reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam się dziś :)

Julka wszystkiego naj naj naj :*

Julita- współczuję glukozy :(, ale już jutro będzie lepiej...moja koleżanka dwa dni skołowana po tym chodziła.

Co do uprzejmości to tylko w Rossmannie w kolejce a tak to masakra :/
My dziś cały dzień w gościnie (co weekend jedziemy do rodziców lub do znajomych). Ja za to jestem dziwna i nie wiem, ale jeszcze wolę dzidzię w brzucholu :) bardzo się obawiam porodu :(, czy dam sobie radę, jak się będę czuła, jaka malutka będzie itp.

Dołączam się do życzeń dla Julki. Wszystkiego najlepszego na nowej, wspaniałej drodze życia. Życzę Tobie i Twojemu mężowi dużo miłości, cierpliwości, zrozumienia i samych kolorowych dni z synusiem u boku! :)

A ja dziś po usg mały ułożył sie nożkami do dołu i łożysko mam na przedniej ściance, mam nadzieje ze sie jeszcze młody ustawi prawidłowo przed "godziną zero" [emoji57]
Poza tym smaki mam dziś okropne, lody, owoce, zupa, kwaśne, słone, i dalej mam na cos smaka... Ale co by tu tym razem? [emoji848][emoji6]

Julka duuuzo szczęścia, miłości i zrozumienia [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A ja dziś po usg mały ułożył sie nożkami do dołu i łożysko mam na przedniej ściance, mam nadzieje ze sie jeszcze młody ustawi prawidłowo przed "godziną zero" [emoji57]
Poza tym smaki mam dziś okropne, lody, owoce, zupa, kwaśne, słone, i dalej mam na cos smaka... Ale co by tu tym razem? [emoji848][emoji6]

wędzone?:)

ja po glukozie mam wstręd do wszystkiego

reklama
Julita ja glukozę miałam na początku tygodnia to teraz nadrabiam braki [emoji16][emoji28]

Iwona, nie chyba na wędzone mnie nie bierze, ale ziemniaczki, jajko szczypior i kefir do tego a juz najlepiej jakbym kwaśne mleko miała to czemu nie [emoji848][emoji57]
Muszę w poniedziałek wziasc mleko od znajomego i odstawię sobie na kwaśne! Mm! [emoji6]

Do góry