fazerkamm
Fanka BB :)
Starszak zachwycony codziennie rano budzi mnie tulaskiem i buziakiem w policzek poczym mnie odkrywa i daje buziaka i tulaska brzuszkowi tzn dzidzi
Iwona super ze juz wychodzisz!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na czerwcówki sobie nie ustawimy bo tam cisza jak w grobieJa mam subskrybcje ustawioną na kwietniowki ;-)
Byłam u dentysty kończyć ząb i jak zwykle wzięłam 1,5 dawki znieczulenia bo jedna na mnie nie działa i po chwili poczułam lekki samolocik :-\ jeszcze z dwie godziny tak dziwnie się czułam... a jeszcze jeden ząb chciałam zrobić a teraz nie wiem ... nagle zaczęło mi szkodzić? A jak to wpłynęło na dzidziusia? Na szczęście czuję ruchy. A następna wizyta przed ginekologiem i nie wiem co robić. Ząb może być stracony zanim skończę karmić. .. co myślicie?
to mój Bąbel w dzień spi a w nocy mi nie daje spać PO 24 niepokojem jest brak ruchów ale jeszcze nie stały ruch i liczenie mój lekarz też od 29 zaleca - to jakaś metoda o której już pisała któraś z dziewczyn.Lila ze od kiedy?! Absurd...
W szpitalu każą po 22 tygodniu. W określonych godzinach wtedy kiedy dziecko osiąga największą aktywność.
Będąc na oddziale gdzie nie kwalifikujesz się do ktg ani do detektora każą liczyć ruchy.
Między 9 a 10 między 13 a 14 i między 19 a 20
Skoro brak ruchów po 24 tygodniu jest powodem do niepokoju to tym bardziej nie rozumiem teorii tego lekarza ze ruchy liczy się od 29.
Prawda taka ze dziecko rusza się mocniej słabiej ale po 24 tygodniu a niekiedy wcześniej ma już swój rytm i rusza się w danych godzinach po danym jedzeniu np mocniej.
Jeżeli któraś ma łożysko przodujace bądź nadwagę przed ciąży to te ruchy mogą wydawać się słabsze.
Patuska, to ja nie mogę się doczekać, bo wciąż mi mało i mało
Ruda -
Agula haha, a ile przytyłaś?
Iwona, cieszę się, że wychodzisz
Fazerkam, mój młodszy też całuje brzuszek
Między 9 a 10 między 13 a 14 i między 19 a 20
hahah to biegniesz siku księdza uprzedźmnie mały od wczoraj namiętnie kopie w pęcherz i jego okolice. lekarz potwierdził bo ma ułożenie pośladkowe i nogami wierzga w tamtym rejonie. od razu to odczuwam bo jak mnie kopnie w pęcherz to musze odrazu siku. byleby tego nie zrobił na przysiedze jutro