reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja nie odsypian bo jak się przespie w dzień to tym gorzej siw czuje. chociaż dziś spalam aż do 9 ale zasnelam kolo 5-6 po tej nocnej przygodzie

Nocne spanie to moja zmora , śpię w odcinkach max 2 godzinnych, pomiędzy kłopot z zasypianiem, w dzień nie odsypiam z nadzieją ze w nocy będę lepiej spała ale nic z tego, nic się nie zmienia od tygodni .

Hey dziewczyny. Niestety nie czytam co u Was slychac. Pozdrawiam Was glaszcze po brzuszkach byle do przodu mamuski.

Melduje, ze u nas dobrze. Maly siusia robi kupki i przede wszystkim juz sam oddycha. Wszystkie organy sa oki. Pracuja pelna para. Jeden problem to rozszczep wargi i podniebienia, ale przy wczesniejszych strasznych prognozach lekarzy wydaje sie to naprawde niczym.

Dziekuje ze tak licznie do mnie piszecie i pamietacie. Czuje to wsparcie!

Co do snu to ja oczy na zapalkach mam straszna potrzebe a tu trzeba napedzac laktacje i tylko slysze budzik. Korzystajcie póki mozecie. No chyba ze sie znajda wsrod nas szczesciary karmiace piersia :-) :)

Buziaki. Wpadne znowu :yes::happy2:

reklama
Do góry