Sylwia ja mam teraz w ciąży niskie ciśnienie ale dziś jak mierzylam to 106/66. Zero sił i słabo mi było i lekkie zawroty głowy. Ciesz się że masz już tak mało[emoji30]

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety te ciśnienia nas wykańcza. A co do firmy agent to polecam corka miała butelkę i podgrzewacz miałam tej firmy i był superm

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry