Gwiazda_237
Fanka BB :)
Maryńka super wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MaryńkA mój kuzyn urodził się z rozszczepem podniebienia i wargi... ale do tego miał jeszcze uszy zrośniete...Hey dziewczyny. Niestety nie czytam co u Was slychac. Pozdrawiam Was glaszcze po brzuszkach byle do przodu mamuski.
Melduje, ze u nas dobrze. Maly siusia robi kupki i przede wszystkim juz sam oddycha. Wszystkie organy sa oki. Pracuja pelna para. Jeden problem to rozszczep wargi i podniebienia, ale przy wczesniejszych strasznych prognozach lekarzy wydaje sie to naprawde niczym.
Dziekuje ze tak licznie do mnie piszecie i pamietacie. Czuje to wsparcie!
Co do snu to ja oczy na zapalkach mam straszna potrzebe a tu trzeba napedzac laktacje i tylko slysze budzik. Korzystajcie póki mozecie. No chyba ze sie znajda wsrod nas szczesciary karmiace piersia
Buziaki. Wpadne znowu
Pisz ile dasz radę do nas. Ja uwielbiam Twoje wiadomości i mocno się przy nich wzruszam. Nie wiem jak odczuwają to dziewczyny ale dla mnie to jak nadzieja, że cokolwiek by się nie przydarzyło i u nas, to może byc dobrze bo ja wierzę, że u Was będzie z dnia na dzień lepiej :*Hey dziewczyny. Niestety nie czytam co u Was slychac. Pozdrawiam Was glaszcze po brzuszkach byle do przodu mamuski.
Melduje, ze u nas dobrze. Maly siusia robi kupki i przede wszystkim juz sam oddycha. Wszystkie organy sa oki. Pracuja pelna para. Jeden problem to rozszczep wargi i podniebienia, ale przy wczesniejszych strasznych prognozach lekarzy wydaje sie to naprawde niczym.
Dziekuje ze tak licznie do mnie piszecie i pamietacie. Czuje to wsparcie!
Co do snu to ja oczy na zapalkach mam straszna potrzebe a tu trzeba napedzac laktacje i tylko slysze budzik. Korzystajcie póki mozecie. No chyba ze sie znajda wsrod nas szczesciary karmiace piersia
Buziaki. Wpadne znowu