biapl
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wie ktoras Co u Marynki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już ją wywoływałam do tablicy ale cisza..może ktoś ma prywatny kontakt?Dziewczyny czy wie ktoras Co u Marynki?
wędzone?A ja dziś po usg mały ułożył sie nożkami do dołu i łożysko mam na przedniej ściance, mam nadzieje ze sie jeszcze młody ustawi prawidłowo przed "godziną zero" [emoji57]
Poza tym smaki mam dziś okropne, lody, owoce, zupa, kwaśne, słone, i dalej mam na cos smaka... Ale co by tu tym razem? [emoji848][emoji6]
Julka duuuzo szczęścia, miłości i zrozumienia [emoji5]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
ja po glukozie mam wstręd do wszystkiegoA ja dziś po usg mały ułożył sie nożkami do dołu i łożysko mam na przedniej ściance, mam nadzieje ze sie jeszcze młody ustawi prawidłowo przed "godziną zero" [emoji57]
Poza tym smaki mam dziś okropne, lody, owoce, zupa, kwaśne, słone, i dalej mam na cos smaka... Ale co by tu tym razem? [emoji848][emoji6]
Julka duuuzo szczęścia, miłości i zrozumienia [emoji5]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app