reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

A ja pomału przygotowuje sie na malowanie, najbliżej za tydzień a pózniej wietrzenie, sprzątanie, prasowanie, złożyć łóżeczko, spakować torby i czekać [emoji85]
Większość rzeczy juz mam, z takich ważniejszych to jeszcze łóżeczko i przewijak, kocyk i jeszcze śpiochy i pajace
W nocy zaczęło mnie kłuć troche w brzuchu i do południa miałam takie uczucie, jutro mam wizytę wiec muszę powiedzieć z gin o tym, w sobotę byłam na usg i wszystko było ok ...
A takie ciuszki juz kupiłam: [emoji7]
067dcaf472e93cc389b6cfd1177539b0.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja też mam 100dniówkę ;)
W weekend udało mi się w fajnej cenie kupić kilka body, takich na lipiec-sierpień, bo wcześniej na 62 kupowałam, ale my oboje nie za wysocy, więc jakby się dzieciątko urodziło 55cm (ja tyle miałam) to przecież musi w czymś "chodzić" wcześniej ;)
Wczoraj stanęłam na wagę i się przeraziłam :p Zobaczymy jutro na wizycie, oby większość poszło w Malucha ;)
Powoli coraz bardziej kompletujemy wyprawkę, pod koniec kwietnia planujemy wózek, łóżeczko i większe sprzęty. Maj i czerwiec na dokompletowanie. A potem już tylko czekanie ;)
Zaraz się zbieram do szkoły rodzenia :D

LuckyJuly2016, gdzie upolowałaś batmanka?:D

witajcie. Ja nie mogę spać ostatnio także po weselu jesten strasznie niewyspana. jutro wracamy do domu na szczęście a w środę przed wizyta pojedziemy zamówić wózek bo to największy wydatek i chce mieć też to już z głowy :)

A ja pomału przygotowuje sie na malowanie, najbliżej za tydzień a pózniej wietrzenie, sprzątanie, prasowanie, złożyć łóżeczko, spakować torby i czekać [emoji85]
Większość rzeczy juz mam, z takich ważniejszych to jeszcze łóżeczko i przewijak, kocyk i jeszcze śpiochy i pajace
W nocy zaczęło mnie kłuć troche w brzuchu i do południa miałam takie uczucie, jutro mam wizytę wiec muszę powiedzieć z gin o tym, w sobotę byłam na usg i wszystko było ok ...
A takie ciuszki juz kupiłam: [emoji7]
067dcaf472e93cc389b6cfd1177539b0.jpg

zestaw marynarski też mamy:)
super są te małe ubranka:)
ja czekam na razie na paczkę z ubrankami dla córeczki:)

Cześć Dziewczyny!!

Mnie dziś jakoś głowa boli :( masakra...byłam na spacerku i dodatkowo plecy mi wysiadły :) super.

Lucky- jakie śliczne ubranka!

Miałam Was o coś zapytać, ale wyleciało mi z głowy :D

Lizzy Batman został upolowany w h&m

Aguula2016 dzięki [emoji6]

U nas wózek juz jest [emoji5] przed czerwcem muszę zrobić ważniejsze zakupy bo w okolicach dni młodzieży mąż juz uprzedził ze mam zakaz wyjazdu do Krk [emoji849]
A wiec jeszcze chyba w przyszłym tygodniu muszę sie wybrać do ikei po karnisze i firanki
A potem będę tylko siedzieć i zarządzać co gdzie maja zamontować [emoji28]
Kupowała któraś z was przewijak taki w formie komody bardziej a nie nakładany na łóżeczko?

A ja sie coraz bardziej boje bo zaostalo mi do terminu 79 dni a ja czuje sie coraz gorzej chyba cos z cisnieniem bo wczorfaj myslalam ze umre goeaco zimno poty na mnie wychodzily i bylo mi niedobrze ;/

Witajcie :-)
Sylwia a mierzysz ciśnienie?
Ja dziś po zakupach mam przewijak , sterylizator do butelek i karuzele nad łóżeczko z projektorem.
U mnie niby 16 stopni ale coś zimno albo mnie coś bierze bo mnie w gardle drapie.:confused:
Mąż mnie tak wkurza od kilku dni że chyba nie wytrzymam:realmad:

reklama
Witajcie :-)
Sylwia a mierzysz ciśnienie?
Ja dziś po zakupach mam przewijak , sterylizator do butelek i karuzele nad łóżeczko z projektorem.
U mnie niby 16 stopni ale coś zimno albo mnie coś bierze bo mnie w gardle drapie.:confused:
Mąż mnie tak wkurza od kilku dni że chyba nie wytrzymam:realmad:
Nie mierze bo zazwyczaj na wizytach badz jak jestem u rodzicow to mam 90/60,110/65
mie maz tez ostatnio drazni a u mnie niby tez cieplo ale wiatr okropny ;/

Do góry