reklama
Witajcie :-)
Sylwia a mierzysz ciśnienie?
Ja dziś po zakupach mam przewijak , sterylizator do butelek i karuzele nad łóżeczko z projektorem.
U mnie niby 16 stopni ale coś zimno albo mnie coś bierze bo mnie w gardle drapie.
Mąż mnie tak wkurza od kilku dni że chyba nie wytrzymam
Jaki kupiłaś sterylizator??? Ja chciałam kupić podgrzewacz i laktator ..mój mąż ostatnio mnie wkurzył ponad normę, wzięłam auto i pojechałam do koleżanki na kawę
alinka
Fanka BB :)
Sterylizator i podgrzewacz mam avent używałam go w pracy i wiem że jest super, pojemny, szybki i długo trzyma, podgrzewacz też uniwersalny wejdzie i szeroka butelka i jest koszyczek do podgrzania słoiczków.
Ja kupiłam w komisie szkoda mi było kasy na nowe. Nad laktatorem mysle. Niewiem czy sie przyda
Ja kupiłam w komisie szkoda mi było kasy na nowe. Nad laktatorem mysle. Niewiem czy sie przyda
alinka
Coś Ci nasi mężowie upierdliwi się zrobili
ja z przewijakiem czekałam aż kupię łózeczko, już mam to zacznę się rozglądać sterylizatora nie kupuje bo wolę takie woreczki do mikrofali, a karuzelka to częsty prezent od gości to zostawiam im coś do kupienia Został mi właśnie ten przewijak, materac do łóżeczka, pościele, wózek i fotelik. Kupujecie pościel z baldachimem w komplecie?Witajcie :-)
Sylwia a mierzysz ciśnienie?
Ja dziś po zakupach mam przewijak , sterylizator do butelek i karuzele nad łóżeczko z projektorem.
U mnie niby 16 stopni ale coś zimno albo mnie coś bierze bo mnie w gardle drapie.
Mąż mnie tak wkurza od kilku dni że chyba nie wytrzymam
a mój zwariował.. z dziewczynkami jak byłam w ciąży to nie był jakiś taki wystraszony jak teraz. Po połówkowym na którym był ze mną i zobaczył na własne oczy pitolka(tekst mojego ginekologa) zrobił szlaban na seks. Mówi że MOŻE dopiero w czerwcu...Ogólnie jest nadopiekuńczy i ostatnio nakrzyczał na starszą córkę tylko dlatego,że stała w progu jak ja przechodziłam i koło niej się przecisnęłam. Jakby mi przeszkadzała to przecież sama bym jej zwróciła uwagę, tak mnei zatkało że nawet nie zareagowałamNie mierze bo zazwyczaj na wizytach badz jak jestem u rodzicow to mam 90/60,110/65
mie maz tez ostatnio drazni a u mnie niby tez cieplo ale wiatr okropny ;/
Needi
Sylwia ja mam teraz w ciąży niskie ciśnienie ale dziś jak mierzylam to 106/66. Zero sił i słabo mi było i lekkie zawroty głowy. Ciesz się że masz już tak mało[emoji30]A ja sie coraz bardziej boje bo zaostalo mi do terminu 79 dni a ja czuje sie coraz gorzej chyba cos z cisnieniem bo wczorfaj myslalam ze umre goeaco zimno poty na mnie wychodzily i bylo mi niedobrze ;/
Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom
przyda się przyda jak będziesz się okładać kapustą to będziesz kląć że nie kupiłas Ja własnie ten z aventu polecam. Służył mi bardzo dobrze i byłam zadowolona, mimo,że ręcznySterylizator i podgrzewacz mam avent używałam go w pracy i wiem że jest super, pojemny, szybki i długo trzyma, podgrzewacz też uniwersalny wejdzie i szeroka butelka i jest koszyczek do podgrzania słoiczków.
alinka
Iwona ze starsza córka miałam tak mało pokarmu że o zastoju nie było mowy bo nie było z czego dlatego się zastanawiam.
Mówisz o ręcznym? Wszyscy zachwalaja te elektryczne, ja miałam taki zwykly ręczny i masakra
Mówisz o ręcznym? Wszyscy zachwalaja te elektryczne, ja miałam taki zwykly ręczny i masakra
reklama
Niestety te ciśnienia nas wykańcza. A co do firmy agent to polecam corka miała butelkę i podgrzewacz miałam tej firmy i był supermSylwia ja mam teraz w ciąży niskie ciśnienie ale dziś jak mierzylam to 106/66. Zero sił i słabo mi było i lekkie zawroty głowy. Ciesz się że masz już tak mało[emoji30]
Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom