reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jak pisałam kilka dni temu do Marynki to pisała że małego kanguruje :-)
Ale też nie ma co za często pisać. Niech się zajmie Teosiem;-)

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale moze jednak postawie na owoce, papaje juz zjedliśmy z mężem na spółkę, a jeszcze arbuza i mango kupiłam [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja zakończyłam dzień lodami koral tymi warstwowymi z krówką [emoji28]
Ale tylko połowa opakowania bo mąż się ze mną solidaryzował.
Jutro koniecznie muszę kupić fantę pomarańczową bo zdechne

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Julita ja glukozę miałam na początku tygodnia to teraz nadrabiam braki [emoji16][emoji28]

Iwona, nie chyba na wędzone mnie nie bierze, ale ziemniaczki, jajko szczypior i kefir do tego a juz najlepiej jakbym kwaśne mleko miała to czemu nie [emoji848][emoji57]
Muszę w poniedziałek wziasc mleko od znajomego i odstawię sobie na kwaśne! Mm! [emoji6]

a ja kupiłam zsiadłe mleko bo u mnie wszyscy lubią;)

Julita ja glukozę miałam na początku tygodnia to teraz nadrabiam braki [emoji16][emoji28]

Iwona, nie chyba na wędzone mnie nie bierze, ale ziemniaczki, jajko szczypior i kefir do tego a juz najlepiej jakbym kwaśne mleko miała to czemu nie [emoji848][emoji57]
Muszę w poniedziałek wziasc mleko od znajomego i odstawię sobie na kwaśne! Mm! [emoji6]

ja codziennie wypijam butlę kefiru :) 1l:) a szczypiorku choć lubię to nie mogę: zgaga :(

LuckyJuly2016 teraz dzieci maja jeszcze duzo miejsca i w roznych sa pozycjach, po 34 lub 35tc mozna zaczac sie martwic o to by byla dzidzia glowka w dol ;)

Fazerkamm w takim razie mój mały ma jeszcze pare tygodni czasu na to aby sie prawidłowo ułożyć, oby to zrobił choć i tak mam mały spor z mężem o poród naturalny [emoji19]
Miłej niedzieli życzę wszystkim brzuszkom [emoji5]

reklama
Witam

przyzwyczajona do wstawania szpitalnego nie śpię już od 4 :)

od jutra zaczynam prać ubranka małej coś czuję że chyba wcześniej zakończę ciąże wczoraj trochę posprzątałam i później zdychałam brzuch mnie bolał i lekkie skurcze odczuwałam

jutro mam też wizytę w przychodni przyszpitalnej ciekawe jak często będę musiała tam jeździć
nie wiem czy Wam pisałam ale zdecydowałam żeby rodzić w tym szpitalu co teraz byłam szpital pod względem wyglądu to obskurny ale lekarze o wiele lepsi niż tu u nas tak samo położne

Do góry