reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie :-)
Sylwia a mierzysz ciśnienie?
Ja dziś po zakupach mam przewijak , sterylizator do butelek i karuzele nad łóżeczko z projektorem.
U mnie niby 16 stopni ale coś zimno albo mnie coś bierze bo mnie w gardle drapie.:confused:
Mąż mnie tak wkurza od kilku dni że chyba nie wytrzymam:realmad:

Jaki kupiłaś sterylizator??? Ja chciałam kupić podgrzewacz i laktator ..mój mąż ostatnio mnie wkurzył ponad normę, wzięłam auto i pojechałam do koleżanki na kawę :D

Sterylizator i podgrzewacz mam avent używałam go w pracy i wiem że jest super, pojemny, szybki i długo trzyma, podgrzewacz też uniwersalny wejdzie i szeroka butelka i jest koszyczek do podgrzania słoiczków.
Ja kupiłam w komisie szkoda mi było kasy na nowe. Nad laktatorem mysle. Niewiem czy sie przyda

Witajcie :-)
Sylwia a mierzysz ciśnienie?
Ja dziś po zakupach mam przewijak , sterylizator do butelek i karuzele nad łóżeczko z projektorem.
U mnie niby 16 stopni ale coś zimno albo mnie coś bierze bo mnie w gardle drapie.:confused:
Mąż mnie tak wkurza od kilku dni że chyba nie wytrzymam:realmad:
ja z przewijakiem czekałam aż kupię łózeczko, już mam to zacznę się rozglądać :) sterylizatora nie kupuje bo wolę takie woreczki do mikrofali, a karuzelka to częsty prezent od gości to zostawiam im coś do kupienia:) Został mi właśnie ten przewijak, materac do łóżeczka, pościele, wózek i fotelik. Kupujecie pościel z baldachimem w komplecie?

Nie mierze bo zazwyczaj na wizytach badz jak jestem u rodzicow to mam 90/60,110/65
mie maz tez ostatnio drazni a u mnie niby tez cieplo ale wiatr okropny ;/
a mój zwariował.. z dziewczynkami jak byłam w ciąży to nie był jakiś taki wystraszony jak teraz. Po połówkowym na którym był ze mną i zobaczył na własne oczy pitolka(tekst mojego ginekologa) zrobił szlaban na seks. Mówi że MOŻE dopiero w czerwcu...Ogólnie jest nadopiekuńczy i ostatnio nakrzyczał na starszą córkę tylko dlatego,że stała w progu jak ja przechodziłam i koło niej się przecisnęłam. Jakby mi przeszkadzała to przecież sama bym jej zwróciła uwagę, tak mnei zatkało że nawet nie zareagowałam

A ja sie coraz bardziej boje bo zaostalo mi do terminu 79 dni a ja czuje sie coraz gorzej chyba cos z cisnieniem bo wczorfaj myslalam ze umre goeaco zimno poty na mnie wychodzily i bylo mi niedobrze ;/
Sylwia ja mam teraz w ciąży niskie ciśnienie ale dziś jak mierzylam to 106/66. Zero sił i słabo mi było i lekkie zawroty głowy. Ciesz się że masz już tak mało[emoji30]

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Sterylizator i podgrzewacz mam avent używałam go w pracy i wiem że jest super, pojemny, szybki i długo trzyma, podgrzewacz też uniwersalny wejdzie i szeroka butelka i jest koszyczek do podgrzania słoiczków.
Ja kupiłam w komisie szkoda mi było kasy na nowe. Nad laktatorem mysle. Niewiem czy sie przyda
przyda się przyda:) jak będziesz się okładać kapustą to będziesz kląć że nie kupiłas:) Ja własnie ten z aventu polecam. Służył mi bardzo dobrze i byłam zadowolona, mimo,że ręczny

Iwona ze starsza córka miałam tak mało pokarmu że o zastoju nie było mowy bo nie było z czego dlatego się zastanawiam.
Mówisz o ręcznym? Wszyscy zachwalaja te elektryczne, ja miałam taki zwykly ręczny i masakra

reklama
Sylwia ja mam teraz w ciąży niskie ciśnienie ale dziś jak mierzylam to 106/66. Zero sił i słabo mi było i lekkie zawroty głowy. Ciesz się że masz już tak mało[emoji30]

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety te ciśnienia nas wykańcza. A co do firmy agent to polecam corka miała butelkę i podgrzewacz miałam tej firmy i był superm

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry